Sipaydi ye Yardım lütfen

Günaydin kizlar hayirli cumalar :)

böcük, bas agrisi cok kötü dün ben gözümü zor aciyordum o kadar agriyordu ki :26:
yatana kadarda geçmedi, bugün var ama cok hafif cok sükür :31:
ilaç geçiriyorsa al bi tane o halde calisilmiyor :50:

Ben yaptim dün aksam patatesi :1: hatta bu aksamada var yanina yine bilmiyorum ne yaparim :44:

Romantik Komedinin 1 ini izlemistim ama esim izlememistir kesin aslinda bu aksam indirip ona bakabiliriz :)

Son düzenleme:
Günaydin kizlar hayirli cumalar :)

böcük, bas agrisi cok kötü dün ben gözümü zor aciyordum o kadar agriyordu ki :26:
yatana kadarda geçmedi, bugün var ama cok hafif cok sükür :31:
ilaç geçiriyorsa al bi tane o halde calisilmiyor :50:

Ben yaptim dün aksam patatesi :1: hatta bu aksamada var yanina yine bilmiyorum ne yaparim :44:

Romantik Komedinin 1 ini izlemistim ama esim izlememistir kesin aslinda bu aksam indirip ona bakabiliriz :)

Sanada hayırlı cumalarr tatlımm :34:

Ya patates dedinde ben çok toparlandım bu ara gene kv ile görümce geçen nişana kadar kilo vermemiz gerekiyor diye konuluyorlardı :1:

Galiba benmde biraz diyet zamanım geldi :9:

Günaydın hepinize ;

Dün filme gittik çok güzeldi epey eğlendik valla kadro güzel olunca her espiriyi yakalıyorsun :16:
yani kremalı patates yapmadım anlayacağınız :3:

bu akşamda yokum evde.. kuzenime gidceğiz tüm kuzenler orada toplanacağız :55:
Selam canım :54:
ben 1'i bölük pörçük izledim de, acaba 2.yi anlayabilmek için 1i izlemek gerekir mi, çok bağlantılı mı, yoksa direkt 2 ye gitsek de aynı keyfi alabilir miyiz?
walla ben de yapmadım kremalı patates ve tavuk :1: kv yapmış bişiler, uğraşmadım ben de hiç:27:

günaydnnnnnnn
ayy sabah sabah nasıl başım ağrıyoo:5:ılaç almım dıyom ama dayamıycam galıba:25:
dün eve gttım önce büyük riski ızledım:69:cok sevıyorum sonra evi sildim süpürdüm yıkadım pakladım ütü yaptım baya yoruldum beyazları yıkadım kururlarsa onları ütülüycem h sonuda yatış

sipidim bende cok ısıtyorum sınemaya bakalım belkı bugun gıderız:38:
böcükk geçmişler olsun :71:

Ya patates dedinde ben çok toparlandım bu ara gene kv ile görümce geçen nişana kadar kilo vermemiz gerekiyor diye konuluyorlardı :1:

hayırlı cumalar :54: patates deyince aklına o mu geldi :60:
benim de diyet zamanım geldiii:26:

Tatlıkediiiiiiii:52: Bugün cumaa, hani nerde cumanın coşkusu hani haniiii? :32::32::21::118: :64::64::64::64:

:54:

giyecegin abiyeyi düsünerek motive olup dikkat et canim :34:
zaten fazlan yok :31:

ben 1'i bölük pörçük izledim de, acaba 2.yi anlayabilmek için 1i izlemek gerekir mi, çok bağlantılı mı, yoksa direkt 2 ye gitsek de aynı keyfi alabilir miyiz?
walla ben de yapmadım kremalı patates ve tavuk :1: kv yapmış bişiler, uğraşmadım ben de hiç:27:

Tatlıkediiiiiiii:52: Bugün cumaa, hani nerde cumanın coşkusu hani haniiii? :32::32::21::118: :64::64::64::64:

Deryammm ver coskuyu :64::64::64::64::64:
yine içimi kipirdattin he :1: kendime geldim :23: oh be bugün cuma valla :21::21::21:
ya her seferinde nasil böyle mutlu olabiliyoruz acaba :21:

BUGÜN cuma diye hiç mutlu değilim.. çünkü yarında çalışıyorumm :17:
akşam kuzenlerdeyim ama cümbür cemaat süper geçecek inşallah.

ve hastalandım ya :16:

Ohh sonunda gelmişsinizz yaa nerelerdeydiniz patladım sıkıntıdannnn hadi verinn cuma coşkusunu :62::66::64:

giyecegin abiyeyi düsünerek motive olup dikkat et canim :34:
zaten fazlan yok :31:

yine içimi kipirdattin he :1: kendime geldim :23: oh be bugün cuma valla :21::21::21:

kuzum abiyeyi düşünüp motive yerine anca stres olurum benn :1::1:

ya buarada benim sözden bigün önce burnumda bir sivilce çıktı kocamann dün yanlışlıkla sıktım bi kanadı bi kanadı şimdide izi kaldı :31:

patates diince aklıma kalçalarım patates bacaklarım geldi :9::9::9:

sipaydiii sende pazarı düşünn öyle mutlu ol bacımm :34:

of bu haftasonuda çok çabuk geçio uyuz oluom sanki 2gün deil 2saat:ssz:

yarim gün calisiyorsun ama dimi ?
kaç kuzenin var evliler mi?

ya aslinda bu haftasonu hiç güzel olmayacak :5: bir an önce bitse diyorum daha baslamadan :37:
annemler tasincaklar bizde orda olcaz yarin sabah erkenden gideriz :25:

-- o hastalik mutluluguna bende erisirim insallah :1::1::1:

evet her seferinde nasıl da insana huzur veriyor ama cuma di mi :64: :64: :16:
bu hafta bana günler hiç geçmek bilmedi, pazartesi gününden beri cumayı bekliyorum deli gibi, o yüzden bu cuma daha heyecan verici benim için :52:

olsun canım ya, cumartesileri de hafta içi gibi oluyor mu iş? daha hafif geçiyordur belki:26:
geçmiş olsun :71:

Ohh sonunda gelmişsinizz yaa nerelerdeydiniz patladım sıkıntıdannnn hadi verinn cuma coşkusunu :62::66::64:

hee evet benim de aklıma sen geliosun artık dünkü patates muhabbetinden sonra :60: bence senin öle patates bacakların kalçaların fln yok, gözünde büyütme :34:
evet haftasonları çabucak geçmesin yaa:43:

sipaydiii sende pazarı düşünn öyle mutlu ol bacımm :34:

hayret patatesi bana bağlamadın bu kez :1:

aynen haftasonu hele bide cumartesi çalışınca inanılmaz

yarim gün calisiyorsun ama dimi ?
kaç kuzenin var evliler mi?

ya aslinda bu haftasonu hiç güzel olmayacak :5: bir an önce bitse diyorum daha baslamadan :37:
annemler tasincaklar bizde orda olcaz yarin sabah erkenden gideriz :25:

-- o hastalik mutluluguna bende erisirim insallah :1::1::1:

yarım gün değil ki canım 10 ile 16:00 arasında.

sen diyince düşündüm de.

20*25 rahat vardır canım ya çoluk çocuk hepsinin çocuklarını saydım :17::17:

inşallah sende hastalanırsın bir an önce rahatlarsın karnım ağrımaya başladı ilk günü böyle oluyorum

olsun canım ya, cumartesileri de hafta içi gibi oluyor mu iş? daha hafif geçiyordur belki:26:
geçmiş olsun :71:

hee evet benim de aklıma sen geliosun artık dünkü patates muhabbetinden sonra :60: bence senin öle patates bacakların kalçaların fln yok, gözünde büyütme :34:
evet haftasonları çabucak geçmesin yaa:43:

boş oluyor ama sıkılıyorum ne yalan söuleyim

kuzum abiyeyi düşünüp motive yerine anca stres olurum benn :1::1:

ya buarada benim sözden bigün önce burnumda bir sivilce çıktı kocamann dün yanlışlıkla sıktım bi kanadı bi kanadı şimdide izi kaldı :31:

stres olma ya stres olcak ne var alt tarafi nisanlanicaksin :52::52::52:

geçer insallah ya, dikkat et sikma bidaha :) aksamlari yatarken yüzünü iyice temizleyip nemlendir bi haftaya bisey kalmaz :34:

Deryaw; alinti yapmayi unuttum ya; bide sen aksamlari kurabiye süslemeyle ugrastin yoruldun bu hafta :1: iyice dinlenirsin artik haftasonuna :13:

yarım gün değil ki canım 10 ile 16:00 arasında.

sen diyince düşündüm de.

20*25 rahat vardır canım ya çoluk çocuk hepsinin çocuklarını saydım :17::17:

inşallah sende hastalanırsın bir an önce rahatlarsın karnım ağrımaya başladı ilk günü böyle oluyorum

:53::53::53: hey yavrum ne güzel masallah :1::1::1:
bu kadar kuzeni kimin evi kaldiriyor ya, toplu bulusmalarinizda kafe falan mi tutuyosunuz yoksa :1:

:53::53::53: hey yavrum ne güzel masallah :1::1::1:
bu kadar kuzeni kimin evi kaldiriyor ya, toplu bulusmalarinizda kafe falan mi tutuyosunuz yoksa :1:

gönül sığdıktan sonra rahat sığıyoruz

1 - 2 kişi + 2 çocuk
2- 2 kişi + 2 çocuk
3 - 2 kişi + 2 çocuk
4- 2 kişi + 2 çocuk
5- 2 kişi
6 2 kişi
7- 2 kişi
8- 2 kişi + 1 çocuk
9- 2 kişi

tam böyleyiz akşama

4 kişi de eksik :3::3:

gönül sığdıktan sonra rahat sığıyoruz

1 - 2 kişi + 2 çocuk
2- 2 kişi + 2 çocuk
3 - 2 kişi + 2 çocuk
4- 2 kişi + 2 çocuk
5- 2 kişi
6 2 kişi
7- 2 kişi
8- 2 kişi + 1 çocuk
9- 2 kişi

tam böyleyiz akşama

4 kişi de eksik :3::3:

hep özenmisimdir kalabalik ailelere :31: neyseki esimden dolayi yasiyorum ailede kalabalikligi :1:

Deryaw; alinti yapmayi unuttum ya; bide sen aksamlari kurabiye süslemeyle ugrastin yoruldun bu hafta :1: iyice dinlenirsin artik haftasonuna :13:
evet bu hafta yoruldum yaa :1: yarın da kuzenimin bebek mevlüdüne gitcez, pazar da temizlik yemek fln.. hoopp pazartesi gelecek bile:26: gelmesin hemen yaa:50:

bu söylediklerim de anne tarafım işte. tabi bide bunların anneleri var yani 3. kuşak oluyor
maşallah yaa, Allah ayırmasın sizleri birbirinizden :nazar:

bu söylediklerim de anne tarafım işte. tabi bide bunların anneleri var yani 3. kuşak oluyor
:nazar: masallah cidden canim acayip kalabaliksiniz :1:
aile toplantilari, dügün, dernek hiç bitmez öyle olunca :39:

evet bu hafta yoruldum yaa :1: yarın da kuzenimin bebek mevlüdüne gitcez, pazar da temizlik yemek fln.. hoopp pazartesi gelecek bile:26: gelmesin hemen yaa:50:

maşallah yaa, Allah ayırmasın sizleri birbirinizden :nazar:

isin yoksa temizligini bu aksam yap pazarda keyif yaparsiniz :32:

napıysınız
çok yoruldum yaa ama çalışmaktan değil oturmaktan:1:
fılm ızledım
umutsuz ev kadınlarını dün akşamkı bölümünü ve romantık komedının ılk bölümünü ızledım
geçende kocemle dedemın ınsanlarını ızlemıştım cok hoşuma gıdenlerı tekrar tekrar ızlıom

Back