• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim benim cevabin icin cok tesekkur ederim denedim defalarca tuttu dustu ve en son tup bebekte dis gebelik gecirdim hayirlisi herseyin bu yontemi deniyorum suan ama bu ay olmadi gelecek ay denicem artik tekrar insAllah seninde tez zamanda bebisin olur
İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın teşekkür ederim 🙏

Kizlar bunu deneyenlerin cogunun olmuyor galiba kac kisi hep negatif yazmis 10 kisiden 1 oluyor galiba of artik baska ne yontem denicez bilmiyorum yok hani tutanlarda yazmiyor yazsa bizlere umut olacak

Kzlar iyi aksamlar bende bu ay denedim bu yontemi ama olumsuz oldu adet oldm ne yazikki neyi yanls yaptm bilmiyorm siringa birz kalindi ve 2. 3 kere ancak uygulayabildm duyduguma gore insulin ignesiyle yapiyolarms genelde daha ince oldugu icin daha cok giriyormus bilmiyorm neden olmadigini ama artk umutlar gelecek aya yine denicem pes etmeden...
Bence daha çok girmesiyle alakası yok her halükarda yetişmiyor aşılamada kullanılan aletler çok çok uzun evdeki şırıngalarla zor biraz bnde insilün de var evt ince ama uzun değil normal yolla daha kolay bence tutanların ki de tasadüf bence

Bende 11 ve 13 nisanda yumurtlama gördüm. Ve bu şırınga yöntemiyle denedim. Kan testim 2 gün önce 4.7 çıktı bugün 4.4 olmuş. 24 nisan adet tarihimdi. Gebelik var mıdır. Erken olduğu için mi böyle çıkmıştır. Yardımcı olur musunuz

Merhaba. Bende 11 nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Şırınga yöntemiyle. 24 nisan adet tarihimdi. Adet olmadım. 2 gün önce kan verdim 4.7 çıkmıştı. Bugün tekrar kan verdim 4.4 olmuş. Acaba yine de gebelik durumum olabilir mi.?

Merhaba. Bende 11 nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Şırınga yöntemiyle. 24 nisan adet tarihimdi. Adet olmadım. 2 gün önce kan verdim 4.7 çıkmıştı. Bugün tekrar kan verdim 4.4 olmuş. Acaba yine de gebelik durumum olabilir mi.?
Merhabalar muhtemelen kimyasal gebelik veya geç döllenme.. ama hamilelik için 5 olması lazım ve değer 2 günde iki kati artması lazım..bence bekleyin.ayrıca benim arkadaşım gecikmeler yaşadı 2-3 ay ve ertesinde hamile kaldı.

2 3 aylıkken mi gebe olduğu anlaşıldı peki
Merhabalar muhtemelen kimyasal gebelik veya geç döllenme.. ama hamilelik için 5 olması lazım ve değer 2 günde iki kati artması lazım..bence bekleyin.ayrıca benim arkadaşım gecikmeler yaşadı 2-3 ay ve ertesinde hamile kaldı.
Kimyasal gebelik hafif kanamalı atlatılıyo deniliyor. Bende kanamaya dair hiçbir belirti yok. Kasıklarımda sızlama oluyor ara ara. Ve bel agrım oluyor

Başlığı görünce çok merak ettim okuduklarımada çok şaşırdım benim ablamın 15 yıldır çocugu olmadı araştırmadığı yapmadığı şey kalmadı yinede böyle bişey hiç duymadım çok ilginç benimde üç yıldır olmuyor inşallah isteyen herkesin olsun

2 3 aylıkken mi gebe olduğu anlaşıldı peki
:) Hayır geciken reglilerde rahim kendini hazırlıyor diyordu büyükler hakikaten öyle oldu hamile kaldı yani hamile değilsiniz muhtemelen. Değer düşmesi ve bu kadar gecikmede 5 in altında değer . Bence Dr görünün. Dış gebelik vs diyor bazıları ihmal etmeyin.

İnanmiyorsanız neden yorum yapıyorsunuz ki? Bastan sona tüm formu okudum... 3.yü aynı yöntemle hamile kalıp doğurmuş kadın. Okusanıza ya da inanmıyorsanız inananların canını sıkmayın. Yorum yazmayın hatta takmayın bile bakmanız a değmez 🤣
Ama bir umut içiniz de acaba lar dolasıyor kendinizi kandırıyorsunuz 😁🙃
Bu yöntemle mi hamile kaldınız

Merhaba sizin için çok sevindim. Ben de bugün bu yöntemi denedim ama çoğu dışarı aktı beceremedim mi acaba 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back