Gebeliğe Hazırlık Şırınga yöntemiyle gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ohaa yaa böyle bişeyi hayatımda ilk defa duydum :) diyelim ki böyle birşey var doğal yolla içeri bırakılan sperm dölleyecek olsa döller şırınganın albenisi ne burda

Kalbine gore veriyor demek ki Allah.
Hanım hanım dikkat et laflarına ilerde kalbine ne çıkar bilinmez. Belki Rabbim o kadını bazı belalardan koruyor. Sonuçta evlat çok matah birşey değil, bazıları evladı için keşke olmasaydı da diyor.

Ben de tam onu diyordum ama burda birine umut olurum diye yaptigim paylasimda etmediginiz kalmadi size ne demeli? Sacma buluyorsan cek sana ne korkan istemeyen denemesin bana ne.Hakettiginiz karsiligi verince aslan kesildiniz hepiniz
Hakettigimiz karsilik bumu
Bir kadina hassas bir durumda boyle konusulurmu utanmadan cocuk hasreti cektim diyorsun
Cocuk hasreti ceken birine yazdigin seye bak kararmis kalbinden utan

Üreme eylemi insanları geçtim fil kulaklı ahtapottan proboscis maymununa kadar canlılarda var olan sindirim, solunum gibi bir sistem. Dediğiniz gibi bunun kalple alakası olsaydı Allah önce size nasip etmezdi zaten. Dolayısıyla tezinizi direkt kendiniz çürütüyorsunuz. Sizin ürememeniz daha iyi olurdu.

Yoo ben uyardım. Karnındaki bebe için korktugumdan uyardım. Allahın gönlüne zor gelir belki diye. Ama sizin öyle bir korkunuz yok belli ki.
Ne uyarmasi bee? Alay etmeler dalga gecmeler. Kendi aklini ustun gormeler neyin uyarmasi? Sen doktor doktor gez istersen. Burdan bir umut bekleyene de hirlama

Ne uyarmasi bee? Alay etmeler dalga gecmeler. Kendi aklini ustun gormeler neyin uyarmasi? Sen doktor doktor gez istersen. Burdan bir umut bekleyene de hirlama
Benim hirladigim daha duyulmamıştır da sizin yedi kat gökten duyuluyor masallahiniz var.

Benim kalbim karsinidakini cahil gorup saldiran bir yapiya sahip degil. Ama sizinkiler tam olarak oyle kendi aklina uymayadi diye onunuze gelene saldiramazsin. Mantigin almiyorsa git mantigina uyani uygula karsindakine cirkin sifatlar yakistirmak yerine

Allahım verdiğide imtihandır, vermediğide
Bugün şırıngayla çocuk yaptım diye burda naralarr atıp, senelerce çocuk hasreti çeken insanların kalbini kırarsınız
Yarın o çocuk büyür, sizin dünyadaki en büyük imtihanınız olur bilemezsiniz
megonx

4 yıl sonra gebelik elde edip de karnında bebeğini kaybeden bir anneye böyle demeniz ne kadar canice.
Sizlerde konuyu okuyup saçma buluyorsanız geçin. Ne diye cahil
Yok kocasının penisi yetmemiş vs diye asağılıyorsunuz.
Böyle hassas konularda pat diye öneri yapanları da anlayamıyorum tek bilgili kendi sanıp insanları küçük düşürmeye çalışanları da anlamıyorum .
Konu sahibi sizde böyle bir laf edeceğinize keşke sadece laf dalaşında kalsaydınız umarım işler sizin kalbinize göre ilerlemez sağlıkla alırsınız kucağınıza !

Nasil kalbi kirilacak acaba? En fazla bir iki deneyecek vazgecek. Ama tutarsa benim gibi dua edecek iyi ki denedim diyecek. Ne kaybedecek baska rahmimini bozacak vajinasimi kuruyacak? En kotu ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…