A
alara60
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Sarxix Frezya
ben ilk sayfayı okumadım bütün sirkeyi boşalltım kafama çok pis koktu bide yüzümü yaktı kıpkırmızı oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ilk sayfayı okumadım bütün sirkeyi boşalltım kafama çok pis koktu bide yüzümü yaktı kıpkırmızı oldum
Gecti ama biraz yandı sonra geçti hıc faydası olmadı ya Ne yumuşattı ne parlattı
suya karıştır dene bide:) ben çok mennunum...
ilk yapısında ne etki gösterdi ? ?kaydirigubbakcemile3
Benim saçLarımda çok berbat..Kuru, mat hiç hoş durmuyor..
peki daha fazla kırar mı cnm ??
hani kepeki götürüyoya kepekde yağ olunca oluşuyo o zman saçı kurutur diye düşündüm o zamn kuruyup kırılan saçı daha çok kurutup kırar gibi düşündümNerden cıkardın bebiş tabıkı kırmaz :) yerimseniben
ya kızlar ben bi kez deneyim dedim.durulama suyu olarak yaptım.söylenilenden de az koydum sirkeyi .nyseee yıkndm kurudu saçlarm .o sirkenin kötü kokusu saçımdayken dışarı fln çıkamadım.:sinifsinif:siz nasıl geziyorsunuz?:bbo:
tatlım ne kadar kattın sirkeyi?
bir fincanın yarısını koydum CADIARZU
Arkadaşlar saçınızı yıkadıktan sonra bir tasa sıcak su ve içine 2 veya 3 damla kadar sirke koyun saçınız hem parlak hemde saç kremi sürmüş gibi yumuşacık olucaktır. Merak etmeyin saçlarınız sirke kokmaz ben kendime uyguluyorum ve çok memnununm...a.s.a.s.
ben yıkandıktan sonra başımı musluğa eğip soğuk suyla yıkıyorum bi güzel. saçlarım çok canlı oluyor...
sıcak su saça iyi gelmez ılık olmalı son durulama suyu da parlak olsun die soğuk olmalı die biliyorum:uhm: