• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Senin icin hicbir degeri olmayan 23 Nisanda Turkiye Buyuk Millet Meclisi kuruldu. Sen de oy vererek o meclise milletvekili gönderiyorsun. O reisine bu sayede oy verebiliyorsun.
Kafalara bak ya
Karanfil bu günlerde daha bir sevip daha bir beğenir oldum seni :)

Atatürk sayesinde seçme seçilme oy verme ve hatta düşünme bunu ifade etme hakkı bulmuş insanlar profillerinde ATAM izindeyizi değiştirip ADAM izindeyiz yazıyor.

Yazıklar olsun!

Atatürk sayesinde seçme seçilme oy verme ve hatta düşünme bunu ifade etme hakkı bulmuş insanlar profillerinde ATAM izindeyizi değiştirip ADAM izindeyiz yazıyor.

Yazıklar olsun!

Bi'lmukabele kadesacim:)

Adam Izindeyiz mi:KK70: Bunu gercekten yapiyorlar mi?:KK53:

Yazıklar olsun!

gerçekten mi aaaa :KK57:

benim imza senin dedigin gibi kadesa tam uyuyor.:KK53:

Bu ve bunun gibi Atatürk için söylenmiş sözleri değiştirip reis izindeyiz

filan yazmışlar ilk gördüğüm de bu cüretlerine şok geçirdim
Dahası da var. "Bugün sana adam izindeyiz diyoruz ama gelecekte atam diyecekler sana" tarzı birşeyler okudum geçen burada.

Bu ve bunun gibi Atatürk için söylenmiş sözleri değiştirip reis izindeyiz

filan yazmışlar ilk gördüğüm de bu cüretlerine şok geçirdim
ac tavuk kendini dari ambarinda gorurmus:KK53: Atam diyeceklermis:KK47: aci cok buyuk ya 92yildir zerre azalmamis:KK70:

Biz hep gerçek ATAMIZIN Atatürk'ün izindeyiz şükür.
çok şükürEn Büyük TÜRKİYEölünceye kadar da öyle olacak

3 yaşındaki oğlum bile Atatürk e hayran görünce atatüyk deyip resimlerini öpüyor

gelecek nesiller kime atam diyeceğinin bilincinde olacak eminim

Bu yerde sürüklenen "zavallı" hdpli milletvekilinin kayınbiraderiymiş.İnsan hakları mahkemesine başvuracaklarmış mış .Bu bir insanlık suçuymuş muş...Allahım inanamıyorum .İnsanlık ,insani değerler ,hatta din bile bunların kendi leşlerine işliyor.Bizim evlatlarımız evlat değil mi?

Back
X