- 1 Ocak 2009
- 613
- 4
- Konu Sahibi Sarxix Frezya
Ben sadece bir kere denedim bu yöntemi pek bir değişiklik hissetmedim.En iyisi banyoda fazladan bir şişe elma sirkesi bulundurmak sanırım.Mutfakta olunca pek akla gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu elma sirkesi gerçekten mucize gibi birşey.saçlarımda kepek sorunu vardı ve okadar matlaşmıştı ki anlatamam.elma sirkesini uygulamaya başladım ilk başta hiçbir değişiklik olmadı ama yaklaşık 3 uygulamadan sonra gözlerime inanamadım.kepek sorunum kalmadı ve saçlarım okadar parlakki ben bile inanamıyorum.ayrıca saçım dalgalı olmasına rağmen fönlü gibi duruyo resmen ve tabiki yumuşacık oldu.kesinlikle tavsiye ederim
sen durulama suyunn içine mi elma sirkesi kattın yoksa saç kremine mii bide koku oldumukaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar saçınızı yıkadıktan sonra bir tasa sıcak su ve içine 2 veya 3 damla kadar sirke koyun saçınız hem parlak hemde saç kremi sürmüş gibi yumuşacık olucaktır. Merak etmeyin saçlarınız sirke kokmaz ben kendime uyguluyorum ve çok memnununm...a.s.a.s.