Sir ada icin kuafre gidenler ?

bende gitmeyi düşünüyorum ve çok utanıyorum napcam bilmiyorum ama bu temizlik için utanmayı göze alıyorum cesaretim tüm arkadaşlara örnek olsun:)))

utanacak bir şey yok,ama bende başlamadan önce "asla" diyenlerdendim yerimseniben,
şöyle düşün ki, o işi yapan da bir kadın, ve en önemlisi bu bedensel bir temizlik,hatta ruhsal da bir temizlik..ağda yaptırdıktan sonra ben kendimi çok hafiflemiş ve rahatlamış hissediyorum..evde kan ter içinde kalarak yapacağına,üstelik yanlış da yapıyoruz (kıl yönlerini bilmediğimiz için) daha kısa sürede ve daha az zahmetle işini hallediyorsun..:lepi:

valla bende bir yıl öncesine kadar utanıpta gitmeyenlerdendim sonra arkadaşlarla bir idda üzerine hepimiz bi başladık bihada bırakamadık süper bi rahatlık 40 günde bir falan gidiyorum çok rahat çoook.

BENDE YENI GİDENLERDENIM ÖNCEDEN AKLIM NERDEYDI DIYENLERDENIM AYRICA...KOLAYLIGINI BİR YANA BIRAKIYORUM HEM DETAYLI TEMIZLIK (ÇÜNKÜ EVDE BEN ÇOK BECEREMIYORDUM) HEMDE UZUN SUREN BİR TEMIZLIK:emir_bebek:

ilk sefer ğercekten inanılmaz zor ve acılı ama daha sonraları aynı arkadaşa ğidersenizğercekten vazgecemeyeceksiniz bikere sıkın dişinizi .. zaten ilk sefer utanmaktan acıyı anlamıyosunuz 2 side ğercekten ilki ğibi uzun ve acılı olmuyo ğidn ya yaşasın temizlik =)

Kizlar bende kuaföre gidiyorum ama benimki 1 hafta demeden çikiyo ya makineyle aliyodum önceden acaba ondanmi zamanla azalirmi benimkide ya

bende ilk defa 3 hafta önce cesaretimi toplayıp gittim ama çok utandım hele bikini bölgesinde kan ter içinde kaldım ama kız çok tatlıydı o beni yönlendirdi zaten şimdi uzamasını bekliyorum ve yine gidicem çok mutluyum herşeyin bir ilki vardır dimi ya

selam kıslar
ben 6-7 aydır evde kendim yapıyorum sir ağdayı.
cok memnunum, gerçekten seyrekleştirdi.
yarım saatte paket bölgesi tertemiz.
ve 1 ay garanti rahatım.
tavsiye ederim.
bence evde kendiniz yapın.
gittiğiniz kuaförün temizlğinden emin değilseniz kendiniz evde yapın derim.
cok pratik.

Sir ağdayı bir kez yaptırdım bir dahada yaptırmam asla ağdanın ve temizleme sıvısının değdiği heryerim kıpkırmızı oldu ve kaşıntıyla birlikte yanma ve kabarıklıklar meydana geldi hastanelik oldum bence teni hassas olanlar yaptırmasın

Sir ağdayı bir kez yaptırdım bir dahada yaptırmam asla ağdanın ve temizleme sıvısının değdiği heryerim kıpkırmızı oldu ve kaşıntıyla birlikte yanma ve kabarıklıklar meydana geldi hastanelik oldum bence teni hassas olanlar yaptırmasın

canım benımde koltuk altımda yara cıkmıstı , tesadufen kaş ıcın gıttıgımde bı bayan daha solemıstı agdacıma bole bole koltuk altımda yara cıktı dıe, ondan sonra bır daha gıtmedım ben, bu sır agda makınalarından dusunuorum ben almayı elım cok yatkın tek derdım agdanın sogumasıydı

ben ilk defa iki gün önce bikini bölgem için gittim... kaymak gibi oldu vallahi... fakat gittiğin yerin temiz olması gerekli canım...

az önce pazt cin randevu aldım..sis__ arkadas tavsiye etmişti serap kuaför,özlem hanım.. bakalım nıolcak..:eek:
komple 45 ytl dedi

CANIM ÖLE OLMUYO HEMEN odaya ğeç soyun felandeğil.. ya muhabet ediyor senle zate ilk sefer cokzor 2 de birazdaha ii ama 3 de artık alışıyosun .. sadece sankı o yokmuş ve dr ğitmişisn ğibi düşün ve bitince çokrahat edecen ... gelince bizede anlat tamammı =)

CANIM ÖLE OLMUYO HEMEN odaya ğeç soyun felandeğil.. ya muhabet ediyor senle zate ilk sefer cokzor 2 de birazdaha ii ama 3 de artık alışıyosun .. sadece sankı o yokmuş ve dr ğitmişisn ğibi düşün ve bitince çokrahat edecen ... gelince bizede anlat tamammı =)

inşallah wazgecmem.bakalım..ayy pazartesi gitcem ama stres oldum şimdiden ya.. :eek:

ben evlenmeden öncede bacaklarım için gidiyordum çok memenundum.şimdi hamiş olduğumdan yapamıyorum son zamandayım ........
2 kez gittim sağolsun yapan kızın elede çok hafifmiş yarım saatte bitiriyor hiçte acımıyor.......
tavsiye ederim...........

gittim bugün :) koltukaltı aldı faln,sonra sıra oraaya geldi.cıkarcam mı dedim dedim,evet cıkarıp uzancan dedi,tereddüt ettim biraz ,yani bizim hep gördügümüz sey bişi olmaz dedi :) yaptı işte,alt taraflar acıdı ama dayanilmicak gibi degildi, en son şimdi poponun arasındakileri alcaz dedi kaçtm :p yok faln dedim o belki bidaaki sefer,bugunluk bu yeter bana :) ööle.. :)

X