ya kızlar izmirde olanlar bu sir ağda makinesinin nerde bulabileceğimi söyleyebilirler mi acaba şimdiden tşk ler...yerimseniben
walla kızlar daha dün aldırdım ben kendim asla yapamam canım çok kıymetli çekemem ben kıyamam kendime yaa dayımın kızı kuaför ona aldırdım ben walla.o alışık bağırsanda ağlasandA sızlasanda çekiyo walla acımıyo gaddarrr garııı.....
bikini bölgesine kartuş sürmeyin kuzenimde öyle yapıyo bacaklara kullnıyo kartuşu diğer yerlere tenekede olanlardan kullnıyo ....
filizim? bişi sorucam . sen hani bez kullanmayın diyorsun ya özel bölgeye. konserve ağdayı spatula ile sürüp bezle çekilmesi de mi olmaz. yani muhakkak tablet veya kalıp sir ağdayı sürüp elle mi çekmek lazım?
ona göre konserve ağda ısıtıcı veya tablet ağda ısıtıcı alıcam. bide konserve ağda ısıtıcısında tablet ağda ısıtıyor mu biliyormusun? mesela bu tanaçanın mavi kapaklı 800 ml konserve ağda ısıtıcısı var. onda tablet ısıtılır mı? yada tanaçanın jolly diye mavi kapaklı tablet ısıtıcı bi modeli var, illa onumu almak lazım? bilen var mı?
Kizlar austosda türkiyeye gidecegim ve bi siragda makinasi almayi düsünüyorum... sayfada okudum vivet o kadar iyi degilmis... marka olarak hangisini önerebilirsiniz simdi tam olarak? bide nereden alabilirim bunlari? marketlerde falan oluyomu??
kayseriye gdiiyorum ins. orada bulabilirim...
arkadaşlar acaba vivol ümü yoksa vivetimi tavsiye edersiniz gittigiyorda iki üründe var ama kararsız kaldım?