- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi hippotalamus
Hoşbulduk şirincim.O estetikten sayılmaz törpület sen boynuzları.. Yani o şirineyi de boşver ,yol ver gitsin. Sana şirinemi yok Benim şirin baba geldi de ona biraz şirinlik yapıp geliyorum
İtiraf et kıskandın değil miMiyaviinn sirinesini gorunce gozlerim yerinden firladioha falan oldumm
Kirli sakal her zaman karizma demektir cinim saol._aTaLaNtE_ canim , sirinler guzellik merkezinin telefon numarasini vereyim ben sana..
Git bir epilasyon yaptir, bir taraf sakalli bir taraf sakalsiz..
Sirineler babyface tarzi sirinlerden hoslaniyorlarmis..
Lütfen hemen bitsin prensesim mutlu olsun yoksa dırdırı hiç bitmeyecekHaziiirson dokunuslari yapıyorum: ))
Coook kiskandimm hemideeİtiraf et kıskandın değil mi
Evet hoş olduYenge şirine
Gerçek hayatta 3 yıl düzenli spor yaptım Canım bu arada gerçekten işe yarıyor şuan 72 kg ama genelde 65 gösterdiğimi söylerler sporu çok ama çok seviyorum sana yardım edebileceğim konular varsa seve seve yardım ederim
Ya ben baştan beri söylüyorumEvet, uyku hapı şart oldu
Senin sakallarindan cok bakislarin on planda benceeeeKirli sakal her zaman karizma demektir cinim saol.
bence de ben biraz uyusam iyi olur yaşıma uygun olmayan muhabbet yapıyorlarYa ben baştan beri söylüyorum
Lütfen hemen bitsin prensesim mutlu olsun yoksa dırdırı hiç bitmeyecek
HosgeldinnnnnMerhaba Şirinler
Kardiyo ve ağırlık sıkılaşman için haftada 3 gün 2 saat yeterli CanımDiyet yapiyorim benimkine de diyet yapmak denirse.. 58 li civarlardaydim en son suan tartilmadim + bolgesel egzersizler yapiyorum.
S
Sen bu isi biliyorsun , guzel bir sirine tavlamak ivin neler yapmam lazim
Bak yine sinirlendim
Niye bir sirinem yok ben
Bleeeeeeeehhhhhhrrrr
Biraz incelme var gibi hissediyorumKardiyo ve ağırlık sıkılaşman için haftada 3 gün 2 saat yeterli Canım