- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi hippotalamus
Ruh halin cok ruhsuz görünüyor bebeğim, hayırdır hasta mi oldun yine yoksam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ruh halin cok ruhsuz görünüyor bebeğim, hayırdır hasta mi oldun yine yoksam
Yok ya cikaramiyorum mesela seni biliyodum ama cocoya cok güldüm ya kim bu diyodumMor saçlı kız ve kedi :)
Asaplarım bozukRuh halin cok ruhsuz görünüyor bebeğim, hayırdır hasta mi oldun yine yoksam
He yavrum,benim asıl profil fotom bu nasil guzel mi ?kiiiiz sen bu muydun eneeeemadini cok gormustumde kimdi diye düsünuyodum
biz yazismadanda seni begeniyodum ben ya♡sirin hali iyi oldu kim kimdir tanimadan bisuru yazistimHe yavrum,benim asıl profil fotom bu nasil guzel mi ?
Kim bozmuş benim gunesimin asabini bakem noldu hayatimAsaplarım bozuk
Aman salla gitsin yaKim bozmuş benim gunesimin asabini bakem noldu hayatim
Bundan önceki profil fotom sigara icen bi kadındı. Ama asıl fotom bu minnakim :*biz yazismadanda seni begeniyodum ben ya♡sirin hali iyi oldu kim kimdir tanimadan bisuru yazistim
He asil fotondan tanidim:)Bundan önceki profil fotom sigara icen bi kadındı. Ama asıl fotom bu minnakim :*
Soyleeeeeeeeeeee vallahi benimde asabim bozuk.diyete başlamıştım, sporda yapiyorum haftanin 3 günü. Az önce bi cigkofte dürüm devirdimondan oncede makarna yediydim.boşa gitti diyetlerim sporlarimAman salla gitsin ya
Peheyyy ben bugün öyle bir yemişim kiiiiSoyleeeeeeeeeeee vallahi benimde asabim bozuk.diyete başlamıştım, sporda yapiyorum haftanin 3 günü. Az önce bi cigkofte dürüm devirdimondan oncede makarna yediydim.boşa gitti diyetlerim sporlarim
Nolcak böyle ya hep açım açız.aç olunca hayattan keyif almıyorum. Diyet işi cok zor. Maydonoz limon kürü varmış, ictigin zaman ödem attiriyormus zayiflatiyormus onu bi deniycem.ise yararsa yazarim buraya.hayattan bezdim offfPeheyyy ben bugün öyle bir yemişim kiiii
Eminim başından beri yaptığım herşey boşa gitmiştir
Iyi geceler canimherkese iyi geceler:)
Ahahaha.Aynen.Mor sacim varda kedim yok annem kiziyoMor saçlı kız ve kedi :)
Wowoowowow noldu sana boyleAhahaha.Aynen.Mor sacim varda kedim yok annem kiziyo
NolmussWowoowowow noldu sana boyle