Gebeliğe Hazırlık Şırınga yöntemiyle gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten olması gereken bu değil mi sevişerek döl almak
Sanki bu tuhafmış gibi yazmanın hakaret etmenin adı neki
Olmamasi gerkeni siz yapmışınız eşinizin dölünü enjekte edip dunya yaratıldığından bu yana kadın erkek yaratılışına ters iş yapan sizsiniz

Enjekte işleri hanı hastaneler var doktorla var maşallah siz evinizi labaratuvara çevirmisiniz

Ýine de de pek güvenilir bi yöntem gibi gelmedi bana steril olması ve spermin sağlıklı kalabilmesi açısından. Keşke ayni seyi aşılama tarzı doktorda yaptırsaydınız ama olan olmuş inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi ama yönlendirme sakıncalı bi durum belki sizin kadar sterilliğe dikkat etmeyen biri hasta da olabilir Allah korusun ...

Araştırıp saldirana ne deniliyor acaba?
Ben derdimi anlatip baskasina da faydali olmaya calisanim. Sen sadece kendi mantigina ters dustugu icin alay edip ortadaki gercrgi inkar eden tarafsin. Valla ben denedim oldu 6 haftalik bir gebeligim var. Benim gibi deneyen de en fazla bebek hayalini bir kac ay daha erteler baska bir olumsuz etkisi yok. Ama tek bir kisinin mutluluguna vesile olursam ne mutlu. Size iyi goygoylar Umarim hiç ihtiyaciniz kalmaz. Saglikli gebelikler elde edersiniz.

Bir okuyaydin once? Bak yontemin ingilizce adi yaziyor. Bir arastir
La birşey yazmıyor ki??????
Ev yöntemi demişler sexsiz yöntem oladabulu olmayadabulu... Bunu hapiste bir kadın da yapıp gebe kalmıştı. Senin eşinle kalma ihtimalin kadar ihtimali var . Yabancı kaynak önermiyor var böyle birşey diyor ok?
Ayrıca çok bilimsel hanım azıcık düşünseniz bu kadar engelli yavru nasıl dünyaya geldi diye? Hani sagliksizsa olmuyormus ya?

Asilama denedigimi yazmistim. Tutmadi spermin saglikli kalmasiyla ilgi hic bir sorun yok. Sperm testleri de ayni sekilde veriliyor cunku. Steril olmasi için de kisi biraz kendisi dikkat etmeli. Ama olumsuz bir etkisini goreni duymadim. En fazla gebelik olusmaz

Bacım diyorum ki senin o dediğin yöntemde doktorun spermi rahim içine bırakması gerekiyormus. Sen küçücük siringayla vajinana bosalttin. Yani kocanın kendi siringasiyla yapması gerekeni yaptin. Yani bahsettigin bilimsel yöntemi uygulamış olmadın. Vajina ve rahim ayni şey değil.Bunun nesi anlaşılmaz bilemiyorum inan ki.

Mesela Türkiye de başkasının spermi ile gebelik elde etmek günah ve yasak ya bunu uygulamalar peki ne olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…