Sir ağda,sir ağda kullanımı,sir ağda makinası hakkında bilgiler

Kizlar austosda türkiyeye gidecegim ve bi siragda makinasi almayi düsünüyorum... sayfada okudum vivet o kadar iyi degilmis... marka olarak hangisini önerebilirsiniz simdi tam olarak? bide nereden alabilirim bunlari? marketlerde falan oluyomu??
kayseriye gdiiyorum ins. orada bulabilirim...

ya kızlar izmirde olanlar bu sir ağda makinesinin nerde bulabileceğimi söyleyebilirler mi acaba şimdiden tşk ler...yerimseniben

forum bornovada gördüm bir kaç hafta önce
watsons mağazasında
(fiyatını ve markasını hatırlamıyorum )

Kızlar ben de kullanmaya başladım sir ağda gayet güzel yalnız koltuk altıma daha kullanmıcam kararma yaptı sizde de böyle bi problem war mı

bende gecen ay kalıp halinde yarım kılo fln sanırım sir aldım cezvede erittim hevesli hevesli sir yapmaya kalktım ama sürdüüm an dondu sir çektiimde de hiç almadı dıebılırım taş gıbı oldu tüyleride almadı sizce neyi yanlış yaptım.. bide göbeğimde 2-3kez aynı yere yaptım koyu kahve bı ız oldu 2-3 haftadır duruo geçermi cok sinir bozucuu:sinifsinif: napmalıyımmafoldumben

walla kızlar daha dün aldırdım ben kendim asla yapamam canım çok kıymetli çekemem ben kıyamam kendime yaa dayımın kızı kuaför ona aldırdım ben walla.o alışık bağırsanda ağlasandA sızlasanda çekiyo walla acımıyo gaddarrr garııı.....
bikini bölgesine kartuş sürmeyin kuzenimde öyle yapıyo bacaklara kullnıyo kartuşu diğer yerlere tenekede olanlardan kullnıyo ....

walla kızlar daha dün aldırdım ben kendim asla yapamam canım çok kıymetli çekemem ben kıyamam kendime yaa dayımın kızı kuaför ona aldırdım ben walla.o alışık bağırsanda ağlasandA sızlasanda çekiyo walla acımıyo gaddarrr garııı.....
bikini bölgesine kartuş sürmeyin kuzenimde öyle yapıyo bacaklara kullnıyo kartuşu diğer yerlere tenekede olanlardan kullnıyo ....

saatler olsun..Bende diorum bikini bölgesine kesinlikle kullanmayın kartuş yoksa sarkarrrrrrkafamçokkarıştı

merhaba kızlar.. bende yaklaşık 1 aydır kartuş ağda kullanıyorum..daha önce hep jiletle alırdım normalde sarı olan tüylerim koyulaşmıştı...
skyfly die bi italya üretimi ısıtıcı aldım 20 liraya bana çok ucuz geldi sordum nsıl bi marka die aldığım yerde en iyisi bu dediler şimdilik memnunum...sesunun ağdasını kullanıyorum aldığım yerde sesu ve vivet aynı fiyattı ikisinden de birer tane aldım denemek için ilk sesuyu açtım daha ancak yarılandı( 1 kez bacaklarımı 2 kez kollarımı aldım)

merhaba kızlar..bende 3-4 aydır belkıde de daha fazla zamandır kullanıorum cok güzel pratık artık kuaför derdi yok ama bende batık oldu kullanmaya başladığımdan beri :çok üzgünüm: acaba aranızda da olanlar varmı??

kartuş ağdada en iyisi depilissima arkadaşlar, üstelik bikini bölgesi için olanı kendinden pudralı. Şipşak iş bitiyor, oh mis.

filizim? bişi sorucam . sen hani bez kullanmayın diyorsun ya özel bölgeye. konserve ağdayı spatula ile sürüp bezle çekilmesi de mi olmaz. yani muhakkak tablet veya kalıp sir ağdayı sürüp elle mi çekmek lazım?
ona göre konserve ağda ısıtıcı veya tablet ağda ısıtıcı alıcam. bide konserve ağda ısıtıcısında tablet ağda ısıtıyor mu biliyormusun? mesela bu tanaçanın mavi kapaklı 800 ml konserve ağda ısıtıcısı var. onda tablet ısıtılır mı? yada tanaçanın jolly diye mavi kapaklı tablet ısıtıcı bi modeli var, illa onumu almak lazım? bilen var mı?

Ilk 4 deneme yaptiktan sonraa tavsiye ediyorumm....anindaa superrr vi vet cok ucuzz bir agda 2,75 tl..
surdukten 10 sn,,,sonra cekin...en ufak tuyleri bile aliyorr...eger cok dururssanizz iyi cekmiyorr ve yapisipp kaliyorr 10dan geriye dogru sayin ve cekin...kolay gelsin...!
78_b.jpg

filizim? bişi sorucam . sen hani bez kullanmayın diyorsun ya özel bölgeye. konserve ağdayı spatula ile sürüp bezle çekilmesi de mi olmaz. yani muhakkak tablet veya kalıp sir ağdayı sürüp elle mi çekmek lazım?
ona göre konserve ağda ısıtıcı veya tablet ağda ısıtıcı alıcam. bide konserve ağda ısıtıcısında tablet ağda ısıtıyor mu biliyormusun? mesela bu tanaçanın mavi kapaklı 800 ml konserve ağda ısıtıcısı var. onda tablet ısıtılır mı? yada tanaçanın jolly diye mavi kapaklı tablet ısıtıcı bi modeli var, illa onumu almak lazım? bilen var mı?

urun335.png

bu ağdam canım pembe pudralı kalıp ağda kırıp makinada eritip yapıyorum.Bez olmaz elle çekiceksin...Bu da makinam...
katalog_img.php

Umarım yardımcı olmuşumdur canım...

yeni bir ağda çıkmış haberiniz varmı tek kullanımlık bikini bölgesi için tek kullanımlık gözünüzün önünde açılıyor sadece size kullanılıyor çok hijyenik daha önce mikrop kapmıştım kuaförde şimdi için rahat çünkü sadece bana uygulanıyor herkeze tavsiye ediyorum çok mutlu oldum

uğraşmayın artık gidin kuaföre size özel ağdayı isteyin yaptırın haftaya kuaförüme gidince resmini çekip markasını alıcamsizlere bildiririm.

bende alıyorum yanda kuaför malzemeleri satan bi yer var tanıdık 65 tl lik tanaçanı 50 tl ye verecek bide ithal bir makine getirtiyor bakalım gelsin seçim yapacağım :emir_bebek:

tanaçanı hiç beğenmiyorum daha önce bikini bölgemde koltuk altımda yanma ve kopma oldu doktor raporumda var herkezin koltuk altını karartıp batık yapıyor

Canım ben evde yapıyorum zaten bana özel oluyor ama kuaförde yaptıranlar için iyi olmuş.

Kizlar austosda türkiyeye gidecegim ve bi siragda makinasi almayi düsünüyorum... sayfada okudum vivet o kadar iyi degilmis... marka olarak hangisini önerebilirsiniz simdi tam olarak? bide nereden alabilirim bunlari? marketlerde falan oluyomu??
kayseriye gdiiyorum ins. orada bulabilirim...

simeranya, yorumlar çok çeşitli olabiliyor elbette, herkesin de fikri ve deneyimi kendisine, ancak vivetin ısıtıcısı gerçekten çok güzel! elbette kozmetik üreticisi olduğu için makineyi dışarıdan alıyordur, ne kadar kontrol etseler de onbinlerce ürün arasından sorunlu ürün çıkabilir, ancak şahsi deneyimlerimden biliyorum ki sorunlu bir ürün olduğunda vivet ürünü alır ve yenisiyle değiştirir, ürününün sonuna kadar arkasında olan başka bir marka tanımyorum!!...
ben dene derim, sen bilirsin elbette :teytey:

X