Sir ada icin kuafre gidenler ?

Bayanlar mumsir ağda diye bir çeşidi var kuaförüm ilk kez söylediğinde kararsız kalmıştım.Ama uygulattım. sir ağdayı sürdükten sonra 3-4 saniyede ağda mum nasıl damlatıktan sonra soğursa öyle oluyor. Çektiğinizde diğer ağdalar gibi veya bezle yapılan sir ağda gibi acıkmıyor.bez derdi yağ derdi yok gerçi azda olsa sir yağına ihtiyacınız oluyor.Ben Makinesini ve paket ağdasını aldım 3 aydır çok rahatım acısız ve zahmetsiz ve gerçekten azaltıyor tüyleri.

gittim bugün :) koltukaltı aldı faln,sonra sıra oraaya geldi.cıkarcam mı dedim dedim,evet cıkarıp uzancan dedi,tereddüt ettim biraz ,yani bizim hep gördügümüz sey bişi olmaz dedi :) yaptı işte,alt taraflar acıdı ama dayanilmicak gibi degildi, en son şimdi poponun arasındakileri alcaz dedi kaçtm :p yok faln dedim o belki bidaaki sefer,bugunluk bu yeter bana :) ööle.. :)

:KK70: desene özlem abla artık senin için de çok özel.. hadi hayırlı olsun :lepi:

ben de 1 yıldır gidiyorum, benim gittiğm yerde çamaşırını çıkarmadan alıyo o nası olur demeyin çok ta güzel oluyo hemen bitiveriyo zaten yalnız çamaşıra biraz sir ağda yapışıyo o yüzden tek kullanımlık çamaşır veren bi yer olsa diye geçirdim hep aklımdan ama neyse oluyo ya o yeter! biodere başladım bilmem bakalım nasıl olcak ben sirin azalltığına inanmıyorum çünkü bıyıklarımı da sirle aldırıım ben hep yıllardır birazcık bile azalmadı yani biodere başvurdum artık hadi kolay gelsin hepinize öpüyorumm.....

bende gıtmek istıorum utanıorum nyse onu gctık dıelımmm bıde cok korkuorum.ya acıomu çokk acaba bnm tuylerım bde cok cbk uzuoo hemenn ıı glırmı acaba

valla kizlar cekinmeyin ya bu rahatligi varya dnyada tek gecerim.
benimki camasirimi cikarttirmadi hatta ben orayi istemiyordum bi denyelim acirsa istemezsen birakiriz dedi.. ama nasil boyle ufledi cesaret verdi cok utanmistim ben ya.. ama simdi nasil rahatim varya anlatamam size.. kesinlikle deneyin kizlar.. ben kendim jiletle bile alamiyordum evvelen zor zahmet saatlerce suruyordu dokunamiyordum bile.. ama baskasu cat cat hemen bitirdi. temizlik gibisi yok.

slm arkadaşlar bende 5aydır ağda yaptıryorum genıtal bölgeye ama hala kanama ve yanma çok oluyo inanın her seferınde kan gördukçe artk moralım çok bozuluyo yaaa..başka bıyerlerde yırtılma olcak dıe korkuyomm ama olmaz demı oraya bışey..

bende şimdiye kadar kendim yapıyodum sir ağdayla evde. ama 1buçuk 2 saat uğraşıyom bide boynum ağrıyo artık eğilmekten. bende bi kuaföre gitcem ah bide çekinmek olmasa.

kızlar bende gidiyorum yaklaşık 6 aydır ama nedense 45 gün filan sürmüyor 2 haftada bir gitmem gerekiyor hatta geçen cuma gittim komple aldırdım bugün bacaklarıma baktım çıkmışlar deli olucam ben limon tuz sürmüyorum o yüzden mi aceba bende hemen çıkıyor :uhm:

slm arkadaşlar bende 5aydır ağda yaptıryorum genıtal bölgeye ama hala kanama ve yanma çok oluyo inanın her seferınde kan gördukçe artk moralım çok bozuluyo yaaa..başka bıyerlerde yırtılma olcak dıe korkuyomm ama olmaz demı oraya bışey..

ya bende çok korkuyordum kanatır filan diye ilkkez aldırdığımda çok korktum o kadar kasmışımki klendimi eve gelince uyuya kaldım ama hiç kanama filan olmadı pudra sürüyor benim kız almadan önce hiç bişey olmadı çok da acı olmadı bence sende pudralı almasını iste

kızlar nolur yardm edin

geçen bikini bölgemi kuaförde ilk kez aldırdım...acı flan pek olmadı ama esas sorum şu
bildiginz gibi bazen kanar hani...benm sonra küçük küçük 5 6 tane sivilce çıktı...elledim şişti :KK43:((
şimdi çok kötü görünüyo...size de oluyo mu bu

canım ilk zamanlar olur bidaha gittiğinde de olma ihtimali var sonra nedense olmuyor alışıyoruz heralde hehe:)

ayy canm bnm yaa içim rahatladı cidden Şeniz
topikleri geziyorum aynı şyi yaşayan var mı diye...acayip korktum anlatamam yani kaydirigubbakcemile3
çok saol cnm a.s.

tatlim burda kuaförler agda yapmiyor
kosmetikciler var agda salonlari vs onlarda güvenilirmi bir bilmiyorum
ve iki cok pahali, örnegin tr belki 10 liraya is halloluyor ama burda 30-40 euro :1no2:

X