Sipaydi ye Yardım lütfen

di mi yaa, benim gibi hatunu bulmuş daaaa, bunmasın yani :51::52:
çok şekerlermiş cidden canım, insanın vakti olcak ki böyle hergün bişeyler deneyecek, ne güzel olurdu:31:

kesinlikle canim ya ah evde kalsam neler yaparim diyorum ama sonrada onlari oturup yerim diye iyi evde degilim diyorum :31:

sonra 100 kilo olacak :43:

sonrada kemer alsin göbegini titretsin :37:
sahi nasildi kemer denedin mi dün aksam?

Evet o da var tabi:44:
yiyiyp yiyip kilo almayan insanlara bayılıyorum yaa:42:
birilerinin bana bugünlerde dur demesi lazım, hergün daha da ağırlaştığımı hissediyorum:50::30:

yol yakinken dur :1:
ben duramadim kilo aldigimi farkettigimde simdi geri vermeye calisiyorum ama bu ara konsantrasyon sifir :50:

tabi canım alışana kadar acıyacak birza

röfleli yk ya

sabah burdaydi dimi

kesinlikle canim ya ah evde kalsam neler yaparim diyorum ama sonrada onlari oturup yerim diye iyi evde degilim diyorum :31:

sonrada kemer alsin göbegini titretsin :37:
sahi nasildi kemer denedin mi dün aksam?
evet sanırım çalışmamız daha hayırlı bizim için :9:

Ben eskiden severdim ama sonradan bozdu :34:

Ama magazin forever :1:

aslında patatesde çok güzel bi sebzemizdir :16:

Tatlı kedi o kalbin içindeki kek mi ben patates püresi sandım :9::9::9:
hee evet patates püresiymiş o :1: patates görünce aklıma artık sen geleceksin mutlucum :60:

iyi aksamlar kizlar :3:

evet Deryawcim sükür yarin cuma! gerçi çabuk geçti bu hafta bana..

Romantik Komedi bugün cikiyor sanirim orda :31:
aaa yarin Beyaz'da Burcu Kara olcak konuk olarak ya bakarim yada kaydederim mutlaka bakmam lazim o hatuna :16:

Günaydın hepinize ;

Dün filme gittik çok güzeldi epey eğlendik valla kadro güzel olunca her espiriyi yakalıyorsun :16:
yani kremalı patates yapmadım anlayacağınız :3:

bu akşamda yokum evde.. kuzenime gidceğiz tüm kuzenler orada toplanacağız :55:

günaydnnnnnnn
ayy sabah sabah nasıl başım ağrıyoo:5:ılaç almım dıyom ama dayamıycam galıba:25:
dün eve gttım önce büyük riski ızledım:69:cok sevıyorum sonra evi sildim süpürdüm yıkadım pakladım ütü yaptım baya yoruldum beyazları yıkadım kururlarsa onları ütülüycem h sonuda yatış

sipidim bende cok ısıtyorum sınemaya bakalım belkı bugun gıderız:38:

Günaydın hepinize ;

Dün filme gittik çok güzeldi epey eğlendik valla kadro güzel olunca her espiriyi yakalıyorsun :16:
yani kremalı patates yapmadım anlayacağınız :3:

bu akşamda yokum evde.. kuzenime gidceğiz tüm kuzenler orada toplanacağız :55:

Günaydın tatlımm :34:

bizde romantik komedi 1' e gitmiştik oda iyiydi sevgilimin boş bi vakti olursa bunada gitmek istiyoruz :34:

günaydnnnnnnn
ayy sabah sabah nasıl başım ağrıyoo:5:ılaç almım dıyom ama dayamıycam galıba:25:
dün eve gttım önce büyük riski ızledım:69:cok sevıyorum sonra evi sildim süpürdüm yıkadım pakladım ütü yaptım baya yoruldum beyazları yıkadım kururlarsa onları ütülüycem h sonuda yatış

böcümmm günaydınn :3:

geçmiş olsun bacım, yorulmuşsundur ondandır belkim :26:

günaydnnnnnnn

haftasonu kendini ödüllendir gidin değişiklik olur :6::6::6:

Günaydın tatlımm :34:

bizde romantik komedi 1' e gitmiştik oda iyiydi sevgilimin boş bi vakti olursa bunada gitmek istiyoruz :34:

evet 1 i sanırım 3*4 kez falan izledim 2. ye de gidin o zaman başbaşa :17:

Back