Sipaydi ye Yardım lütfen

burdayim kizlar, keyfim yok pek, basim asiri agriyor :50:
jinekologda randevum vardi bide öglen :52:
tam yumurtlama dönemindesin cocuk istiyorsan bugünleri degerlendir diyor deli :17:
neyse 3 haftaya kadar normalde reglim gelicekmis insallah öyle olur :26:
acaba bas agrisida bu yüzden mi ki :50:

aaaaaaaaa unutmuşum billiyordum dr gittiğini ya
hemen başla o zaman canım :1::1::1::1: fırsatı değerlendir..
bi kaç ay böyle olması normal canım vucud dengesi bozulduğu için baş ağrısı yapıyor olabilir

aaaaaaaaa unutmuşum billiyordum dr gittiğini ya
hemen başla o zaman canım :1::1::1::1: fırsatı değerlendir..
bi kaç ay böyle olması normal canım vucud dengesi bozulduğu için baş ağrısı yapıyor olabilir

:17::17::17: daha degil, daha ne firsatlar geçer elimize :8::8::8:

smear testide yapicak bakalim sonuç ne olcak ama çok sükür hersey normal çikti :26:
heralde düzensizlikten bas agrimda :23: neyse geçer insallah ya..

kremali patatese takmissiniz baya :27: az gülmedim ya delisiniz, demek speedy evirip cevirip kremali patates yapiyo kocasina :27:

:17::17::17: daha degil, daha ne firsatlar geçer elimize :8::8::8:

smear testide yapicak bakalim sonuç ne olcak ama çok sükür hersey normal çikti :26:
heralde düzensizlikten bas agrimda :23: neyse geçer insallah ya..

kremali patatese takmissiniz baya :27: az gülmedim ya delisiniz, demek speedy evirip cevirip kremali patates yapiyo kocasina :27:

haklısın canım Allah isteyene nasip etsin inşallah. :34:

hadi bakalım canım güzel sonuçlar çıkar inşallah :54: genelde problem çıkmıyor canım takma ama kafana.

aynen kocam memnun hayatında bunlara dert oldu:108::108::108::52:

burdayim kizlar, keyfim yok pek, basim asiri agriyor :50:
jinekologda randevum vardi bide öglen :52:
tam yumurtlama dönemindesin cocuk istiyorsan bugünleri degerlendir diyor deli :17:
neyse 3 haftaya kadar normalde reglim gelicekmis insallah öyle olur :26:
acaba bas agrisida bu yüzden mi ki :50:
aaa hadi gözün aydın diyeyim o zaman :1: ama neyse ki bi problem yokmuş canım, geçmiş olsun hadi :34: :54:

Kızlar demet akalının kocasının süprizini gördünüz mü :1:
yok görmedim, magazini takip etmiyorum, napmış ki:51:

haklısın canım Allah isteyene nasip etsin inşallah. :34:

hadi bakalım canım güzel sonuçlar çıkar inşallah :54: genelde problem çıkmıyor canım takma ama kafana.

aynen kocam memnun hayatında bunlara dert oldu:108::108::108::52:

Amiiiiin canim insallah :)
yok canim kafaya takan biri degilimdir o kadar yarina unutmus olurum :34:
heh iste önemli olanda kocan zaten bosver :6::6::6:
yarin mutluda baslar söylenmeye ne yemek yapicam aksama diye ozaman görürüz onu :27::27::27:

tırın üstüne yazı yazdırmış kazma ya :ssz:

tırın üstüne yazı yazdırmış :1:

seninle doğdum seninle öleceğim karıcım gibi bişiydi twitterında paylaşmış bende orda gördüm :34:

Eee sonra o tırı da Demet Akalın'a mı hediye etmiş :53:
başka yere yazdırsa olmuyor muymuş:27:
Bak bu benim kocama örnek olsun, bizim kapının önünden çok tır geçiyo, birine böyle yazı yazsın, bana da "cama çık çabuk" desin, tam ben cama çıktığımda o tır geçsin ordan, ayyy ne ormantikk yaa :51::51::52::52: hem dua etsin, sadece yazı istiyorum, tırı istemiyorum :19:

Eee sonra o tırı da Demet Akalın'a mı hediye etmiş :53:
başka yere yazdırsa olmuyor muymuş:27:
Bak bu benim kocama örnek olsun, bizim kapının önünden çok tır geçiyo, birine böyle yazı yazsın, bana da "cama çık çabuk" desin, tam ben cama çıktığımda o tır geçsin ordan, ayyy ne ormantikk yaa :51::51::52::52: hem dua etsin, sadece yazı istiyorum, tırı istemiyorum :19:

Senin gibi bi hatunu bulmus kocan valla daha ne olsun :24: Tirda bile gözün yok, yazisi yetiyor :9:

--
Kizlar ne buldum ya cok tatli :53::53::53:

Normal keke kirmizi gida boyasi ekleyip kalp seklinde kesikler aliyoruz (kurabiye sekil vericisi gibi biseyle)
sonrada krem santiyle süslüyoruz :16:

$KremSantili_Kirmizi_Kek.jpg

Son düzenleme:
Senin gibi bi hatunu bulmus kocan valla daha ne olsun :24: Tirda bile gözün yok, yazisi yetiyor :9:

--
Kizlar ne buldum ya cok tatli :53::53::53:

Normal keke kirmizi gida boyasi ekleyip kalp seklinde kesikler aliyoruz (kurabiye sekil vericisi gibi biseyle)
sonrada krem santiyle süslüyoruz :16:

Eki Görüntüle 633007
di mi yaa, benim gibi hatunu bulmuş daaaa, bunmasın yani :51::52:
çok şekerlermiş cidden canım, insanın vakti olcak ki böyle hergün bişeyler deneyecek, ne güzel olurdu:31:

Back