- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- Konu Sahibi hippotalamus
Vazgeçtim sen meraklı şirin ol..ya ama burada annemi ve babamı arıyorum müge anlıya çıkacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vazgeçtim sen meraklı şirin ol..ya ama burada annemi ve babamı arıyorum müge anlıya çıkacağım
heriff heriiif yeni nesil çok uyanık dimiAaaaa yeter sende... valla şirin çilekli sütüne uyku ilacı şirinlicem...
Beni niye etiketlemedin hain twetyMerhaba
Tanışmıyoruz ama şirinlendigini görünce etiketledim
kız insan anasını babasını merak etmez miVazgeçtim sen meraklı şirin ol..
Söyledik işte anan yokkkk. .kız insan anasını babasını merak etmez mi
Geldim canimsari saclarimnansen olmasan cagiran yok
Gelde gül yuzunu goreyim dediydim
benden onceki neslinmis sirirnler biz bentenle(10ten) büyüdükBurdakilerin çocukluğu hep şirinlerle geçti. . Özlemişiz şirinleri..
tamam anasızım benSöyledik işte anan yokkkk. .
iyiki geldin papatyamGeldim canimsari saclarimnan
benden onceki neslinmis sirirnler biz bentenle(10ten) büyüdük
.♡♡canimm:)) iste 12 yasindaydim benten izliyoduk simdi 20deyim:)iyiki geldin papatyam
sorma yaslandik biz cocuklarim ben10 le buyudu
Yaa seni iksirlerle yaptık dedim ya... aaa... anan da bulaşıkları yıkadı..
Enemm enem enem yaslandim ya bennirelere gidem ahey ahey.♡♡canimm:)) iste 12 yasindaydim benten izliyoduk simdi 20deyim:)
Geç kaldınız ben sabahdan beri başıma gelecekleri bildiğim için size bunları söyledimAaaaa yeter sende... valla şirin çilekli sütüne uyku ilacı şirinlicem...
Ben sana bütün hap kutusunu boşalt demiştim dinlemedin beniBu minik şirin halen uyumamış mı ya?
Şükür sonundauyu artık beayatamam anasızım ben
İnanmıyorum ben yaşlanmışım.♡♡canimm:)) iste 12 yasindaydim benten izliyoduk simdi 20deyim:)
Onu olmasın bence sonra bir sürü soru sorar bence o uykucu olsun bol bol uyusun nisankralicesiVazgeçtim sen meraklı şirin ol..
SelammmmSelamlar :)
Ben sana bütün hal kutusunu boşalt demiştim dinlemedin beni
uykum yokOnu olmasın bence sonra bir sürü soru sorar bence o uykucu olsun bol bol uyusun nisankralicesi