Gebeliğe Hazırlık Şırınga yöntemiyle gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Penisler daha temiz degil inanin.
Tamam bi deney yapmışsınız başarılı olmuşsunuz. Ama gittikçe saçmalamaya başlıyorsunuz. Hayır anlamadım neden insanları ısrarla şırıngaya ikna etmeye çalışıyorsunuz. Hayırdır şırınga üretim fabrikası ile mi anlaştınız
Ben tüp bebek yolunda mücadele ediyorum. Ve gittiğim doktoru, hastaneyi bu kadar savunmuyorum. Olur ya bana iyi gelir başkasına gelmez. Ön görüşme yapın aklınıza yatan doktor ile devam edin diyorum. Ama siz illa da şırınga. Neyse sabırsızlıkla doğumunuzu bekliyor olacağım. Sağlıkla sağ salim doğsun inşallah

Bunun ne önemi var

Bazi erkekler iceri bosalmada sorun yasiyor. Sperm tamamen disari akiyor bu sekilde o sperm disari degil vajinaya giriyor. Sizin kocaniz normal bir sekilde bosaliyorsa devam etsin. Herseyi normal olana dene demedik zaten.
Nasıl yani? Geç boşalma gibi mi anlamadım?

Yok bacım karnimda ölüyor benimkiler.
Mesela bu ay yumurtam çatlamadı büyümeye devam ediyor o yüzden çok kasık ağrım var, iğneyle delsem işe yarar mı?
Kalbine gore veriyor demek ki Allah.

Kurban olduğum keşke kalbine göre verseydi herkesin ama imtihan dünyası işte. Böyle katranlı katranlı konuşmamak lazım. Allah korusun. İnsan korkar.
Iste tam olarak bu katranli konusmak. Kendine donunce nasil da cigrindan cikiyor degil mi. Kendi akittigin katrana hic bakmadin ama

Dün rüyamda doğurmuştum ama hastaneden ertesi gün alacaktık bebeği Neyse eşime diyorum hadi gidelim alalım taam ya alırız şey yapma diyor misafirlikte falan gezdiriyor beni. Annem babam da öyle. Bir sinir oluyorum ki sormayın kızlar.
Şimdi ben rüyamda doğurmuşsam gerçekte de doğurmuş oluyor muyum bilimsel olarak? Ona göre hastaneye gidip bebemi verin lan diyeceğim.

İnanın şırınga dile gelse ne saçmalıyorsun sen der. Hayırlı olsun hamileliğiniz. Sizin hamile kalasınız varmış, vakti gelmiş olmuş. Bu güzel haber şırınga kullandığınız aya denk gelmeseydi keşke. Burada bir de ısrarla savunup kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz, hayretle okudum.

Iste tam olarak bu katranli konusmak. Kendine donunce nasil da cigrindan cikiyor degil mi. Kendi akittigin katrana hic bakmadin ama
Yoo ben uyardım. Karnındaki bebe için korktugumdan uyardım. Allahın gönlüne zor gelir belki diye. Ama sizin öyle bir korkunuz yok belli ki.

Bu ruya hayirlara cikartir seni insallah hamile kalacaksin

Kalbine gore veriyor demek ki Allah.
Bu ne çirkin bi cümle. Bu durumda sizin de mi kalbinize göre verdi doğal yoldan gebe kalmadığınıza göre? Bir de çok kocaman kocaman konuşuyorsunuz, henüz 6 haftalıkmış. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Eger hamileysen utan yazik sen nasil boyle konusursun ya Allah senin karnindakine iyilik versin ama doguracagin ne malum kustah kustah konusma bence
Ben de tam onu diyordum ama burda birine umut olurum diye yaptigim paylasimda etmediginiz kalmadi size ne demeli? Sacma buluyorsan cek git sana ne korkan istemeyen denemesin bana ne.Hakettiginiz karsiligi verince aslan kesildiniz hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…