Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy gercekmi bu yontemle valla bikere denedim bacaklarim titredi siz nasil yaptiniz ozelden yazarmisini??
Niye bacaklariniz titredi ki kucucuk siringa ne var ki bunda? Vundan korkup normal iliskiye nasil giriyor insanlar merak ettim valla :)Fitil atarkende geriye itip patmagimizla itiyoruz bence cok normal bisey 5 cm kadar ne var ki
İnsulin ignesi degil arkadaslar normal standart kucuk siringa olacak aşi yaptiklari

Ahahahah bu çok iyiymiş yaaa

Hamile kadınız mı 2 kere denedik olmadık bakalım inşallah 3. Olur

Şırınga denemelerim vol1 bakalım sonucu görcz bu arada 10 ml 'lik kullandım tam oldu meni zaten 6 ml kadar çıktı gerisine de hava bastım. Normal şekil yaptığımızda hepsi dışarıya akıyordu. Şırınga ile içimde kaldı. Yarım saat yastık koydum altıma sonra çektim uyudum ona rağmen akmadı içimden. Yöntem güzel beğendim

Arkadaşlar konuyu 11. Sayfaya kadar okudum anladığım kadarıyla baya sonuç alan var. Ben vajinusmus hastasıyım ve maalesef 3 senedir Bi kere bile vajina ya giriş sağlayamadık. Tedavi falanda olmadım. Ama artık çocukta istiyoruz. Vajina üstüne boşalma tekniğini denedik bu ay Bi iki bakalım nolacak umudum yok aslında. Bu şırınga yöntemini denemek istiyorum. Nolur lütfen biri ayrıntılı beni bilgilendirebilir mi? Şuan tam da benim ovulasyon dönemim. Bu akşam yapmak isterim lütfen aydınlatın beni.

Çıkışlarınız derken? Ben bugüne kadar burada kimseye sert çıkışlarda bulunmadım.yazılarıma bakabilirsiniz.

Sert çıksaydım farklı yazardım.sanırım bu konuda gereksiz alıngansınız.
Alinganliktan ziyade fazlasıyla hassas oluyor insan gerçekten zor Bi durum yaşayan bilir Rabbım kimseye yaşatmasın böyle biseyi. Herkesin şifasını versin. Kusura bakmayın kırdıysam. Ama gerçekten benim için çok hassas Bi konu.

Canım ben senin durumunda olanları burada okuyorum ve zor olduğunu anlayabiliyorum.ben sordum sadece bu durumdayken şırıngayı sokabilecekmisin diye.çünkü bu yöntemi bende denedim ve zor giriyor o meret şey.ucu yırttı bi defasında.yok incesini denedim yok kalınını anca azıcık ucunu sokabildim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…