iyigünler kızlar bende birşey sorucaktim . Mart basında spiral taktırdım. Nisanda kontrole gittim bi sıkıntı yok dedi doktor . 3 yada 4 gun önce korunması ilişkim oldu eşimle afedersiniz icime boşaldı kalkıp tuvalete gittim hemen yarim saatten fazla tuvalette kaldım dışarı çıkmasını bekledim . Mantar enfeksiyonu geçiriyordum zaten bikac gündür . Bugünde tuvalette sarı şu gibi azakintim oldu . Hamile kalmam inzallah
Benim yengem takildi 5 yilda kaldi hic bisede olmadi gayette memundu hic biseyi yok dedi ne kacma nede vs baska seyler oldu her yil kontrole gitti 5 yilin sonunda 2 bebegini istedi cikartirdi 2 cesiti var diye biliyorum bazisi var adeti ck fazla yaptiriyo bazisi var adeti normal yaptiran adeti normal olani secdi her ay duzenli olarakda adet gordu ole gunlerce surende deil normal oldu yani hc bi sorun yasamadi 5 yil boyunca
7 yıldır hiç kondom yırtılması yaşamadık biz.
Belirli markalar var ün yapmış. Onları alırsanız bişey olmaz. Ama öyle markasız satılanlar da çok duyuyorum yırtıldı yırtık çıktı vs.
burada herkesin herkese cevap verme hakkı vardır. Bir insani savunmak için illa onun avukatı mi olmak gerek bu bakış acısıyla zaten daha fazla tartışmayacağım gerek yok.
burada herkesin herkese cevap verme hakkı vardır. Bir insani savunmak için illa onun avukatı mi olmak gerek bu bakış acısıyla zaten daha fazla tartışmayacağım gerek yok.
Gerekli kişiye cevap verin, ben konu açsam cevap vermeniz normal karşılanırdı. Çok bilmişlik yapmayın, siz kimsiniz de tanımadan etmeden karakter tahlili yapıp yargılıyorsunuz. Haddinizi bilin. İşinize bakın. Boş işler müdürü gibisiniz, kime cevap yazsam diye düşünüyorsunuz galiba.