- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
yok canımm ya zaten sennki feda etmek olmazki bu saatten sonra mutluluğa acil kapısından girmek olurkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
speedy mutluluklar dilerim canım:1hug:
şu anlık 3 olacak hayırlısıyla kime elimi atsam kısmeti açılıo valla maşallah ama bide bu bana yarasa offfffff offffffff herkes birer birer gidiyor hayatımdan
ilk önce 18 yıllık kankam
sonra sevgilim
en sonda ailemele bağlarımı kopardım mutlumuyum mutluyum
Mutluluğun Acil kapısından girmek Çok güzel bi laf.
ama biz daha kaçış yolunu bulamadık
hangi taraftan gideceğmize net karar veremedik
:1ninca:
hayat böyle değilmi zaten inş canım herşey için en hayırlısı olsn snn için:saruboceq:
oda belli olur inş sonuç belli olduktan sonra rotayı çizmekte nasip olur inş:teytey:
hayat böyle değilmi zaten inş canım herşey için en hayırlısı olsn snn için:Saruboceq:
mutluluklar dılerım cnım
canım yüreğimden sana bu şarkıyı gönediriyorum...
İLHAN ŞEŞEN ŞARKILARIMSIN
Geçmiş değil bugün gibi
Yaşıyorum hala seni
Sen hep benim yanımdasın
Gündüzümde gecemdesin
Çalınmasın söylenmesin
Sen benim şarkılarımsın
Sanki hiç gitmemiş hep var gibi
Bir sırrı herkesten saklar gibi
Sessizce sokulup ağlar gibi yanımdasın
Beni birşeylerden aklar gibi
Koparmadan çiçek koklar gibi
Hiç bozulmamış yasaklar gibi aklımdasın
Geçmiş değil bugün gibi
Yaşıyorum hala seni
Sen hep benim yanımdasın
Gündüzümde gecemdesin
Çalınmasın söylenmesin
Sen benim şarkılarımsın
saol canım benim öle valla hakkımzda hayırlısı neyse o olsun 4. Işallah sepeddy olur beee :d
işte bu dediğim adamı bulunca
o adamdan evlenme teklifi alınbca
tüm hazırlıklarda olunca
işte o 4. Ben olucam gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Speedy canım benim senin adına inan çok sevindim umarım çok mutlu olursun :Saruboceq: her ne kadar size birşey yazamasamda boş vakit buldukça okuyorum sizi tam yorum yazacak oluyorum size bu seferde patron iş yaptırıyor mafoldumben
Sonra ancak işten çıkıp eve gidiyorum
Benden sana tavsiye sakın bu ilişkiye nasılolsa bitecek gözüyle başlama bitanem nasıl başlarsan öyle bitiyor çünkü mümkün olduğunca mutlu ve umutlu ol ben senin yüreğinin temizliğine inanıyorum ve biliyorum ki sen çok mutlu olacaksın işallah hep mutlu olursun canım hergün hepimize dua ediyorum mutlu olalım die bugünde dualrım seninle speddyyy :d
anammmm işallah işallah kuzum yaaaaaaaaaa valla senin evlenmeni çok isterim ama bana söz ver eğer evlenirsen ayakkabının altına adımı yazacaksın söz mü???