- 31 Mart 2008
- 40
- 0
-
- Konu Sahibi mahsunmenekse
emin ol benim kadar acıya dayanıksız bir insan yoktur ben bile yaptırıyosam herkes yaptırır evde yapılan ağdalara göre çok çok az acıyo sinek ısırması gibi bende genital bölgemi hep kremle aldım yıllarca kreminde jiletten farkı yok ki benim zaten kıl yapım çok sert ve kalın ilkinde biraz acı duyarsın ama kuaför hızlı hızlı yaptığı için acıyı hissetmene zaman kalmıyo dediğim gibi ben yaptırıyosam herkes yaptırır tavsiye ederim
genital bölgeye ağda yapmak deforme ediyormu peki kızlar...öyle duydum ben ağda sarkıtıyormuş????
(aldıktan sonra eve gelince limon ve tuz sürüyor ve duş alıyor sonra çıkıncaya kadar bioder kullanıyor)inanılmaz azaltıyor ve bkn bölgesinin rengini açıyor.tavsy ederim
ya bende gitmek istiorm bikini bölgesi için ama çok utanıyorum..nasıl açıyorsunuz yani ne biliim böyle tamamen mi açılıyor?
ayyy kızlar gtcem vala cesaret cesaret cesaret
utanmana gerek yok sonuçta bunu yapanda bir kadın diye düşün yani halinden anlıcak biri :) sonuçta çok rahat birşey sonra yaşıyacağın rahatlığını düşün ve sana ağda yapacak kadın kimbilir günde kaç kişiye yapıyodur yalnız değilsin yani :) şimdiden kolay gelsin
çok saol canım içimi rahatlattın valla kocişimin yanına gitmeden gidip kuaföre bi güzel ağdamı yaptırayım
çok saol canım içimi rahatlattın valla kocişimin yanına gitmeden gidip kuaföre bi güzel ağdamı yaptırayım
gamzee döndüğünde anlat neler oldu ben de cesaretimi toplarsam gidicem:))