napalim canim yaaa yine kosturmacali bi haftasonuydu...
cumartesi sabah annemle kuafore gittik sac kestirmeye onlarin orda.. arabayla 45dakikami aliyor sirf gidis.
bide o kadar sürede geldim eve, bi dus aldim geri ciktim iste o tupperware toplantim için..
sonra geldim eve mini bi valizimiz var onu hazirlayip ciktik kayinvalidemlere gittik...
Gittigimizde saat 8 olmustu, gece 1 bucuga kadar ugrasmisiz eltim görümcem ben ve görümcemin dayisinin kizi...
güzel geçti ama.. tam 6 cesit sey yaptik
sultan lokumu
revani
cevizli tarcinli kurabiye
gül börek
mozaik toplar
yaprak sarmasi
bunlar bitti, yattik kalktik kahvalti yaptik evi gördük iste sonra birbirimizi süsledik kizlarla full hazirlik içinde geçti...
Aksam 6 gibide gelmeye basladilar, isteme oldu kahve içildi, nisan yüzüklerini taktilar, harika geçti, çok duygusal anlar yasandi, kücük abisi agladi, büyük abisi yani benim esim baya duygulandi gözlerinden belliydi kuzumun
annesi babasi cok cok agladilar yaa
ama mutlu bi olay bu; Allah baska sey için aglatmasin... Aksam 11di eve geldik bi dus aldim sütümü içip yattim
pazar günü kahvaltidan baska bi dilim pasta yedim okadar
resmen yemek yemeyi unuttuk telaseden
güzeldi ama yaaa
kendi sözümü hatirlatti bana
görümcem cok yardimci olmustu bende kendi kendime hep derdim onunkinde elimden geleni yapicam diye, cok sükür herseyi cok güzel oldu, çok memnun kaldigini söyledi bu bana yetti
hep mutlu olsunlar insallah
hepimizde insallah