Sipaydi ye Yardım lütfen

benm annem 14 yaşında evlenmış 15 yaşında anne olmuş 40 yaşında ablam var annemle aramızda kaç yaş oluyo:26:bende 26 yaşındayım ayy kafam durdu bı
bıde annem sadece benm d günümü kesın bılıyo yazdırmış bırıne ve aklında
okuma yazması yok 20 yıl kaynana ıle yaşammış köyde cok çile çekmış cnm anam
neysekı babam mükemmel bırı
bu arada bız 5 kardeşiz bazen dıyorumkı keşke daha cok olsaymış 2 abımde 1 er yaşlarında vefat etmışyanı 7 kardeş olacakmışız
şimdı 5 cocuk nerde

evet herkes için en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah canım. Annem babamın da sağlık durumlarını düşünüyorumda, o zaman daha fazla çocuk sahib olmak istiyorum biran önce . Yine de hayırlısı tabiki

hastalar mı cnmkaç yaşındalar
ınş olur cnm ıkız ıkızbenım yengemın kızkardeşinn oldu ıkız cok zor bde nazlı oğlu var 5 yaşında işi cok zor ama neysekı oğlu kreşe gıdıo kaynanası ve görumcesıyle aynı ap.süreklı onlarda bakıo
ama ikiz olsun ısterdım bende hem tek cocuk ıstemıyorum hemde bazen ıstıyorum

sağol canım

bi doktora gittiğinde rutin testlerin yaptır bebek istediğinde de jinekolapa git işte oldu da biti maşallah

keşke demektense iyiki demek en güzeli

yarına kısmetse..
inşallah izin verir erken gelebilir

------------------

böyle beklerken arada yine diyorum keşke pat diye kalsaydım diye.
ama böyle hayatımda bi şeyler organize gitmezse deliririm ben sende düşündüğünde mutlaka dr git.

yok canım küçük gösteriyor o bende tersne büyük

annem rahat şimdi 2 koca çocuğu var kimse kayınvalide olduğuna falan inanmıyor anane olsa ne olur bilmem
ama babamla arasında 11 yaş var onun dede olma zamanı geldi

Evet canım önden tedbirli olmak çok güzel şükür iyi geçmiş doğumu

evet ikisinin de ciddi hastalıkları var, gerçi tedavi oldular iyiler şimdi çok şükür ama hala koruma amaçlı tedaviye devam ediyorlar. Ben onları kaybetme duygusunu çok fazla yaşadım zamanında, hala hergün de yaşıyorum. Kolay atlatılmıyor çünkü
Babam 63, annem 56 yaşında. Çok olmasa da yaşları yerinde yani anneanne ve dede olma zamanları geldi bence

evet çok doğru söyledin :129:

baban da maşallah yaşını göstermiyor ama. Allah uzun ömürler versin de annelerimize babalarımıza, sağlıklı nine-dedeler olsunlar inşallah

Deryaw ;

sen şimdi ne zamana randevu alacaksın .. bana da yolla bilgilerini ikimiz aynı anda arayalım alalım randevu
walla hematoloji bugün de yalan oldu sipaydi yine randevu doldu dediler, çok sinirliyim yine
haftaya perşembe bi daha arayın diyo adam yaa, hasta olsak randevu alamadan ölcez demek ki
üniversiteye alırsam da malum, 1 ay sonraya veriyorlar zaten

özel hastane de ne kadar ki canım özel de yaptırsan testini
ne çok uzattılar ya don lastiği gibi..

özel hastane de ne kadar ki canım özel de yaptırsan testini
ne çok uzattılar ya don lastiği gibi..

ahh be canım özel hastanede yok bu bölüm, olsa şimdiye bu kadar eziyet çeker miydim? özel sigortam var zaten, ben parası için devleti zorlamıyorum ki başka hastanede bu bölüm olmadığı için..
ben yıllardır fakülte ve devlet hastanelerine gitmiyorum, sırf bu sıra alma kabusu yüzünden ama şimdi mecburum..
hadi benimki önemli bişey değil, ama lösemi hastaları da bu bölüme gidiyorlar. Onlara nasıl ve ne zaman sıra geliyor çok merak ediyorum. Walla Allah yardımcıları olsun hepsinin, ben daha 2-3 denemede kafayı yedim...

mecbur çekeceksin o zaman yada bak istanbulda 20*30 tane var gözüküyor atla gel buraya :) :)

o masallah ayni yastaymisiz böcükcüm.. haklisin hepimiz icinde hayirlisi olsun, cok özeniyorum sana 4 sene keyif yaptin kocanla

bu arada sizde masallah baya kalabalik aileymissiniz... üzüldüm ama vefat eden kardeslerin icin onlarda olsaydi düsünemiyorum dügün dernek bitmezdi gerçi yine bitmez...

Gidicem deryacim sipaydi kandirdi beni içim rahat etmez artik gitmezsem
bide anneme kizamik olayini sorayim tamamdir...
Haklisin sende kocani dinleme git için rahat etsin iste, sen kahrolursun Allah vermesin bi sorun olursa...

hahahah ilerde bi gün kimse torununu görmemeye baslicak demissin valla gitgide böyle olcak sanirim bende korkuyorum. Düsünüyorumda ne zaman cocugum olcak ne zaman büyüyecek ne zaman evlenecek ohoooooooooo biz analarimizdanda yasli olcaz torun görebilmek için

--
sipaydim son 6 ben bile heyecan yaptim burdan
olacak olacak

düşünün artık benim düğünümde ananemi annem annemi de ablam zannettiler.
teyzem hamile benim şimdi biliyorsunuz bende olursam kardeş kardeş doğurucaz doktora şey dicez.
1 alana 1 bedava kampanyası zavallı teyzem bunlardan habersiz bana böyle espriler yapıyorum bilse ciddi ciddi söylediğimi

inşallah kedicik gelsin bu ay gerçi aralık sonu doğumlu olacak ama bakalım

mecbur çekeceksin o zaman yada bak istanbulda 20*30 tane var gözüküyor atla gel buraya :) :)
yemin ederim istanbulu araştırmaya başladım zaten...

evet gidicem inşallah canım, bütün zorluklara rağmen yılmayacağım ve o hematolojiye gideceğim ben

Hakkaten derya sipaydinin dedigi dogru cok uzak degil istanbul bi haftasonuna ayarlayip gitseniz keske... bekle bekle nereye kadar
evet zaten istanbuldaki özel hastaneleri araştırıyorum şimdi canım... gerçi eşim haftasonları da çalışıyor ama ayarlasın artık bi hafta napiyim yani:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…