Gebeliğe Hazırlık Şırınga yöntemiyle gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazi erkekler iceri bosalmada sorun yasiyor. Sperm tamamen disari akiyor bu sekilde o sperm disari degil vajinaya giriyor. Sizin kocaniz normal bir sekilde bosaliyorsa devam etsin. Herseyi normal olana dene demedik zaten.

Bazi erkekler iceri bosalmada sorun yasiyor. Sperm tamamen disari akiyor bu sekilde o sperm disari degil vajinaya giriyor. Sizin kocaniz normal bir sekilde bosaliyorsa devam etsin. Herseyi normal olana dene demedik zaten.
Siz başından beri boşa kürek cekmissiniz o zaman ... Adam bebek için cabalamiyor da yapacak yok.

Konuyu birde zenciye getirmiş yazık ya
Kocasında cinsel sorun varmış bana yazdığı son mesaja göre. O yüzden şırınga kullanmış. Ama cinsel problemlerin yaşandığı bir evliliğin ne kadar uzun sürebileceğini bilemiyorum. İliskiye giremiyoruz bunu çözelim yerine iliskiye giremiyoruz hadi çocuk yapalım demişler.

Kıt akilli iliskiye giremedigim cikarimi yapmis. Koskoca yaziyi yarim yamalak okumus bunu yazmis ahhhhh

Oncelikle Allah bagislasin.
Hem asilama denemem hem de 2 kez pozitif tup bebegim var. Doktorun sperm ya da embriyoyu iceri biraktigi kanülun uzunlugunu biliyorsunuzdur. Ve o kanulu sokmadan steril ortu ile ve vajen girisini bolca sterilize edecek sivi kullandiklarini da....
Ama olmaz da diyemem nihayette rabbim "kun fe ye kun" demis demekki. Evde hastanedeki gibi sterilizasyon zor gene de korkarim baska hastalik kapmaktan sahsim adina.
Tek takildigim genital ucuk varken gebe kalmaniz, genotipine bakildi mi bilemiyorum ama tedavide gec kalmayin dogumda bebeginize bulasma riski ve ileri gebelik evrelerinde bazi riskler var.

Penisler daha temiz degil inanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…