- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- Konu Sahibi ferforjeler
Rica ederimgenelde bernardo beğeniliyor ama bende birtürlü beğenemedim... korkmazdan beğenmiştim bunlardan ayrı ama kütahyadan almaya karar verdim en son teşekkür ederim öneriniz için ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimgenelde bernardo beğeniliyor ama bende birtürlü beğenemedim... korkmazdan beğenmiştim bunlardan ayrı ama kütahyadan almaya karar verdim en son teşekkür ederim öneriniz için ...
yok bende parası için söylemedim:)canım fiyatından dolayı söylemedim dediğim gibi yuvarlak bir yere çarpınca birşey olmuyor ama köşeleri kırılıyormuş gerçi ben evlendiğimde de kare alcam sanırım çok daha şık:)
teşekkürler canım kare alacağım pişman olmam inşallhKare takımlar çok kullanışsız, hepsini toplayıp bağışladım. 3.'nün deseni güzel ama kare konusunda tekrar düşün derim.
teşekkür ederim.2 bence
haaklısınız aslında ama 2 takımı koyacak yerr olmaz tayinciyiz birde ama fikir çok hoşuma gitti...3 numara bızımlesın
1000tl 2 takim alabilirsin, bence
Bi tane pahali alip artik yillarcaaaa onu kullaniyo ve sikiliyo
Ben de pahali almistim 3 senede biktim, hic kirilmadi da, nasil kurtulcam bu takimdan bilmiyom ,
teşekkür ederimmm...Bence 1 çok hoş.
teşekkür ederim...
teşekkür ederimm ...
teşekkür ederimmm...
hehe:) 3 önde gidiyor ama:)Herkes 1 2 3 dedi sırasıyla. Peki siz neyi sececeksiniz? Bence kafaniz daha cok karisti
haaklısınız aslında ama 2 takımı koyacak yerr olmaz tayinciyiz birde ama fikir çok hoşuma gitti...
hayr canım yaa keşke olsa fabrika satış yerleri öyle bir imkanım yok ama güzelmiş...bende şöyle yapıyorum bu bazı markaların tek satılan tabakları oluyor ya 5 6 lira filan oluyor bende 2kişilik takımlar alıyorum aayrı ayrı o da güzel olucak inşallah evlenince sevdiceğime güze güzel tabaklarda sunum yapacağımm:)Madem hosuna gitti bi fikir daha vereyim
Benm günlük takimim misafir takimindan cook daha pahali bir takim;soyle ,
Gunluk takim bakarken unlu bir markanin fabrika satisina denk geldim,
baktim normal magazada gordugum ve cookkk begendigim ve pahali oldugu icin alamadigim bi takim, bikac parcasi eksikti (corba kaseleri) sayi olarak da 10 lu filan , hemen aldim
Ve fiyati inanilmaz ucuzdu
Hatta misafir su ve mesrubat bardak takimini da ordan aldim, 8 kadeh 9 su bardagi , yani takim olmayinca da gayet guzel kullaniliyo
Sonradan dedim, keske bu sekikde ,2,3 takim alsaydim, hic full takim almasam da olurmus.
Sanki herzaman 12 kisi misafir mi geliyo allasen
Ama iste ceyiz olunca insan özeniyo, eksik takim almak istemiyo, ben gunluk icin almistim ama gerekince misafire de kullaniyorum
Sen ne dersin bilmem, ama varsa yasadigin sehirde boyle bir firsat bi bak bence