Sipaydi ye Yardım lütfen

bızde cok kalabalığız:17::17:cocukları 2 olan hıc yok 5 6 cocuk:1:
1 tane amcam var 6 cocuğu var onlarında her bırının en az 3 cocuğu var
1 tane halam var onunda 5 cocuğu var onunda her bırının en az olanın adıda benımle bı tek onun yok gerısının enaz 2 bı tanesının 5 tane cocuğu var

dayılarım var gene öle
kuzen cok bızdede
ama teyzem yok bı o eksık

:nazar: masallah cidden canim acayip kalabaliksiniz :1:
aile toplantilari, dügün, dernek hiç bitmez öyle olunca :39:

isin yoksa temizligini bu aksam yap pazarda keyif yaparsiniz :32:
yok yapamam kuzum bu akşam ya, saçımı fln boyayacağım bu akşam. Pazar günü de eşim çalışacak sanırım, o yokken temizlik yapmak daha iyi oluyor

napıysınız
çok yoruldum yaa ama çalışmaktan değil oturmaktan:1:
fılm ızledım
umutsuz ev kadınlarını dün akşamkı bölümünü ve romantık komedının ılk bölümünü ızledım
geçende kocemle dedemın ınsanlarını ızlemıştım cok hoşuma gıdenlerı tekrar tekrar ızlıom
ben de oturmaktan yoruldum bugün :1:
napiyim ben de eve gitmek için dakikaları sayıyorum...:ssz: vuslata son 15 dk :9:

bızde cok kalabalığız:17::17:cocukları 2 olan hıc yok 5 6 cocuk:1:
1 tane amcam var 6 cocuğu var onlarında her bırının en az 3 cocuğu var
1 tane halam var onunda 5 cocuğu var onunda her bırının en az olanın adıda benımle bı tek onun yok gerısının enaz 2 bı tanesının 5 tane cocuğu var

dayılarım var gene öle
kuzen cok bızdede
ama teyzem yok bı o eksık

niye hiç görüşmüyorsunuz o zaman birlikte olunca keyfli oluyor biz her 15 gün de 1 birisinde toplanıyoruz sizde öyle yapın kopmazsınız da kura bile çekebilirsiniz :34:

böcük; sizede masallah valla :nazar:

benim bi teyzem bi dayim var, dayimin 1 kizi 1 oglu var o kadar.. teyzemde evli degil..

2 tanede amcam var birinin 3 digerinin 2 oglu var.. cokta yakin degiliz amcamin ogullariyla..
3 kardes olanlar asiri dindar el bile sıkısmazlar yüzyüze gelince.. kuzen gibi bile göremiyorum onlari :19:.. zatende almanyadalar görüsmüyoruz.. :36:

ama dayimin cocuklari baska :16:
annemin babamin kuzenleri var ama burdakiler haric yakin olmadigimizdan ayda yilda bi görüsürüz..

Son düzenleme:

benim bi teyzem bi dayim var, dayimin 1 kizi 1 oglu var o kadar.. teyzemde evli degil..

2 tanede amcam var birinin 3 digerinin 2 oglu var.. cokta yakin degiliz amcamin kuzenleriyle..
3 kardes olanlar asiri dindar el bile sıkısmazlar yüzyüze gelince.. kuzen gibi bile göremiyorum onlari :19:.. zatende almanyadalar görüsmüyoruz.. :36:

annemin babamin kuzenleri var ama burdakiler haric yakin olmadigimizdan ayda yilda bi görüsürüz..
biz de baba tarafımla öyle görüşmüyoruz sizin gibi. ama anne tarafımla maşallahımız var. biraz görmiyim hemen özlerim zaten :16:
bayram yemeklerinde fln bi toplaşırız 25-30 kişi, çok güzel oluyor :16: :nazar:

ayy öyle el sıkmayanlara sinir oluyorum hele ki siz kardeş çocuğusunuz, hayret doğrusu:51::47:

yok yapamam kuzum bu akşam ya, saçımı fln boyayacağım bu akşam. Pazar günü de eşim çalışacak sanırım, o yokken temizlik yapmak daha iyi oluyor

ben de oturmaktan yoruldum bugün :1:
napiyim ben de eve gitmek için dakikaları sayıyorum...:ssz: vuslata son 15 dk :9:

cuma gunlerı böle mı olıy işler duruo bzde genelde
ohh benım daha yarım saatım var:ssz:
niye hiç görüşmüyorsunuz o zaman birlikte olunca keyfli oluyor biz her 15 gün de 1 birisinde toplanıyoruz sizde öyle yapın kopmazsınız da kura bile çekebilirsiniz :34:

hıc görüşmedığımızı nerden bılıyon bacum:1:bu h sonu dayımlardaydım hepsını arıom zaten ben gıdınce bı yerde toplaşıyok 2 3 haftada bır onların gelme ıhtımalı bana daha düşük uzağım dıye ama görüşürüz süreklı:6:

hıc görüşmedığımızı nerden bılıyon bacum:1:bu h sonu dayımlardaydım hepsını arıom zaten ben gıdınce bı yerde toplaşıyok 2 3 haftada bır onların gelme ıhtımalı bana daha düşük uzağım dıye ama görüşürüz süreklı:6:

hiç duymadım çünkü onlarla ilgili bir olay ondan ne biliyim bir resim gibi gibi ben sadece annene gidiyorsun zannediyordum .. bu tarafa geldiğinde Allah bozmasın :34:

biz de baba tarafımla öyle görüşmüyoruz sizin gibi. ama anne tarafımla maşallahımız var. biraz görmiyim hemen özlerim zaten :16:
bayram yemeklerinde fln bi toplaşırız 25-30 kişi, çok güzel oluyor :16: :nazar:

ayy öyle el sıkmayanlara sinir oluyorum hele ki siz kardeş çocuğusunuz, hayret doğrusu:51::47:

gerçekten kalabalik aile cok güzel :16:

aynen bende hic sevmiyorum cok sacma... bu kadarida asiri ya kardesim onlar benim ne bileyim :19:
dügünümde geldiler tebrik etmek icin yaklasmadilar bile :53:

biraz sayfalarda gezdimde

bu çocuk işi ne zormuş ya 6/7 yıldır bebek için uğraşanlar hele bide 6 tane düşük yapan okudum Allahım ikisine de nasip etsin ya :ssz:

2 tanede amcam var birinin 3 digerinin 2 oglu var.. cokta yakin degiliz amcamin ogullariyla..

herkes bır olmuyo cnm her kuzende bır olmuyoo bazıları soğuk oluyo
benımde amcam köyde mesela bı tek yazın görüşürüyorum ama cocukları hep burda halamda köyde ama cocukları burda görüşüyoruz
kalabalık ıyı oluyoo amabazende nerde cokluk....:1:

bide şimdı herkesın bı bahanesı var
uzaklık sorun oluyo herkesın çalışma şartları bır değil maddı durumdan bı yere cıkamayan var ne bılem bı sürü sebep var
mesela benım eşim süreklı çalışıyoo bende bı pazarım var ctesı pazar evde olan karı kocalarla bız bı olamayız:31:zaman kısıtlı bazen kendımıze bazende sevdıklrımıze vakıt ayırıyoruz

ben eşi dostu cok severım yakınmda kımsem yok eşimin kuzenlerı ve halası falan var o kadar herkes karşıda gttığımızı duyan zaten toplaşıoo
curcuna oluyo evde
ben 5 kardeşim benım cocuğum yok 6 yeeğnım var herkes evlı görsen babamın evını ohoo bı sofra yetmıyo hele bayramlar en güzelı:69:

hiç duymadım çünkü onlarla ilgili bir olay ondan ne biliyim bir resim gibi gibi ben sadece annene gidiyorsun zannediyordum .. bu tarafa geldiğinde Allah bozmasın :34:

yok yok sürrklı görüşüyoruz bız
ben gıttığımı duysanlar herkes gelır sağolsun
geçen hafta dayıma gıttım cocukları torunları geldı yengem sobada pattes yaptı :69:komşuma gıttım dedesı ananesı onların resmı falan varda eklemıyorum
annemlere gıdınce sağolsun duyan gelıo zaten dayımlar falan hep aynı sokaktayız bız
evlenenler bıraz uzak onlarlada görüşüp buluşuyoruz

ama bana gelen pek olmuyo cok nadır yanı cunku hak verıyorum çoğu çalışıo evım cok uzak kımının durumu yok cocuk cok napsınlar
karşıya taşınsam zaten evde durmam hıc:9:

bu çocuk işi ne zormuş ya 6/7 yıldır bebek için uğraşanlar hele bide 6 tane düşük yapan okudum Allahım ikisine de nasip etsin ya :ssz:

ay cok acı yaa:5:benımde görümcemın eltısının olmuyordu tüp bebek yaptılar bu ay doğumu var:emir_bebek:bu aralar hatta belkı görümcemde gelemez bak sımdı aklıma geldı bı arayım

yok yok sürrklı görüşüyoruz bız
ben gıttığımı duysanlar herkes gelır sağolsun
geçen hafta dayıma gıttım cocukları torunları geldı yengem sobada pattes yaptı :69:komşuma gıttım dedesı ananesı onların resmı falan varda eklemıyorum
annemlere gıdınce sağolsun duyan gelıo zaten dayımlar falan hep aynı sokaktayız bız
evlenenler bıraz uzak onlarlada görüşüp buluşuyoruz

ama bana gelen pek olmuyo cok nadır yanı cunku hak verıyorum çoğu çalışıo evım cok uzak kımının durumu yok cocuk cok napsınlar
karşıya taşınsam zaten evde durmam hıc:9:

inşallah 2013 yılı hayırlı gelir çocukta yaparsın bu tarafa da taşınırsın.

bugün geçtim iş için o tarafa ama insan hiç mi ısınamaz ya ümraniyeye geçtim gözünü seviyim avrupa yakasının valla:27:

Amin Rabbim her isteyene nasip etsin insallah :5:
bol bol sabir gerekir o kadar sene dayanmasi ne güctür kimbilir :5:
ben simdiden cocuk düsünmeye basladigimizda nasil zaman gecircem diye düsünüyorum ilk ay olcak diye bisey yok, bi sonraki ayi nasil beklicem nasil sabredicem diye kendimi yiyorum :50:
ya seneler? ... Allah sabir, saglik, sihhat versin ve kimseyi cocuga hasret birakmasin insallah :50:

herkes bır olmuyo cnm her kuzende bır olmuyoo bazıları soğuk oluyo
benımde amcam köyde mesela bı tek yazın görüşürüyorum ama cocukları hep burda halamda köyde ama cocukları burda görüşüyoruz
kalabalık ıyı oluyoo amabazende nerde cokluk....:1:

bide şimdı herkesın bı bahanesı var
uzaklık sorun oluyo herkesın çalışma şartları bır değil maddı durumdan bı yere cıkamayan var ne bılem bı sürü sebep var
mesela benım eşim süreklı çalışıyoo bende bı pazarım var ctesı pazar evde olan karı kocalarla bız bı olamayız:31:zaman kısıtlı bazen kendımıze bazende sevdıklrımıze vakıt ayırıyoruz

ben eşi dostu cok severım yakınmda kımsem yok eşimin kuzenlerı ve halası falan var o kadar herkes karşıda gttığımızı duyan zaten toplaşıoo
curcuna oluyo evde
ben 5 kardeşim benım cocuğum yok 6 yeeğnım var herkes evlı görsen babamın evını ohoo bı sofra yetmıyo hele bayramlar en güzelı:69:

tabi kalabalik olunca herkesin plani programi tutmuyor canim, sürekli görüsebilmek icin yakin olmak gerekiyor..
oo masallah 6 yegen :16: ne güzelmis cidden..

benim kardesim yok, cocugumun ne teyzesi nede dayisi olcak yaa :25:

Amin Rabbim her isteyene nasip etsin insallah :5:
bol bol sabir gerekir o kadar sene dayanmasi ne güctür kimbilir :5:
ben simdiden cocuk düsünmeye basladigimizda nasil zaman gecircem diye düsünüyorum ilk ay olcak diye bisey yok, bi sonraki ayi nasil beklicem nasil sabredicem diye kendimi yiyorum :50:
ya seneler? ... Allah sabir, saglik, sihhat versin ve kimseyi cocuga hasret birakmasin insallah :50:

inşallah canım sabretmek dediğin gibi en zoru :ssz:

zordur herhalde öylede beklemek ya bu ay olacak mı bir dahaki ay olacak mı falan :17:

Back