Bi arkadaş takmıştı çok araştırmadım galiba hormon salgılıyor emin değilim amaBen kizimdan sonra saglik ocagina gittigim de nasil korunuyorsunuz geri cekerek dedim bana kondom vermislerdi bayagi kaliteliydi ucretsiz veriyorlar almak isterseniz
Tabi en son esim carsidan aldi ama spiral var diye gerek duymuyorum
Bende okumustum onu ama oda cok faydali deil sanki
Spiral o. Taktıracağınız şeyi hiç mi araştırmıyorsunuz yahu.Sezeruan doğum yaptım bebeğim 9 aylık sipral taktırmak istiyorum korkuyorum birincisi çok acıyor mu ikincisi pişman olan
Onu hiç duymadımBir de kadin kondomu var adet olmadan once cikariyorsun adet bittikten sonra geri takiyorsun
En iyisi o geldi banaOnu hiç duymadım
BanamıEn iyisi o geldi bana
Tabi erkekler icinde cozum var ben esime baglatmam ama senin dollere bir cozumbulalim diyorum
Nasil yaniBanamı
Senin dollere dedin konuyu açan ben değilimNasil yani
Hayir yanlis anladin canim ben kocama diyorum onuSenin dollere dedin konuyu açan ben değilim
Ilk cumlem kadin kondomu icinEn iyisi o geldi bana
Tabi erkekler icinde cozum var ben esime baglatmam ama senin dollere bir cozumbulalim diyorum
1.43 saat kafa gitmiş bende galiba kusura bakmaHayir yanlis anladin canim ben kocama diyorum onu
Bidaha okuyunca anladımIlk cumlem kadin kondomu icin
ikincisini kocama baglatmayalim sen baglat spermlerini diyorum
Çok kararsız kaldım ya takarken kimisi diyo çok acıyo anestezi alBen kizimdan sonra saglik ocagina gittigim de nasil korunuyorsunuz geri cekerek dedim bana kondom vermislerdi bayagi kaliteliydi ucretsiz veriyorlar almak isterseniz
Tabi en son esim carsidan aldi ama spiral var diye gerek duymuyorum
Bende okumustum onu ama oda cok faydali deil sanki
Bende harflleri secemez oldum iyi geceler1.43 saat kafa gitmiş bende galiba kusura bakma
Bunyeden bunyeye degisiyor rahmin darsa sikinti olabilirÇok kararsız kaldım ya takarken kimisi diyo çok acıyo anestezi al
Yada rahim duvarin inceysede takmiyorlarÇok kararsız kaldım ya takarken kimisi diyo çok acıyo anestezi al
Hayırlı geceler kusura bakmaBende harflleri secemez oldum iyi geceler
Tup baglattirdiktan sonra da adet goruyorsun canim bende artilarini eksilerini dusunuyorum iste vakit varkenAblacım bir kere dine göre bağlatmak çok günah ikincisi bağlatırsan pişman olursun adet olmuyorsun şişiyorsun çok kilo alıyorsun birde allah etmesin çocuklarına bşy olur allah korusun dünyanın binbir türlü hali var hasta olur ilik gerekir doğurursun ne bilim böyle şeyler de en kötüyü düşünmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?