- 7 Mart 2008
- 1.101
- 5
- Konu Sahibi mahsunmenekse
ne güzel sen kurtulmuşsun cnm yaa..ben de bir yer buldum inşallah gidcem ama hala utanıyorum açıp açmama konusunda kararsızım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel sen kurtulmuşsun cnm yaa..ben de bir yer buldum inşallah gidcem ama hala utanıyorum açıp açmama konusunda kararsızım...
hiç düşünme bir an önce git bence,ben evlendiğimden beri gidiyorum,senin gibi özel bölgemi hep jiletle almıştım,cesaret ettim ve gittim tabiki jiletle aldığım için ilk zamanlar acıdı ama şimdi alıştım ve tertemiz oluyor 5-6 haftada bir gidiyorum,fazla uzatmazsan iyi olur ancak azaltıcı yönünü görmedim ama jiletten daha avantajlı ve seyrek çıkıyor,kıllar sert olmuyor,epey bir zaman sonra çıkıyor a.s.
Siz niye bu kadar rahatsız oldunuz ben de onu anlamadımşakkıdı
Canı isteyen uyar istemeyen uymaz
Herkesin aklı-fikri varsa bildiğini okur zorlayan yok
Burası forum
Herkes her konuda bildiğini paylaşsın diye açılmış
canım eşinin yemin töreni haftaya ise bugün yarın gitmeni öneririm.çünkü ilk kez gideceksin sivilcelenme falan yapabilir,sonrsında acı duyabilirsin.2-3 günde anca geçiyor etkileri.birde bebek yağını öneririm.ağda yapıldıktan sonra orda veriyorlar ama ben eve gelince tekrar yağlıyorum.kızarıklığı,tahrişi daha çabuk geçiyor yerimseniben ha birde ağda yapıldıktan sonra 5-6 saat su değdirmeminiz gerekiyormuş.değilse ağda yapılan bölgenin rengi koyulaşıyormus
Ben yaklaşık 6-7 aydır,düzenli olarak her ay kuaföre yaptırıyorum bikini bölgesi,koltuk altı ve bacaklarımı,çalıştığım için sadece pazar günü tatilim var pazar günümü de böyle bir yorgunluk olsun istemiyorum,
ben çok rahat ettim,kıl kökleri zayıfladığı içinde artık acımıyorda çok fazla,sadece hassas noktalar biraz acıyor o kadar dayanılmayacak bir şey değil sonuçta..
özellikle bikini bölgesi başkası yaptığı için her yerini görebiliyor,tertemiz oluyor..
yazın bacaklar ve koltuk altı makinayla alıyorum tabi ama bikini bölgeme ne makina ne jilet hiç birşey sürmüyorum..
5-6 saat sonra duşa girilecek falan yazmış bir arkadaş ama ben ağdadan gelince hemen yıkanıyorum ten renginde koyuluk falan da olmadı hiç.
jnm arkadaşm hemen olcak dıe bişi ykkı ılerde koyuluk olur dedı bnm ağdacmda bn 3 saat bekleyıp öle grdım bnde yenıyım denılenlerı yapıorm bı kaç kişiden daha dymştum bunu öptm
gamzee döndüğünde anlat neler oldu ben de cesaretimi toplarsam gidicem:))
kizlar artik bende jıletten kurtulmak istiyorum.. Bikini bölgesini açamam ama koltuklatı için artık gitmek istiyorumm..
Tek sorun utangaçlık.. Ama benımkısı farklı bir utangaclık.. yıllardır jiletle aldıgım için tüyler siyah ve sert.. Bunun yanında cook dagıldılar. Öyle küçük bir yerde değill epey bir yerde tuylenme var. Bunun yanında yer yer sivilcenmeler falan.. Bu açıdann utanıyorumm göstermeye..
Sizcee kuaför bunu nasıl karsılarr???
sahra sıra sende gtmenı vede olanlrı anlatmanı beklıorm cesaret arkadaşm cesaret gt ınankı pişman olmucaksın söz caın yanarsa gel hncını bnden all sırnaşık şey
ya ben razıyım acıya:)evde her seferinde 1-2-3 diye sayıyıyorum ama ağdayı çekemiyorum bir türlü:))) yani acısın yeterki kurtulayım...artık herkes yeter git artık sen de kurtul biz de kurtulalım senin zırlanmandan diye dert yanıyorlar:)) yeri buldum iş gitmeye kaldı..bakalım cesaretimi topliim gidicem..bi gidicem pir gidicem:))
mereba canım ağdadan sonra bikaç saat su değdirmememiz gerekiyormuş öyle demişsin ama ben dün evde sir ağdayla kollarımı ve bacaklarımı aldım sonra hemen banyo yaptım inşallah bişey olmaz şimdilik bişey olmadı ama inşallah koyulaşma falan olmazya ilerde bilseydim yaparmıydım off:1shok:
ya ben razıyım acıya:)evde her seferinde 1-2-3 diye sayıyıyorum ama ağdayı çekemiyorum bir türlü:))) yani acısın yeterki kurtulayım...artık herkes yeter git artık sen de kurtul biz de kurtulalım senin zırlanmandan diye dert yanıyorlar:)) yeri buldum iş gitmeye kaldı..bakalım cesaretimi topliim gidicem..bi gidicem pir gidicem:))
canım gamzenin ağdacısıda aynı şeyi söylemiş yerimseniben
bu kuaförelerinki farklı bir ağda (senin evde kullandığın sir ağda ile aynı mı bilmiyorum)bende evde sesunun ılık ağdasını kullanıyordum.o yapış yapış kalıyor mecbur yıkamak zorunda kalıyordum.ama kuaförden sonra bebek yağı benzeri bir yağ veriyor o hem kızarıklığı alıyor,hemde yapış yapış olmanı önlüyor sanırım.3-4 saat bir sabır gerektiriyor sonrası yerimseniben
ama senin için rahat olsun bir defadan birşey olmaz nasılsa öğrendin bundan sonra dikkat edersin olur biter a.s.
benimde evde genital bölgeleme ağda denemelerim oldu ve hep yarım kaldı.kendim yapınca acısına dayanamadım.başkası yapınca cırt diye 1-2 saniyede çekiyor anlamıyorsun.bir cesaretle git rahatlığını görünce vazgeçemeyeceksin.
kızlar bende geçen ay herşeyi göze aldım ve gittim.....
ilk önce kolum sonra bacaklarım yavaş yavaş alıştım sonra oraya gelince ben vazgeçtim dedim kız rahatlatmaya başladı tabii birşey olmaz utanma herkes geliyo aldırıyo filann iştee bende tamam dedim ilk önce iç çamaşırımı çıkarmadım az az açtım sonra bi bakmışım herşey çıkmış agda bitmiş bile ohhh dedim jiletten dönmüştüm şimdi ayın 7 si bir ay olcak ayda bir gidicem ama fazla çıkmadı ama düzenli olarak gidiyim diyorum....
utanmaya gelincede eger ben yaptırdıysam herkes yaptırır hiç çekinmeyim temiz olmak inanın çok güzelll rahatlıgı herşeyi deger......
evliler için kolaydır sonuçta dogum filan geçmiştir başlarında alışıktırlar bekarlar içn zor ama bir kereden sonra herşey bitiyo cesaretinizi toplayın ve gidin....
sonrası zaten gelecektir