- Konu Sahibi hippotalamus
Gece 12ye kadar kalicam bebisim sonra arabam balkabagina bende Eren'e dönüsecem Colorayzn bak sen dedin diye oldum sirineSen hic gitme minnosum.Hep kal ayran icecik daha:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece 12ye kadar kalicam bebisim sonra arabam balkabagina bende Eren'e dönüsecem Colorayzn bak sen dedin diye oldum sirineSen hic gitme minnosum.Hep kal ayran icecik daha:)
Kuzum pazar ya tarla takka muhabbetleri oraya gittik piknik neyim temiz hava oyle yanii sarjimda bitti delirdiimmhosgeldin canim etiketledim bile seni bugun neredeydin ya
Hee neyse iyi olda♡:)Kuzum pazar ya tarla takka muhabbetleri oraya gittik piknik neyim temiz hava oyle yanii sarjimda bitti delirdiimm
Ben mi dedim ne zamaannGece 12ye kadar kalicam bebisim sonra arabam balkabagina bende Eren'e dönüsecem Colorayzn bak sen dedin diye oldum sirine
Iyiyim canisii sen nasilsinnn :)) burdamiydinn ilk.baslarda muhabbete dahildim sonra pek sey edemedimm nasi gecti.gununHee neyse iyi olda♡:)
Bende mor sacli hatunuma donerim 12 den sonraGece 12ye kadar kalicam bebisim sonra arabam balkabagina bende Eren'e dönüsecem Colorayzn bak sen dedin diye oldum sirine
Dün dedim ya eren'i degiseyim mi sende eren biraz degisse bisi olmaz dedin ya kizBen mi dedim ne zamaann
Sözde bugun tatil ilan ettim kendime sonrada yarisma icin yemek yapayim dedim bi baktim gün bitmis hic bisi anlamadım günumdenIyiyim canisii sen nasilsinnn :)) burdamiydinn ilk.baslarda muhabbete dahildim sonra pek sey edemedimm nasi gecti.gunun
Demek 12de hersey son bulcakBende mor sacli hatunuma donerim 12 den sonra
Ben burdayimmmSirinleri gargamel mi kapti ne hic biri yok ortada
Senin kirpiklerini yerimSen hic gitme minnosum.Hep kal ayran icecik daha:)
Huysuz editörBen burdayimmm
Bleeeeehirrrr ben huysuz degilim bi kere tatlı hic degilimHuysuz editör
DatluuuuuBleeeeehirrrr ben huysuz degilim bi kere tatlı hic degilim
Bende ama sakalsiz:)
Kendini mi anlatiyorsun banaDatluuuuu
Yooo sana seni anlatıyorum ♡♡Kendini mi anlatiyorsun bana
Tontiş sirineeeeSaat 23.59 sirine kacar geride ayakkabisinin tekini birakarak