• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Herkes birbirine girmis..Aralarda bir terbiyesiz cıkıp "x pkk yı sever" yazmıs hatta. Sİze acıkca bu ithamlarda bulunanları dava edin. Kendisinin neyi sevdigini de ben yazardım da, malum, sahıs ve makamları itham etmek yasaklandı. Hadsiz.

NEyse konuyla ilgili ben de yazmak isterim.

Oncelikle kurt dusmanı degilim, fakat kurt halkının -buyuk cogunlugunun- , 72 etnik kokenden kendini sıyırarak, bu memleketin asıl sahipleriymis gibi taviz istemelerine son derece ofkeliyim.

Bu vatanın uniter yapısını, bolunemez butunlugunu, resmi dilini, bayragını her kim kabul etmeyip, bu degerlere kastedecek eylem ve soylemlerde bulunursa, karsısında Turk halkını bulur. Bu kadar basit ve net.
Bu durumu ırkcılık diye nitelendirmek, milli butunlugu hice saymakla es degerdir.

Kurt vatandaslar, ozerklik, ana dil v.s sevdalarından vazgecip, zihinlerini kurtarılmıs bolgelerinden cıkarıp, kendilerini artık Turk vatandası gibi gormelidir. Bu vatan hepimizin. Turkun, kurtun, cerkesin, lazın, arabın..Kimliginde T.c vatandası yazan herkesin.

Habere gelince;

Bir terorist lesinin bu sekilde suruklenmesi Turk askerine yakısmaz. Olmamalıdır. Bizim askerimizin, bizim ordumuzun en onemli vasıflarından biridir "insanlık".

Gebermis gitmis zaten it..Layıgını bulmus. Ölmüs bir bedeni boyle suruklemek, bize yakısmadıgı gibi, o colugun cocugun, sivil halkın, askerin, polisin katili it sürüsünü daha da hırslandırmaktan baska hic bir halta yaramaz.

Neyse yine destan yazdım.

Görüntü eğer photoshop ise çok üzülürüm :)
vee kontes yine yorumunu yapar.

ben hdp li falan değilim de bu görüntü o lese yakışıyor da bizim şanlı Ordumuza yakışmıyor kontes ya.yoksa bir pkk li ne şekilde olmuş lesi nasıl taşınmış umrumda olmaz.

yine bunun üzerinden mağdur edebiyatı yapıp askeri karalayacaklar.

Bir teröristin cansız bedeni sizi neden ilgilendiriyor?
Mesajımı okudunuz mu? Ne yazmışım?
Bir sebebi vardır, bomba kontrolü vs dir demişim.
Polis kendi canını korumak için yaptığı bir uygulamayı size soracak değil.
Bir şehit haberine gelipte böyle" yazıklar olsun !!!!" Diye höykürmeyip terörist naaşı için yapma sebebiniz nedir?
Dürüst olun hepiniz, cesaretiniz varsa tam düşüncelerinizi açıklayın , onun üzerine konuşalım.
Senden böyle bir açıklama bekliyordum hatta 00:00 a kadar bekledim ama sonra uyuyakalmışım sabahta giremedim bu saate kadar ağzına sağlık ...

vee kontes yine yorumunu yapar.

ben hdp li falan değilim de bu görüntü o lese yakışıyor da bizim şanlı Ordumuza yakışmıyor kontes ya.yoksa bir pkk li ne şekilde olmuş lesi nasıl taşınmış umrumda olmaz.

yine bunun üzerinden mağdur edebiyatı yapıp askeri karalayacaklar.
Kadesa inan biz bize yakışanı çok defa yaptık ama Roj tv yi bir izle neler gösteriliyor

Askerlerin pusuya düşürülme anları,sehit edilmesinde kullanılan duzenekler,TC'ye meydan okuma vs vs vs

Hiç üzülesim yok

Istedikleri kadar mağdur edebiyatı yapsınlar alışmışlar kudurup kudurup ağlamaya

Youtubeden binlerce görüntü atabilirim şuraya yeter ve artar bile aslında insaliktan anlamadiklarina dair

Ina bana kadesa bunlara ne yaparsan yap papağan gibi dedikleri tek şey "dovlet bize bahmir "

"TC,asker bizi bombaliiiiy"

"Katil tc"

Ne zaman bu hale geldik anlayamıyorum. Haber sitesi belli ki yanlı. İşin aslını tamamen bilemeyiz. Ama az buçuk çakıyoruz olayları. Tamam. Bu görüntüye oh olsun diyecek hale nasıl geliyoruz. insan ya. İnsansürükleniyor. O halde kediyi görsek içimiz parçalanır hepimizin. Bir genç neler yaşamış hayatını baharında üniversiteye gideceği sevgilileriyle gezip tozacağı çağda ne olmuş da teröre bulaşmış ve iğrenç bir ölümü haketmiş. :(

Kadesa inan biz bize yakışanı çok defa yaptık ama Roj tv yi bir izle neler gösteriliyor

Askerlerin pusuya düşürülme anları,sehit edilmesinde kullanılan duzenekler,TC'ye meydan okuma vs vs vs

Hiç üzülesim yok

Istedikleri kadar mağdur edebiyatı yapsınlar alışmışlar kudurup kudurup ağlamaya

Youtubeden binlerce görüntü atabilirim şuraya yeter ve artar bile aslında insaliktan anlamadiklarina dair

Ina bana kadesa bunlara ne yaparsan yap papağan gibi dedikleri tek şey "dovlet bize bahmir "

"TC,asker bizi bombaliiiiy"

"Katil tc"
Kontes bazen cok sey söylemek isteyip susarsin ya o durumdayım.

tamamen katılıyorum sana.

Emin olun turk milleti vicdanlı insanlardır. Teröristlere gore biz meleğiz. Kimse kusura bakmasın . Kendi isteği ile terörist ise Allah bin beterini versin bunlara.

Back
X