• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipral takıp pişman olan var mı

Ben kizimdan sonra saglik ocagina gittigim de nasil korunuyorsunuz geri cekerek dedim bana kondom vermislerdi bayagi kaliteliydi ucretsiz veriyorlar almak isterseniz
Tabi en son esim carsidan aldi ama spiral var diye gerek duymuyorum

Bende okumustum onu ama oda cok faydali deil sanki
Bi arkadaş takmıştı çok araştırmadım galiba hormon salgılıyor emin değilim ama

Ben spiral varken hamile kaldım 4 yaşında kızım var şimdi ama 2 erkek çocuktan sonra çok iyi geldi iyi ki olmuş :KK68:

Ben kizimdan sonra saglik ocagina gittigim de nasil korunuyorsunuz geri cekerek dedim bana kondom vermislerdi bayagi kaliteliydi ucretsiz veriyorlar almak isterseniz
Tabi en son esim carsidan aldi ama spiral var diye gerek duymuyorum

Bende okumustum onu ama oda cok faydali deil sanki
Çok kararsız kaldım ya takarken kimisi diyo çok acıyo anestezi al

Ablacım bir kere dine göre bağlatmak çok günah ikincisi bağlatırsan pişman olursun adet olmuyorsun şişiyorsun çok kilo alıyorsun birde allah etmesin çocuklarına bşy olur allah korusun dünyanın binbir türlü hali var hasta olur ilik gerekir doğurursun ne bilim böyle şeyler de en kötüyü düşünmek lazım
Tup baglattirdiktan sonra da adet goruyorsun canim bende artilarini eksilerini dusunuyorum iste vakit varken

iyigünler kızlar bende birşey sorucaktim . Mart basında spiral taktırdım. Nisanda kontrole gittim bi sıkıntı yok dedi doktor . 3 yada 4 gun önce korunması ilişkim oldu eşimle afedersiniz icime boşaldı kalkıp tuvalete gittim hemen yarim saatten fazla tuvalette kaldım dışarı çıkmasını bekledim . Mantar enfeksiyonu geçiriyordum zaten bikac gündür . Bugünde tuvalette sarı şu gibi azakintim oldu . Hamile kalmam inzallah😣

Back