Sir ağda,sir ağda kullanımı,sir ağda makinası hakkında bilgiler

kartuş zaten oranın her yerıne kullanılmıyor.. üst taraflarına genelde kalan yerlere de spatula ıle sürülüp kullanılıyor..

Sarkma diyorsun ,iyi hoşta sarkmayan yerimiz yok ki ,yerçekim kanunundan bu .. :nazar:

ben dediğim gibi hiç karşılasmadım..kimseden de duymadım..olabilir gamyoncuiremsu

kartuş zaten oranın her yerıne kullanılmıyor.. üst taraflarına genelde kalan yerlere de spatula ıle sürülüp kullanılıyor..

Sarkma diyorsun ,iyi hoşta sarkmayan yerimiz yok ki ,yerçekim kanunundan bu .. :nazar:

ben dediğim gibi hiç karşılasmadım..kimseden de duymadım..olabilir gamyoncuiremsu

Canım benim yaşın kaç bende ilerki yaşlarda diorum zaten zararlı olduğunu duyduğum için söylüyorum anladınmı ama herkes istediğini kullanmakta özgür.Yer çekimi var tabi ama dikkat etmek lazım ağda yaparkende aşşa değil yukarı doğru çekelim..

ben hayatımda ilk defa kollarıma ağda yaptırdım. başta çok temizdi çok güzel göründü gözüme. fakat bir hafta filan olacak yaptıralı dirseğimden yukarıki bölgeler pürüzlenmeye başladı. küçük küçük sivilcemsi şeyler var. kıl dönmesi filan yapmaz değil mi bu sir ağda? fisfisfis aldırmadan önce evet biraz kıllıydılar ama en azından pürüzsüzdüler. :çok üzgünüm:

ben hayatımda ilk defa kollarıma ağda yaptırdım. başta çok temizdi çok güzel göründü gözüme. fakat bir hafta filan olacak yaptıralı dirseğimden yukarıki bölgeler pürüzlenmeye başladı. küçük küçük sivilcemsi şeyler var. kıl dönmesi filan yapmaz değil mi bu sir ağda? fisfisfis aldırmadan önce evet biraz kıllıydılar ama en azından pürüzsüzdüler. :çok üzgünüm:

güzelim ilk kez yapınca cilt reaksiyon verior. bende de oldu. şöyle bir çöüm ürettim: ağdayı yapıorum , sonra solüsyonuyla temizliyorum. sonra sölüsyonun yağı kalmasın diye dove(sabunla) yıkıyorum. üzerine de bepanthene ya da silverdin diye bir krem var o da olur, ben silverdin sürüyorum yanık ve tahrişi engellesin diye. böylece ne sivilce ne bişey, tertemiz oluyor. ve kızarmıyor.

aslında su ile temas ettirmeyin diyor ağdadan sonra ama o yağlı sölüsyonun gözeneklerimde sivilce oluşturduuna inanıyorum ve böyle yapıorum. yüzümdede aynısını uyguluyorum(bıyık bölgesinde), hiç sivilce olmuyor.

güzelim ilk kez yapınca cilt reaksiyon verior. bende de oldu. şöyle bir çöüm ürettim: ağdayı yapıorum , sonra solüsyonuyla temizliyorum. sonra sölüsyonun yağı kalmasın diye dove(sabunla) yıkıyorum. üzerine de bepanthene ya da silverdin diye bir krem var o da olur, ben silverdin sürüyorum yanık ve tahrişi engellesin diye. böylece ne sivilce ne bişey, tertemiz oluyor. ve kızarmıyor.

aslında su ile temas ettirmeyin diyor ağdadan sonra ama o yağlı sölüsyonun gözeneklerimde sivilce oluşturduuna inanıyorum ve böyle yapıorum. yüzümdede aynısını uyguluyorum(bıyık bölgesinde), hiç sivilce olmuyor.

evet yaptıktan sonra kadın bi losyonla temizledi ama yıkamadım yani yıkayamadım ağdacıda da. ama bundan sonra eve geldiğim gibi yıkarım ve dediğin gibi bir müddet bepanthene sürerim. bir de akşam duşta ponza taşıyla bastırmadan biraz kollarımın üzerinde gezdireyim belki bir çözüm olur dedim biraz daha sakinledi sanki pürüzlükler. bundan sonra da senin dediklerini uygulayayım bakayım umarım eski pürüzsüz haline döner kollarım. çok teşşekkürler.

kız mefaze ponza taşı acıtır çok hassas oluyo onu yapma bence. sen bilirsin yine de ama ponza taşı ile kolunu ovarsan derini de sertleştirir boşver derim ben.

evet çok acıtıyo ponza taşı bende bacaklarıma yaptımda çok kötü oldu acıdı hep..

Kızlar benim ürünlerim de cuma geldi, o akşam denedim ama yüzeysel kılcal damarlarda çatlaklar oldu yani deri altında küçük kanamalar. Ayrıca kotukaltı ve bikini bölgesin de yapamadım çok acıyor ve hiç çekmedi. Off ben neyi yanlış yaptım kızlar?? Kollarımı da hayatımda ilk kez aldım ve kıpkırmızı kaç gündür geçmedi yanıyor acayip ne önerirsiniz? Bende sivilcelenme olmadı ama dediğim gibi derialtında küçük kanmalar var hala geçmedi...

Canım bephanten sür geçicektir kanama illaki oluo ilk alışta..merak edilicek bişi yok..

Canım bephanten sür geçicektir kanama illaki oluo ilk alışta..merak edilicek bişi yok..

Saoalsın canım ya, o kadar çok endişelendim ki, tövbe ettim nerdeyse malzemeleri kaldırdım...Yarın bephanten alıp süreyim her tarafım yanıyor..

Kızlar benim ürünlerim de cuma geldi, o akşam denedim ama yüzeysel kılcal damarlarda çatlaklar oldu yani deri altında küçük kanamalar. Ayrıca kotukaltı ve bikini bölgesin de yapamadım çok acıyor ve hiç çekmedi. Off ben neyi yanlış yaptım kızlar?? Kollarımı da hayatımda ilk kez aldım ve kıpkırmızı kaç gündür geçmedi yanıyor acayip ne önerirsiniz? Bende sivilcelenme olmadı ama dediğim gibi derialtında küçük kanmalar var hala geçmedi...

güzelim aynı yeri 2 kere sirle almadın dimi? her yere tek kez yapman lazım. 2. kez yaparsan derine zartar verir kızarır geçmez kabuk bağlar iz yapar

güzelim aynı yeri 2 kere sirle almadın dimi? her yere tek kez yapman lazım. 2. kez yaparsan derine zartar verir kızarır geçmez kabuk bağlar iz yapar

Kağıdı çektiğimde gelmediyse tekrar yapıştırıp almaya çalıştığım oldu. Birdahaki sefere dikkat ederim inşallah..

şöyle bi yazdıklarınızı okudumda cehalet bende tavan yapmış

sir ağda setlerinden en çok tavsiye edilen marka depilissima sanırım
ondan sonra vivet geliyor,vivetten memnun olan da var olmayan da
ben bi fiyatlarını inceliyim bakıyım netten

ara ara soru sorabilirim kızlar size bu konuda,saçma olabilir şimdiden söyliyim :)

ilk olarak şunları merak ettim,
bu kartuşu ısıtıcısında ısıttık diyelim,ondan sonra hemen sürüyoruz,peki ne kadar bekletince çekiyoruz ?
bu kartuşla sürüyoruz bacağa ondan sonra kağıdı hemen bacağa mı yapıştırıyoruz ?
bi de diyelim benim ısıtıcım vivet,kartuşum sonradan başka marka olabilir mi ? yani bu kartuşların boyutu filan standart mı oluyor ? istediğim marka takılabilir miyim ?

cevaplarıma sabırla cevap veren olursa şimdiden teşekkürler :)))

ya kızlar izmirde olanlar bu sir ağda makinesinin nerde bulabileceğimi söyleyebilirler mi acaba şimdiden tşk ler...yerimseniben

kızlar kartuşların başlıkları küçük normal büyük şeklinde küçük bikini bölgesi için normali de anladım ama büyük ne için :) acaba geniş alanlar için mi bacak gibi
birde incce kalın birde pudrasız şeklinde hangisi nereye daha uygun :S

Herkese Merhabalar
bende bu forumda okuduklarımdan yola çıkarak bu akşam Depilissima nın indirimdeki setinden aldım.Fakat aklıma takılan bişi var, bu setteki ısıtıcı 50 ml ve bu müktardaki kartuşları araştırdım ,çokda bulamadım:KK43: geneli 100 ml yoksa azınlıkta mıdır bu miktar?
Kullanan arkadaşlara soruyorum Sesu nun özellikle 50 ml pudralı kartuşları mevcut mu? yada hangi marka üründe var ve kalitesi nasıl?

Şimdiden paylaşım ve cevap için teşekkürler :)

Kızlar bikini bölgesine hala kartuş kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla..Bezle çekme yapmayın alt tarafa!!!

Bende epilasyon aletiyle alıyorum. Ama onun sesinden genelde tüyleri kıarrak koparmasından batıklar lekelerden sinir geldi.

Bugün bende sir apda makinesi aldım. ıçinden kullanma klavuzu çıkmadı. Nasıl kullanacağımıda tam bilmiyorum. Kartuşun en üstünde beyaz bir kapak var. Onu çıkarttım. Ama alt gene şeffaf bir kapakla kapalı. Öyle içine yerleştirp fişe taktım. 20 dakika geçmesine rağmen çok az eridi. Birde içinden spatula çıktı. Ben zaten kartuşu elektrikli ısıtıcının içindeyken epilasyon aleti gibi bacaklarıma sürmeyecekmiyim? Spatula ne işe yarıyor anlamadım.

Bana yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Kızlar bir iki hafta önce ben de komşum sayesinde bu roll-on sir ağdaları kullanmaya başladım. Ne diyeyim büyük rahatlıkmış. Ben aptalmışım yahu. Derince bir cezve vardı evde onu kaynattım. Kartuşu içine koydum. Eridi sürdüm sürdüm bezi yapıştırdım çektim. Ohh miss.. Üstüne de temizleme yağını sürdüm iki saat sonra yıkandım. Üç hafta oldu daha yeni yeni çıkmaya başladı tüylerim. Çok rahatladım ya... Realde de 35 milyona vivetin sir ağda ısıtıcı makinesini gördüm. Yanında iki adet kartuş, bez, temizleme mendilleri hediyeliydi. Pazartesi de onu almayı düşünüyorum. Herkese de sir ağdayı tavsiye ederim.

Bikini bölgesini bezle çekmeyin arkadaşlar bunu hep yazıyorum kartuş kullanmayın oraya konserve ağda kullanın.....

X