Gebeliğe Hazırlık Şırınga yöntemiyle gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebeliğimi kolayca “elde ettiğimi!” nereden biliyorsunuz?

Buradan dalga geçen sizsiniz gibi duruyor.

Burda hikâyemi neler yaşadığımı herkes bilir. O yüzden daha çok öfkeleniyorum sizin gibi bilimden uzak insanlara. Forumu gezerseniz azospermi ile bile hamile kalabilen olduğunu görürsünüz doğal olarak. Nasip yani o tek sperm o ay yaratılmış ve döllenmiş.

Canım senin dediğin yabancı kaynaklara baktım seni kirmamak için. Ama yanlış anlamışsın olayı. Bahsedilen method doktor tarafından spermin direkt rahme bırakılması işlemi ve senin yaptığın, savundugun şeyle alakası yok. Sen şırıngayla rahim içine kadar girebildigini mi saniyorsun? Vajinaya bosalttin sen de. Kocanla iliskiye girseniz ne olacaksa onu yaptın o şırıngayla. Vajina ne, rahim ne bilmeyen insanlar da gelip burada cahil açıklamalarına karşı çıkanları cahillikle suçlamasın bir zahmet.

Öncelikle Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Umarım her şey yolunda gider.
Böyle bir şey denemişsiniz ve sonuç almışsınız, lakin bunu önermeniz doğru değil. Burada anne olmak uğruna her şeyi deneyebilecek insanlar var.
Kaş yapalım derken göz çıkartabiliriz. Ben de uzun süredir hamilelik için uğraşıyorum, yani bunu hangi psikolojiyle yaptığınızı anlayabiliyorum.
Ama bu bir kür, pozisyon, ilişki sıklığı/saati önerisi gibi bir şey değil. Tehlikeli bir yöntem. Hatta yöntem bile değil.
Keşke önermeseydiniz.

Bahsettiği yöntemde doktor tarafından spermin rahim içine bırakılmasından söz ediliyor. Almış eline şırıngaya rahime soktum bosalttim zannediyor. Vajinayı rahim sanan biri kalkmış bilimden bahsediyor iste.

Valla benim kimseyle dalga gececek halim yok basima geleni paylastim ki benzer durumdakiler faydalansin. Siz ortadaki gercegi inkar ederek dalga geciyorsunuz sadece.
Size bu şekilde hamile kalmadınız diyen olmadı.
Yaptığınız yöntem doğru mu değil mi bilmeden insanları etkilemeyin diyoruz.
Tutturmuşsunuz bir yabancı kaynak. Birilerinin size internette yazan her şeye güvenilmeyeceğini anlatması lazım.

Bilimden uzak derken? O hayattaki tek gailesi uremek olan cahillerden degilim ben kusura bakma ben arastirdim bazi doktorlarin da tavsiye ettigini ogrendim. Korkusu olan da iyice arastirsin sorsun.

Kocama söyledim beni ciddiye almadı
Çok normal bana da deli sacmasi gibi gelmisti yorumlarda da goruldugu uzere ama ortada bir gercek var . Etkisini goren bir suru insan var. Doktor tavsiyesiyle deneyen bir suru insan var

Çok normal bana da deli sacmasi gibi gelmisti yorumlarda da goruldugu uzere ama ortada bir gercek var . Etkisini goren bir suru insan var. Doktor tavsiyesiyle deneyen bir suru insan var
Doktor böyle birşeyin tavsiyesini vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…