Bazi erkekler iceri bosalmada sorun yasiyor. Sperm tamamen disari akiyor bu sekilde o sperm disari degil vajinaya giriyor. Sizin kocaniz normal bir sekilde bosaliyorsa devam etsin. Herseyi normal olana dene demedik zaten.Bacım diyorum ki senin o dediğin yöntemde doktorun spermi rahim içine bırakması gerekiyormus. Sen küçücük siringayla vajinana bosalttin. Yani kocanın kendi siringasiyla yapması gerekeni yaptin. Yani bahsettigin bilimsel yöntemi uygulamış olmadın. Vajina ve rahim ayni şey değil.Bunun nesi anlaşılmaz bilemiyorum inan ki.
Konuyu birde zenciye getirmiş yazık yaCahil olduğum için araştırdığım gercekleri inkar edip konu sahibinin bilimsel deneyi ile alay ediyorum maalesef.
Konu sahibinden Baska hepimiz cahiliz maalesef bosverCahil olduğum için araştırdığım gercekleri inkar edip konu sahibinin bilimsel deneyi ile alay ediyorum maalesef.
Herkes spermine sahip çıksın.Mesela Türkiye de başkasının spermi ile gebelik elde etmek günah ve yasak ya bunu uygulamalar peki ne olacak ?
Siz başından beri boşa kürek cekmissiniz o zaman ... Adam bebek için cabalamiyor da yapacak yok.Bazi erkekler iceri bosalmada sorun yasiyor. Sperm tamamen disari akiyor bu sekilde o sperm disari degil vajinaya giriyor. Sizin kocaniz normal bir sekilde bosaliyorsa devam etsin. Herseyi normal olana dene demedik zaten.
Cahil olduğum için araştırdığım gercekleri inkar edip konu sahibinin bilimsel deneyi ile alay ediyorum maalesef.
Adamla alakasi yok bunun. Bu bir sorun. Adam cocuk istemiyor diye 4000 bin euro verecekdi demekSiz başından beri boşa kürek cekmissiniz o zaman ... Adam bebek için cabalamiyor da yapacak yok.
Peki bu sorunun yurt dışında ismi ne paylasirmisiniz? Bence siz vajinismussunuz olabilir mi?Adamla alakasi yok bunun. Bu bir sorun.
Kocasında cinsel sorun varmış bana yazdığı son mesaja göre. O yüzden şırınga kullanmış. Ama cinsel problemlerin yaşandığı bir evliliğin ne kadar uzun sürebileceğini bilemiyorum. İliskiye giremiyoruz bunu çözelim yerine iliskiye giremiyoruz hadi çocuk yapalım demişler.Konuyu birde zenciye getirmiş yazık ya
Cahiliye devrine gidiyorKot tüp bebeklerden sonra şırıngaları çocuklar olucak vay be dünya nereye gidiyorsun
Kıt akilli iliskiye giremedigim cikarimi yapmis. Koskoca yaziyi yarim yamalak okumus bunu yazmis ahhhhhKocasında cinsel sorun varmış bana yazdığı son mesaja göre. O yüzden şırınga kullanmış. Ama cinsel problemlerin yaşandığı bir evliliğin ne kadar uzun sürebileceğini bilemiyorum. İliskiye giremiyoruz bunu çözelim yerine iliskiye giremiyoruz hadi çocuk yapalım demişler.
Hayir gayet normal bir cinsel hayatimiz var. Spermlerin morfolojisi ve hizi sorunluydu. Vajinusmus olup cocuk isteyenlere doktorlar tavsiye ediyorPeki bu sorunun yurt dışında ismi ne paylasirmisiniz? Bence siz vajinismussunuz olabilir mi?
Beynimin yüzde yüzünü kullanamıyorum ben. Niye hemen dalga geçiyorsunuz ki.Kıt akilli iliskiye giremedigim cikarimi yapmis. Koskoca yaziyi yarim yamalak okumus bunu yazmis ahhhhh
Penisler daha temiz degil inanin.Oncelikle Allah bagislasin.
Hem asilama denemem hem de 2 kez pozitif tup bebegim var. Doktorun sperm ya da embriyoyu iceri biraktigi kanülun uzunlugunu biliyorsunuzdur. Ve o kanulu sokmadan steril ortu ile ve vajen girisini bolca sterilize edecek sivi kullandiklarini da....
Ama olmaz da diyemem nihayette rabbim "kun fe ye kun" demis demekki. Evde hastanedeki gibi sterilizasyon zor gene de korkarim baska hastalik kapmaktan sahsim adina.
Tek takildigim genital ucuk varken gebe kalmaniz, genotipine bakildi mi bilemiyorum ama tedavide gec kalmayin dogumda bebeginize bulasma riski ve ileri gebelik evrelerinde bazi riskler var.
Beynimin yüzde yüzünü kullanamıyorum ben. Niye hemen dalga geçiyorsunuz ki.
Şırınga burada hızı mı artırıyor yoksa morfolojiyi mi düzeltiyor? O konuda da bilgi alabilir miyim?Hayir gayet normal bir cinsel hayatimiz var. Spermlerin morfolojisi ve hizi sorunluydu.
Çocugun var mi?Şırınga burada hızı mı artırıyor yoksa morfolojiyi mi düzeltiyor? O konuda da bilgi alabilir miyim?
Yok bacım karnimda ölüyor benimkiler.Çocugun var mi?