- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.241
evet herkes için en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah canım. Annem babamın da sağlık durumlarını düşünüyorumda, o zaman daha fazla çocuk sahib olmak istiyorum biran önce . Yine de hayırlısı tabikisenın için ne zmn hayrlısı ıse o zaman olsun tatlım yaa belkı bende 29 yaşında anne olurum belkı bılmıyorum
ben 22 yaşında evlendım herkes bana hemen yap yap dedı baktılar baya zamn geçtı daha seyrek söylenmeye başladı en son komşu annem artık teyze olsak dedıişte içimde bı gelse o duygu he dıycem hemen yapcam
sipiidim sanırm sen daha önce öle pat dıye hamıle olmak ısterdım demıştın belkıde yanıldım aslında bence pat dıye olmak yerıne şuan senın gıbı olmak ısterdım
bilinçli yanı
bende şimdı sızden taktıkler çalıyorum gızlı gızlı
aıle hekımımız bayan bızım hemde cok yaın sağlık ocağı kadın bana ılk gıttığım için sormuştu düşük yaptın mmı dıye ona bıle cevap verırken şükür yok dedım ama bu zamanda maalesef cok fazla düşük duyuyorum cok kötü bı durum
babaannen ıcınde ALLAH rahmet eylesın cnm
evet herkes için en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah canım. Annem babamın da sağlık durumlarını düşünüyorumda, o zaman daha fazla çocuk sahib olmak istiyorum biran önce . Yine de hayırlısı tabiki
Allah rahmet eylesin babaannen için canim
gözüm korkmaya basladi iyi mi en iyisi A'dan Z'ye test yaptirip oturup beklemek
Allah vermesin sonradan keske demektense iyiki deriz en azindan :44:
is içinde izin almak zorlasicak ya doktor muhabbeti yuzunden bende hic mi hic sevmem doktora gitmeyi...
neyse bi çare bulucaz artik O saglikli olsunda Allahin izniyle
inş cnm cok teşekkürler senınde yarında değil mı
bu akşam işe gtcektı ama azönce aradım toplantı 4 e kadar sürer dıo sonra zaaten karşıdan buraya gel 2 saat söyle dedım amirene karımında d günü gtme dedım bakalım
Sipaydi gerçekten abin abi gibi değil, daha çok küçük erkek kardeş gibi
ne güzel annen gencecik anne olmuş, şimdi rahata erdi
toxoplazmalı bir tanıdığım doğum yaptı, ama riskli olduğu için doğumuna profesör girdi. şükür problemsiz atlatıldı.
evet ikisinin de ciddi hastalıkları var, gerçi tedavi oldular iyiler şimdi çok şükür ama hala koruma amaçlı tedaviye devam ediyorlar. Ben onları kaybetme duygusunu çok fazla yaşadım zamanında, hala hergün de yaşıyorum. Kolay atlatılmıyor çünkühastalar mı cnmkaç yaşındalar
ınş olur cnm ıkız ıkızbenım yengemın kızkardeşinn oldu ıkız cok zor bde nazlı oğlu var 5 yaşında işi cok zor ama neysekı oğlu kreşe gıdıo kaynanası ve görumcesıyle aynı ap.süreklı onlarda bakıo
ama ikiz olsun ısterdım bende hem tek cocuk ıstemıyorum hemde bazen ıstıyorum
evet çok doğru söyledinkeşke demektense iyiki demek en güzeli
yok canım küçük gösteriyor o bende tersne büyük
annem rahat şimdi 2 koca çocuğu var kimse kayınvalide olduğuna falan inanmıyor anane olsa ne olur bilmem
ama babamla arasında 11 yaş var onun dede olma zamanı geldi
Evet canım önden tedbirli olmak çok güzel şükür iyi geçmiş doğumu
baban da maşallah yaşını göstermiyor ama.Allah uzun ömürler versin de annelerimize babalarımıza, sağlıklı nine-dedeler olsunlar inşallah
heyecan dolu bekleyişte son 6 gün, dım dımm dım dımmmamin inşallah
6 gün sonra el mi yaman bey mi yaman göreceğiz regl günüm
heyecan dolu bekleyişte son 6 gün, dım dımm dım dımmm
kendim için bişey istemiyorum
annemle babama hayırlı torun nasip etsin
walla hematoloji bugün de yalan oldu sipaydiDeryaw ;
sen şimdi ne zamana randevu alacaksın ..bana da yolla bilgilerini ikimiz aynı anda arayalım alalım randevu
walla hematoloji bugün de yalan oldu sipaydiyine randevu doldu dediler, çok sinirliyim yine
haftaya perşembe bi daha arayın diyo adam yaa, hasta olsak randevu alamadan ölcez demek ki
üniversiteye alırsam da malum, 1 ay sonraya veriyorlar zaten
özel hastane de ne kadar ki canım özel de yaptırsan testini
ne çok uzattılar ya don lastiği gibi..
ahh be canım özel hastanede yok bu bölüm, olsa şimdiye bu kadar eziyet çeker miydim? özel sigortam var zaten, ben parası için devleti zorlamıyorum kibaşka hastanede bu bölüm olmadığı için..
ben yıllardır fakülte ve devlet hastanelerine gitmiyorum, sırf bu sıra alma kabusu yüzündenama şimdi mecburum..
hadi benimki önemli bişey değil, ama lösemi hastaları da bu bölüme gidiyorlar. Onlara nasıl ve ne zaman sıra geliyor çok merak ediyorum. Walla Allah yardımcıları olsun hepsinin, ben daha 2-3 denemede kafayı yedim...
hayrlısı cnm
başkalarıının ne dedığı değil senın ne ıstedığın dıledığın önemlı tatlım
yok annem ben dün 26 oldum
inş cnm cok teşekkürler senınde yarında değil mı
bu akşam işe gtcektı ama azönce aradım toplantı 4 e kadar sürer dıo sonra zaaten karşıdan buraya gel 2 saat söyle dedım amirene karımında d günü gtme dedım bakalım
benim annemle aramda 27 yaş var, ama şimdi hamile kalsam benim çocuğumla aramda 30 yaş olacak:26:
yaş farkı ne kadar az olursa o kadar iyi bence, yoksa her yeni nesil bir öncekinden daha geç çocuk sahibi ola ola, ilerde bir gün kimse torununu görememeye başlayacak
kedicik bence önceden doktora gitmelisin... eşim bana şimdi "bu kadar çok doktora gitmek zorunda mıyız? gitmesek test yaptırmasak olmaz mı? çok detaylı düşünüyorsun" fln diyor, ama eğer yapmazsam ve Allah korusun bir problem olursa kendimi çok suçlu hissederim. Gerçi olcak olduktan sonra yine de olabilir ama en azından ben elimden geleni yaptım derim..
yemin ederim istanbulu araştırmaya başladım zaten...mecbur çekeceksin o zaman yada bak istanbulda 20*30 tane var gözüküyor atla gel buraya :) :)
evet gidicem inşallah canım, bütün zorluklara rağmen yılmayacağım ve o hematolojiye gideceğim beno masallah ayni yastaymisiz böcükcüm.. haklisin hepimiz icinde hayirlisi olsun, cok özeniyorum sana 4 sene keyif yaptin kocanla
bu arada sizde masallah baya kalabalik aileymissiniz... üzüldüm ama vefat eden kardeslerin icin onlarda olsaydi düsünemiyorum dügün dernek bitmezdigerçi yine bitmez...
Gidicem deryacim sipaydi kandirdi beni içim rahat etmez artik gitmezsem
bide anneme kizamik olayini sorayim tamamdir...
Haklisin sende kocani dinleme git için rahat etsin iste, sen kahrolursun Allah vermesin bi sorun olursa...
hahahah ilerde bi gün kimse torununu görmemeye baslicak demissin valla gitgide böyle olcak sanirim bende korkuyorum. Düsünüyorumda ne zaman cocugum olcak ne zaman büyüyecek ne zaman evlenecek ohoooooooooo biz analarimizdanda yasli olcaz torun görebilmek için
--
sipaydim son 6 ben bile heyecan yaptim burdan
olacak olacak
evet zaten istanbuldaki özel hastaneleri araştırıyorum şimdi canım... gerçi eşim haftasonları da çalışıyor ama ayarlasın artık bi hafta napiyim yani:44:Hakkaten derya sipaydinin dedigi dogru cok uzak degil istanbul bi haftasonuna ayarlayip gitseniz keske... bekle bekle nereye kadar
yemin ederim istanbulu araştırmaya başladım zaten...