- 11 Ağustos 2006
- 3.433
- 10
- Konu Sahibi mahsunmenekse
eskiden giderdim..ama baktım ki bu işin sonu yok...lazer epilasyone geçtim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben doğum yaptım ama kuaföre gidipte bacaklarımı açıp yaptıramam, çok utanırım ya, hala doktora gitmeye utanıyorum, nefret ediyorum o koltuğa oturupta bacaklarımı açmaktan. belki bende bir gün cesaretimi toplar giderim, gidenler çok rahat olduğundan bahsediyolar hep.
canım benim yıllardır jilet yapıyosan kuaföre gitmeden önce ağrı kesici al ve öyle git bunu demem sakın gözünü korkutmasın zaten 1 kez siri sürüp aldımı gerisini hissetmiyosun çünkü uyuşuyo bak bende kaç jiletten sonra gittim normal hale dönsün diye ve şimdi çoık ama çok memnunum yerimsenibenkzılar mrb yazdıkalrım gelmıo sanrım neden bılmıorm yardmınıza ıhtıyacm var yazın sonu düğünm var vee bır an önce jiletten kurtulmak ıstıorm koltuk altm bacaklarım ağdayla alabılıorm ama malum o bölgeyı aamıorm acısına dayanamıorm jiletle alıorm bır an önce jiletten kurtlmak ıstıorm sir ağda ıstıorm ama acısı benı korkutuor utanma falan ykta acı olurmu dıe korkularm var bana yardm edın lütfennnnnn jiletle aldığım için ağdaya dönersen yaza kadar anca duzene grerler yardımlarını ve dşüncelernızı beklıorm şimdıden teşekkurler
Dünyadaki en büyük rahatlıklardan biri...Ama biraz tuzlu oluyo o yüzden ben evde kendim hallediyorum artık.
Fakat sir bence azaltılmıyo bana bunu gittiğim bi güzellk salonunda da sölemişlerdi..Haketende öle.
Yani yanında biodermiş falan kullanmak gerekiyo.Ben bayadır sir yaptıımdan biliyorum pek bi etkisini göremedim...Ağdadan iyidir ama.
cnm ben guzelluk uzmanı olarak sana tavsiyem duzgun temız ve işini iyi yapan biyere git derim cok farkediyo cunku.bide el hafifligine inanırmısın bılmem ama bu işte oda cok onemlı mesela ben cok sanslıyım cunku butun musteriler elin cok hafiff anlamadan bıttı dıyolar:))))yaa evet banada kuzenim tavsiye ediyor o gidiyorr ama benn açıkçasıı acıyormuu acaba diye korkuyorum aslında kendim evdee ağda ve makinaa kullanıyorum ama evdee acıyıncaa tepkiyi istediğiniz gibi verebiliyonuzz kuaföördee kadınımı tepcenn
acısı nasılll bunu merak ediyorummm
arkadaşımla beraber gitmeyi düşünüyoruz ilk defa bacaklardakinden kurtulmaya. ama birimiz pantolonu cıkarmak gerek diyor birimiz gerek var diyor. kızı ikna edemedim pantolonla aldıramayacagınasırnaşık şey bari siz bişeyler söyleyinyerimseniben
ya ben gitmem lazım hep jilet.gidemiyorum utanıyorum..hem acmak,hemde kalın kalın kıllar... :S uff..gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum..
fatih beyazıt civerı bildiginiz yer war mı??
peki kızlar ankarada memnun olduğunuz bir güzellik merkezi var mı sir ağda yapan?
şekerim fatihte, klas kuafördu galıba. oraya gittim, özlem abla aldı ben de aynen senın gibi gittim, saolsun rahatlattı baya. ayrıca tamamen acmak istemiyosan açmana gerek yok, açmadan da yapıyo o hihoyyyt ben baya memnun kaldım, bundan sonra özlem abla benım için çok özel :icecream:
sis__ nerde peki o kuaför tam olarak? ben cok utanıyomm..ama gitcem kararlıyım.belki ozlem abla bnm icin de özel olur