Sipaydi ye Yardım lütfen

inşallah 2013 yılı hayırlı gelir çocukta yaparsın bu tarafa da taşınırsın.

bugün geçtim iş için o tarafa ama insan hiç mi ısınamaz ya ümraniyeye geçtim gözünü seviyim avrupa yakasının valla:27:

ınşallah cnm ama zor herşeyı 20134 e errtelemek zorunda kaldık:ssz:

ayy yok annem nolursa olsun kanın canın büyüdüğün yer bence
benm burası co sakın yesıl alan falan ama ben yapamıyom zorla duruyom işte

Amin Rabbim her isteyene nasip etsin insallah :5:
bol bol sabir gerekir o kadar sene dayanmasi ne güctür kimbilir :5:
ben simdiden cocuk düsünmeye basladigimizda nasil zaman gecircem diye düsünüyorum ilk ay olcak diye bisey yok, bi sonraki ayi nasil beklicem nasil sabredicem diye kendimi yiyorum :50:
ya seneler? ... Allah sabir, saglik, sihhat versin ve kimseyi cocuga hasret birakmasin insallah :50:

tabi kalabalik olunca herkesin plani programi tutmuyor canim, sürekli görüsebilmek icin yakin olmak gerekiyor..
oo masallah 6 yegen :16: ne güzelmis cidden..

benim kardesim yok, cocugumun ne teyzesi nede dayisi olcak yaa :25:

öle cnm
tek cocukta zor ya

hadı ben kaçtım kızlar

yarın geen calısıyorum şu cuma günlerını sessız kutlayım emı:1:kıskanıyorummm

cok öptüm sızlerıı mucuksss

gökdeleni napcan maksimum 4-5 kat cok bile :36::36:
gökdelende yasanmaz ya korkarim ben deprem falan :18:

halan 27 mi 28. katta oturuyor öyle bişey dşün yani camdan bakınca insanları minicik görüyorsun.

ınşallah cnm ama zor herşeyı 20134 e errtelemek zorunda kaldık:ssz:

ayy yok annem nolursa olsun kanın canın büyüdüğün yer bence
benm burası co sakın yesıl alan falan ama ben yapamıyom zorla duruyom işte

aynen öyle valla insan yine sevdiği yeri istiyor
bu tarafta yeşillik var gelin bizim oralara :1:

hadı ben kaçtım kızlar

yarın geen calısıyorum şu cuma günlerını sessız kutlayım emı:1:kıskanıyorummm

cok öptüm sızlerıı mucuksss

kiyamam canim ya düsünemedim calisanlari :30::30::30:
hadi yarin icin Allah kolaylik versin , iyi aksamlar :54:

halan 27 mi 28. katta oturuyor öyle bişey dşün yani camdan bakınca insanları minicik görüyorsun.

:53::53::53: hayatta oturmam o kadar yüksekte :53::53::53: ne cam silebilirsin ne asagi bakip keyif yapabilirsin :37:

sende herkesi etrafina toplamaya calisiyorsun canim :1::1::1:

sanada 10dk kaldi sanirsam :23:
Benim sefe sorsam beni yollar mi ki erkenden :17:

kiyamam canim ya düsünemedim calisanlari :30::30::30:
hadi yarin icin Allah kolaylik versin , iyi aksamlar :54:

:53::53::53: hayatta oturmam o kadar yüksekte :53::53::53: ne cam silebilirsin ne asagi bakip keyif yapabilirsin :37:

sende herkesi etrafina toplamaya calisiyorsun canim :1::1::1:

sanada 10dk kaldi sanirsam :23:
Benim sefe sorsam beni yollar mi ki erkenden :17:

para gani camı silmekle mi uğraşıyor sanki evde toz almıyor be bi yemeğini kendisi yapar o kadar :1:
bi evin salonu var biizm ev kadar 10 numara ama bana göre değil çok şükür halamda öyle burnu dik birisi değildir.

10 dk kaldı evet. ptesiyi ilk defa iple çekiyorum ya:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

çıkıyorum artık önce teyzeme kahve içmeye gideceğiz yemeği de orad yerz sonra kuzene

Son düzenleme:

abowww:53:benım başımdöner o kadar yüksekten

ben 22 yıl yaşadım karşıda bana cennet orası eşimde hıc sevmez :1:

günaydın kızlarr

ben bugune cok gergin ve snirli başladım
ctesı ustanın yanına gttım yardım için patronum aradı sebepsız saçma şey için bana hesap sormaya kalktı neymış pc den nıye eskı iş kabul kapıdı çıkarmışım
öle bişi asla yok
brısı sanırım benım ustanın oraya gttığımı gördu söyledı o da dıyemıo öle bahane arıo
bırazdan gelır konuşcam
aaslında bugun işi bırakmayı düşünüyorum usta bırak gel dıye orda ctesılerı çalışmıycam bakalım yaa ama cok sinirlerım bozuldu:22:

Günaydınlar, iyi haftalarrr:3:

Tatlıkedicim benim de çocuğumun ne teyzesi ne de dayısı olacak (yani gerçek anlamda). Ama benim kuzenlerimin çocukları bana teyze veya hala diyor, benimkiler de kuzenlerime öyle dicek artık, napalım:31:

Sipaydicim, bence de avrupa yakası çok güzel, gezilecek çok yer var.. Ama Anadolu'da da Kadıköy'ü çok seviyorum ben. Üsküdar da güzel ama Kadıköy benim için çok özel ve güzel :16:

Böcükcüm günaydınlar :54:
Aklıma film gelmiyor maalesef:50:

Günaydin kizlar :3:

Fena yorgunum öyle böyle degil :30: Dün annemler tasindi sükür!
Burda tasima sirketi falan olmadigi için herseyi kendi imkanlarimizla tasidik cümbür cemaat.. Arti bide yeni alinan esyalari kurduk mutfak dolaplari falan.. Ellerim yara bere içinde heryerim agriyor, hamlamisim :30:
cuma aksamindan gittik dün aksam 9 da döndük eve :37: bu haftasonunu yasanmamis sayiyorum cok cabuk gecti :ssz:
kurulcak dolap bitmedi haftaya haftasonuda böyle geçecek en azindan tasinma olmaz ama :25:

Deryawcim aynen bende dayimin kiziyla ogluna teyze/dayi dedittircem insallah :)

böcük, komedi mi ariyorsun romantik mi ? incir reçelini izle izlemediysen..
Yabanci film var bide hircin sevgilim diye oda romantik komedi süper bisey :) ama amerikan versiyonunu izle izlersen..

Günaydın musteri deyim suanda kadın hala gelemedi. :(( bekliyorum. Ofise dönünce de bur suru isim olacak sanırım kk gelemem. Halketmem lazim o isler aksam mesaiye bile kalabilirim ptesiyi sevmiyorum bide böyle yogunlukta hiç sevmiyorum. :((

Back