Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada o küçük uçlu çok iyiymiş ya. kızlar istanbulda direkt gidip alabileceğimiz bi yer varmı bu setleri?
december bazı yerler kargoda kapıda ödeme alıyorlar. o şekilde sor dene belki kapına getirince kargoya ödersin, kargoda satıcı firmaya öder.
güzellik uzmanı olan sensin. sen söyle alkisalkisalkis
koltuk altını kendın yapabılır mısın bılmıyorum ama baskası cekse daha rahat olur sanırım.
koltuk altını ıkıye böl..once yukarıya yapıstır cek sonra kaln yere ..fazla dagıtmayaya calıs..
bir de koltuk altında cıkıs yonlerı bazen ters oluyor mesela yukarı taraflarda ki tüyler yukarı bakıyor asagıdakıler karısık bakıyor ..
yapıstırdıgın yönün tersıne cekıceksın..yanı yukarı bakıyorlarsa tüyler asagıya dogru..
bikini bölgesini de once ıkıye ayır..
ve agda bezını parcalara böl ,mesela ince uzun yada cok ınce olmadan bırazcık uzun..
hepsini birden degılde parca parca al yarıya böldüğün yeri..orası da 5 kerede fılan bıter en fazla..
daha sonra alt taraf daha kolay..orası 3 kerede bıtıyor ..arka kısımları da ayna yardımıyla yapabılırsın ..
aslında anlatması cok zor.. umarım yardımcı olabılmısımdır :)
Canım zaten şimdi belli olmuyor o ilerki yaşlarda sarkma görürsün.Hangi kuaföre sorarsan sor (iyi kuaför)Kartuş kullanmaz oraya.....yok yani ben hiç öyle bir durumla karsılasmadım..sarkmış bir yer ile :)
ama sen ıstersen kartus yerıne eritip spatula ıle sürebılırsın ..
Evet kartuş donmaz...ama bunlar kalıp ağda gibi donmuyo die biliyorum..
Bende kendim yaparım makinam var ağdam depistar,makinam angel.....ben hep sir ağda kullanıyorum ve ağdamı kendim yapıyorum..
cildim hassas olduğu için bezle kullanılanlara reaksiyon veriyor ..
kıpkırmızı sivilceler ve dehşet kaşınma!! kaşırsan da su topluyor..
pudralı sir kullanıyorum ben.. ( şu an vi-vet var..bitsin tanaçan deniycem )
evde ağda makinam var ( konserve ağdaların ısıltıldığı ) onda ısıtıyorum spatula ile ağda yapacağım bölgeye sürüyorum accık bekledikten sonra çekiyorum..
çok kuruyunca düzgün çekilemiyor ..
işim bitince de sir ağda yağıyla kalan sir parçalarını temizliyorum..
ertesi gün başlayıp 6 akşam devam eden karınca yumurtası yağı seansım ile en az 2 ay rahatım :)))
ohh miss
bezle çekerken kuvvet uyguluyorsun canım ilerki yaşlarda sarkma yapıo...kalıp ağda deniyomuş ona hani bezle çekilmeyenine.. spatulayla sürülüp beklenilirip ağdanın ucu kaldırılarak çekilenine.. bezle çekmek sözde sarkma yapıyomuş deri orda inceymiş. rivayetten ibaret bu bilgim tabi fisfisfis
Tabikii ağda....YA KIZLAR BİŞEY SORCAM BİKİNİ BÖLGESİNİ EPİLATÖRLEMİ YOKSA AĞDA BANTLARIYLAMI ALIINDIĞINDA DAHA GEÇ ÇIKAR TÜYLERfisfisfis:çok üzgünüm: