- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Bugunde bilime inaniyorum diye sig oldum hamdolsunSığ? Senin gibi aradtirmadan saldirana deniyor tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugunde bilime inaniyorum diye sig oldum hamdolsunSığ? Senin gibi aradtirmadan saldirana deniyor tatlim
Araştırıp saldirana ne deniliyor acaba?Sığ? Senin gibi aradtirmadan saldirana deniyor tatlim
Zaten olması gereken bu değil mi sevişerek döl almakÇok belli gerçekten. Hayir bir de neyin linci bu anlamadim ihtiyacin yoksa defol git seviserek al dölünü. Neden faydasini gorup konu acan herkese saldiriyorsunuz. Ben ilk degilim daha once bircok kisi denedi ve basarili oldu. Benzer sekilde konu acan baska birine de saldirdiniz. Deneyip enfeksiyon kaptim hastanelik oldum diyen hic olmadi ama basarili olan çok. Neyle sorununuz, neyi inkar ediyorsunuz.
İyi bari dedim bunu da mı biz bulmuşuzYok bu hindi olan turkey
Nolur olmasınBundan lazım. Rahim içine girmek gerektiğinden.
Eki Görüntüle 2925227
Hayır ben araştırdım ama konuyu yanlış anlamışsın, rahime bırakılması gerekiyormus o yöntemde o spermlerin, sen vajinaya bosalttin vajina rahim degildir dedim saldırgan ve cahil oldum da.Siringaci megonx
superdiDemeyeyim demeyeyim dedim ama diyeceğim . Kafanıza da huni takın . İngiliz bilim adamları öneriyor
Ben derdimi anlatip baskasina da faydali olmaya calisanim. Sen sadece kendi mantigina ters dustugu icin alay edip ortadaki gercrgi inkar eden tarafsin. Valla ben denedim oldu 6 haftalik bir gebeligim var. Benim gibi deneyen de en fazla bebek hayalini bir kac ay daha erteler baska bir olumsuz etkisi yok. Ama tek bir kisinin mutluluguna vesile olursam ne mutlu. Size iyi goygoylar Umarim hiç ihtiyaciniz kalmaz. Saglikli gebelikler elde edersiniz.Araştırıp saldirana ne deniliyor acaba?
La birşey yazmıyor ki??????Bir okuyaydin once? Bak yontemin ingilizce adi yaziyor. Bir arastir
Asilama denedigimi yazmistim. Tutmadi spermin saglikli kalmasiyla ilgi hic bir sorun yok. Sperm testleri de ayni sekilde veriliyor cunku. Steril olmasi için de kisi biraz kendisi dikkat etmeli. Ama olumsuz bir etkisini goreni duymadim. En fazla gebelik olusmazÝine de de pek güvenilir bi yöntem gibi gelmedi bana steril olması ve spermin sağlıklı kalabilmesi açısından. Keşke ayni seyi aşılama tarzı doktorda yaptırsaydınız ama olan olmuş inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Yok ben seni anladim sen arastirdin ama seni arastirdi kabul etmiyor o yuzden dedimHayır ben araştırdım ama konuyu yanlış anlamışsın, rahime bırakılması gerekiyormus o yöntemde o spermlerin, sen vajinaya bosalttin vajina rahim degildir dedim saldırgan ve cahil oldum da.
Bacım diyorum ki senin o dediğin yöntemde doktorun spermi rahim içine bırakması gerekiyormus. Sen küçücük siringayla vajinana bosalttin. Yani kocanın kendi siringasiyla yapması gerekeni yaptin. Yani bahsettigin bilimsel yöntemi uygulamış olmadın. Vajina ve rahim ayni şey değil.Bunun nesi anlaşılmaz bilemiyorum inan ki.Ben derdimi anlatip baskasina da faydali olmaya calisanim. Sen sadece kendi mantigina ters dustugu icin alay edip ortadaki gercrgi inkar eden tarafsin. Valla ben denedim oldu 6 haftalik bir gebeligim var. Benim gibi deneyen de en fazla bebek hayalini bir kac ay daha erteler baska bir olumsuz etkisi yok. Ama tek bir kisinin mutluluguna vesile olursam ne mutlu. Size iyi goygoylar Umarim hiç ihtiyaciniz kalmaz. Saglikli gebelikler elde edersiniz.
Cahil olduğum için araştırdığım gercekleri inkar edip konu sahibinin bilimsel deneyi ile alay ediyorum maalesef.Yok ben seni anladim sen arastirdin ama seni arastirdi kabul etmiyor o yuzden dedim