Cevap için çok tşk ederim2 türlüsünü de denedim malesef olmuyor. Bakır olan aşırı kanamaya sebep oldu 10-15 gün süren adetlerden sonra halsiz düştüm 4 ayın sonunda hormonluya geçtim. Onda da tam tersi 40-50 günde bir hasta oldum. İlkinde anestezi almamıştım, rahim ağzım darmış inanılmaz bir acı cektim. Diğerinde anestezi almıştım çok rahat oldu.
Ya çok kararsız kaldım afedersiniz kondom da yırtılıyor korkuyorumKayabiliyor ve spiralle korunurken hamile kalan çok.
Ya korktum en iyisi takmim güven olmuyor ki iğnelere hapda kilo aldırıyor diyorlarEnfeksiyon yapabiliyor.Batma gibi bir sey oluyor.Offf benim ki gibi ipi kacabiliyor.Ben hic memnun degilim.Anesteziyle cikartilacak
Ya belki sana bu etkileri yapmaz.Bana ignelerde yaramadiYa korktum en iyisi takmim güven olmuyor ki iğnelere hapda kilo aldırıyor diyorlar
Çok korkutucu yaYa belki sana bu etkileri yapmaz.Bana ignelerde yaramadiKilo yapti ve saclarimi döktu.Verdigi duygusalligi saymiom bile.Istersen birini dene.Elbet korunacaksin
Evet bana etkileri cok rahatsiz edici oldu.Fitil ve ilaclarim bu hafta bitti birde uyutulup cikarilmasi basima bela olduÇok korkutucu ya
Kondom çok yırtılmaz ama.Bir de kondom da ilişki sonrası kontrol ederseniz koruyuculuğu daha yüksektir.Ya çok kararsız kaldım afedersiniz kondom da yırtılıyor korkuyorum
Haklısınız sanırım en iyisi taktırmamakKondom çok yırtılmaz ama.Bir de kondom da ilişki sonrası kontrol ederseniz koruyuculuğu daha yüksektir.
BEN spiral taktırdım rahat olursan acı olmuyor ama memnun kalmadım. Şöyle ki kanama miktarım arttı ilişki sonrası kan gelmeye başladı çıkartırdım.Bir de insan stres oluyor kayarsa falan diye.
Tiroidle nasil bir alakası varmis ki benda taktirmaui düşünüyordum ama yorumlardan sonra vazgeçtim sanirimBenimde 2 yaşında bir evladım var spiral taktirmamistik tekrar hamile kaldım tekrarlayan sezeryan olacagim nasipse eşim baglatalim diyor ben ikilemde kaldim bende baglatmak istiyorum kafam rahat olur diyorum ama pisman olur muyum diyede dusunmuyor degilim spiral taktirsam tiroitimde var birde spiral oldugu halde hamile kalanlar varmis oylede bir 3. olmasini istemem ne bileyim siz olsaniz ne yapardiniz
Ablacım bir kere dine göre bağlatmak çok günah ikincisi bağlatırsan pişman olursun adet olmuyorsun şişiyorsun çok kilo alıyorsun birde allah etmesin çocuklarına bşy olur allah korusun dünyanın binbir türlü hali var hasta olur ilik gerekir doğurursun ne bilim böyle şeyler de en kötüyü düşünmek lazımBenimde 2 yaşında bir evladım var spiral taktirmamistik tekrar hamile kaldım tekrarlayan sezeryan olacagim nasipse eşim baglatalim diyor ben ikilemde kaldim bende baglatmak istiyorum kafam rahat olur diyorum ama pisman olur muyum diyede dusunmuyor degilim spiral taktirsam tiroitimde var birde spiral oldugu halde hamile kalanlar varmis oylede bir 3. olmasini istemem ne bileyim siz olsaniz ne yapardiniz
Ya çok kararsız kaldım afedersiniz kondom da yırtılıyor korkuyorum
Sezeruan doğum yaptım bebeğim 9 aylık sipral taktırmak istiyorum korkuyorum birincisi çok acıyor mu ikincisi pişman olan
Canim hemen deneyimimi paylasayim merkezdeki kadin dogum da adet baslangicinda gittim taktirdim agir birsey kaldirmak ikinmak kaymasina sebep oluyormus bende agir birsey kaldirdim kaydi ama takilirken igne ucu batr gibi birsey hissettim ben kendi kanimi bir dakika gorunce bayiliyorum bayginlik gecirdim halbuki adet kani haYa korktum en iyisi takmim güven olmuyor ki iğnelere hapda kilo aldırıyor diyorlar
Aaa bende de var o iliski sonrasi mekik cekince hafif bir koyu akinti oluyor ama cikarttirmadim daha eger olursa burda cikarttirip merkezde taktiracagim o zayiflatmisti belki daha hizli zayiflarimKondom çok yırtılmaz ama.Bir de kondom da ilişki sonrası kontrol ederseniz koruyuculuğu daha yüksektir.
BEN spiral taktırdım rahat olursan acı olmuyor ama memnun kalmadım. Şöyle ki kanama miktarım arttı ilişki sonrası kan gelmeye başladı çıkartırdım.Bir de insan stres oluyor kayarsa falan diye.
Ikinciyi normal de yapabilirsin doktorun la gorus tabi istersen bazi kiriterleri varBenimde 2 yaşında bir evladım var spiral taktirmamistik tekrar hamile kaldım tekrarlayan sezeryan olacagim nasipse eşim baglatalim diyor ben ikilemde kaldim bende baglatmak istiyorum kafam rahat olur diyorum ama pisman olur muyum diyede dusunmuyor degilim spiral taktirsam tiroitimde var birde spiral oldugu halde hamile kalanlar varmis oylede bir 3. olmasini istemem ne bileyim siz olsaniz ne yapardiniz
Denemekte fayda var ama amaclar farkliTiroidle nasil bir alakası varmis ki benda taktirmaui düşünüyordum ama yorumlardan sonra vazgeçtim sanirim
Ben kizimdan sonra saglik ocagina gittigim de nasil korunuyorsunuz geri cekerek dedim bana kondom vermislerdi bayagi kaliteliydi ucretsiz veriyorlar almak isterseniz7 yıldır hiç kondom yırtılması yaşamadık biz.
Belirli markalar var ün yapmış. Onları alırsanız bişey olmaz. Ama öyle markasız satılanlar da çok duyuyorum yırtıldı yırtık çıktı vs.
Bende okumustum onu ama oda cok faydali deil sankiŞu kola takılan korunma yöntemini bi araştır istersen ismini unuttum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?