- 2 Ocak 2008
- 169
- 6
-
- Konu Sahibi mahsunmenekse
evet tamamen açıyorsun!allahaşkına buna ne diye dini yorum getirirsiniz anlamadım.herkesin aklı fikri var uyarmana ne gerek var
çok mersi ben zaten hiç jiley kullanmadım teşekkür ederim paylaştığınız için bende limon ve tuzu kulanıyorum ama geç çıksın istiyodum deneyceğim a.s.a.s.
kızlar mrbb bana yardmcı olun lütfen desteğe ıhtıycam varrr bu yaz sonu yane eylülde dğünüm var ama hala genital ve bıkı bölegesı için şu kahrolası jiletten kurtulamdım kuaföre sir ağdaya gtmek ıstıorm süreklı jilet kullanan bırı için nasıl can yakıcı gelıo bı bılsenz ama mecbrum kızlar canınız yanıomu bn çok korkuorm utanma ykta işte korku var braz cesaret ıstıorm szlerden dğünme kadar azlat en azndan yardmcı olursanz çok sewınırm malum bölgeye denıcem şimdıden teşekkurler
kızlar mrbb bana yardmcı olun lütfen desteğe ıhtıycam varrr bu yaz sonu yane eylülde dğünüm var ama hala genital ve bıkı bölegesı için şu kahrolası jiletten kurtulamdım kuaföre sir ağdaya gtmek ıstıorm süreklı jilet kullanan bırı için nasıl can yakıcı gelıo bı bılsenz ama mecbrum kızlar canınız yanıomu bn çok korkuorm utanma ykta işte korku var braz cesaret ıstıorm szlerden dğünme kadar azlat en azndan yardmcı olursanz çok sewınırm malum bölgeye denıcem şimdıden teşekkurler
canım sonuçta yapan bu işin uzmanı zaten anlamıyorsun ne zaman bitmiş diye acıya gelince illaki uyuşana kadar canın yanıyor ama sonuçta uzun süre gidiyor sir ağda benimde canım gerçekten çok tatlı ve hassasım ama iki kere gittim ve çok pratik geldi hazır düğün öncesi cesaretini toplayıp yaptırmanı öneririm gerçekten acıya değiyor umarım faydasını görürsün canım bu arada allah mesut eder inşallah canıma.s.