Sipral takıp pişman olan var mı

Doktor sıkıntı yok demişse bence hamile değilsin yani sperm hepsi birkereden akacağını düşünmüyorum ama sipral takmadığı için bilmiyorum

Doktor sıkıntı yok demişse bence hamile değilsin yani sperm hepsi birkereden akacağını düşünmüyorum ama sipral takmadığı için bilmiyorum
Bi kac gun icinde tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum 3. Çocuğa hazır değilim daha 23 yaşındayım insallah değilimdir

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bende sipral taktırmaya çok korkuyorum
Benim yengem takildi 5 yilda kaldi hic bisede olmadi gayette memundu hic biseyi yok dedi ne kacma nede vs baska seyler oldu her yil kontrole gitti 5 yilin sonunda 2 bebegini istedi cikartirdi 2 cesiti var diye biliyorum bazisi var adeti ck fazla yaptiriyo bazisi var adeti normal yaptiran adeti normal olani secdi her ay duzenli olarakda adet gordu ole gunlerce surende deil normal oldu yani hc bi sorun yasamadi 5 yil boyunca

hangi markayi onerirsiniz

Spiral o. Taktıracağınız şeyi hiç mi araştırmıyorsunuz yahu.
araştırmak amacıyla buraya danışmış zaten hemen saldırmayın insanlar bir soru sormaya çekiniyor tirnaklarinizi çıkarmış bekliyorsunuz saldırmak icin

araştırmak amacıyla buraya danışmış zaten hemen saldırmayın insanlar bir soru sormaya çekiniyor tirnaklarinizi çıkarmış bekliyorsunuz saldırmak icin
Avukatı mısınız hanımefendi, size mi düştü mesajıma cevap vermek?

Okey bende mantar yaptı. Senelerdir durex kullanıyoruz.

Avukatı mısınız hanımefendi, size mi düştü mesajıma cevap vermek?
burada herkesin herkese cevap verme hakkı vardır. Bir insani savunmak için illa onun avukatı mi olmak gerek bu bakış acısıyla zaten daha fazla tartışmayacağım gerek yok.

burada herkesin herkese cevap verme hakkı vardır. Bir insani savunmak için illa onun avukatı mi olmak gerek bu bakış acısıyla zaten daha fazla tartışmayacağım gerek yok.
Gerekli kişiye cevap verin, ben konu açsam cevap vermeniz normal karşılanırdı. Çok bilmişlik yapmayın, siz kimsiniz de tanımadan etmeden karakter tahlili yapıp yargılıyorsunuz. Haddinizi bilin. İşinize bakın. Boş işler müdürü gibisiniz, kime cevap yazsam diye düşünüyorsunuz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…