- 23 Mayıs 2018
- 23
- 3
- 36
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bacaklariniz titredi ki kucucuk siringa ne var ki bunda? Vundan korkup normal iliskiye nasil giriyor insanlar merak ettim valla :)Fitil atarkende geriye itip patmagimizla itiyoruz bence cok normal bisey 5 cm kadar ne var kiAyy gercekmi bu yontemle valla bikere denedim bacaklarim titredisiz nasil yaptiniz ozelden yazarmisini??
Tup yoksa olmaz. Bu ayni zamanda eşinin meni miktari cok az gelen kisilerin denemesi bakimindan iyi biseyTüpleri olmayan bir kişi de bunu yapabilir mi acaba
Aynen ignesini takmayacaksini tabi:)Siringa su mudur arkadaslar 5 cc lik ignesi cikanlardan?
Normal şırınga oluyo. Şu kan alınan şırıngalar. Ucu çıkıyo onların.Bu yonyemi mi denediniz? Hangi siringayi kullandiniz? Insulin siringalarinin igneleri cikmiyor..
Peki kac cc lik. 2 var 5 var. 5 biraz kalin ben simdi denedim biraz zorlandim sert plastik sonucta. 2 cc daha ince kolay olabilirNormal şırınga oluyo. Şu kan alınan şırıngalar. Ucu çıkıyo onların.Ben denedim yine de denemeye devam edicem
Ahahahah bu çok iyiymiş yaaaEşim ikinci cocuk işini temmuza erteliyor ben ise bu aylarda hamile kalmak istiyorum bu yüzden dediğiniz şeyi başka bi yerden okuyup prezervatifin içinde spermleri şırıngayla kendime enjekte ettim tamda yumurtlama günümde inşallah tutar :)
2 mm olan cok rahat oldu insulin siringasi ucu benimkide cikmadi hemde cok dardi 2 mm olan siringa cok kolay olduBu yonyemi mi denediniz? Hangi siringayi kullandiniz? Insulin siringalarinin igneleri cikmiyor..
Hamile kadınız mı 2 kere denedik olmadık bakalım inşallah 3. OlurArkadaşlar bu konuyla alakalı bir konu daha açmışlar orada deneyip hamile kalan birçok kişi var denediği ilk ay hamile kalanlar var bende bu ay denedim adetime 2 gün var inşallah hayırlısıyla isteyen herkes hamile kalır ben şimdilik beklemedeyim doktor bir arkadaşıma kendisine bu konuyu anlattım spermler zarar görürmü diye oda zarar görmez dedi zaten mikroskopla görülecek kadar küçük olduğu için spermler sıvının içinde izole olmuş bir şekilde şırınganın deliğinden çıkıyor burada önemli nokta temİz olmakmış
Canim vajinismus atlatabildin miHamile kadınız mı 2 kere denedik olmadık bakalım inşallah 3. Olur
Peki sizin sayfadaki sert çıkışlarınız neden? Yapamıyoruz ki soruyoruz değil mi?İlşkiye giremiyorsan şırıngayı nsl sokacaksın
Alinganliktan ziyade fazlasıyla hassas oluyor insan gerçekten zor Bi durum yaşayan bilir Rabbım kimseye yaşatmasın böyle biseyi. Herkesin şifasını versin. Kusura bakmayın kırdıysam. Ama gerçekten benim için çok hassas Bi konu.Sert çıksaydım farklı yazardım.sanırım bu konuda gereksiz alıngansınız.
Canım ben senin durumunda olanları burada okuyorum ve zor olduğunu anlayabiliyorum.ben sordum sadece bu durumdayken şırıngayı sokabilecekmisin diye.çünkü bu yöntemi bende denedim ve zor giriyor o meret şey.ucu yırttı bi defasında.yok incesini denedim yok kalınını anca azıcık ucunu sokabildim.Alinganliktan ziyade fazlasıyla hassas oluyor insan gerçekten zor Bi durum yaşayan bilir Rabbım kimseye yaşatmasın böyle biseyi. Herkesin şifasını versin. Kusura bakmayın kırdıysam. Ama gerçekten benim için çok hassas Bi konu.