Sipaydi ye Yardım lütfen

size doyum olmas:48:ben cıkım az carilere bakım belkı para veren olur yarın maaş alıncak para lazım
özleyın benı anacumm bayyy:5::10:

e devlet şifremi de unuttum ya ona bakacaktım.

mutlu onlar ne ya bunu bulana kadar. gider kan veririm yahun..

:1: bence en yakın ptt ye git 4lira ver al yeni şifre bende şifremi unuttum nezamndır alcamm onutuom hep :31:

size doyum olmas:48:ben cıkım az carilere bakım belkı para veren olur yarın maaş alıncak para lazım
özleyın benı anacumm bayyy:5::10:

koş al paranı bacumm :27:

ben daha hıc almadım şifre:ssz:cok yakın burayada postane ama cıkamıyorum işte

:60:mutlu bız bılmıyok dıye bişiler sallıo işte

lisedeki eşsiz bilgilerimi paylaştım sizlen kıymetini bilin :1:

ALIŞIRZ o zaman zamanla onlara da

ya ben kan grubumu unuttum nasıl öğreeceğim :1:
mutlunun dediği ihtimallerden birisi kan grubun, ama tabi bu ihtimallere göre hayatını devam ettiremezsin canım, sağlık ocaklarında bile 2 dk da öğrenebilirsin kan grubunu :34: ahh ahh az mı yapardık o testleri stajda :31:

yaparım artık derken:23::23:::53:

ahh ahh bılıom işte o durumları :25:

cok severımm taze fasulyeyı bende kesın enıştede bayılır yap sen öe olur

:26:kan vercen herhalde tekrar
benım kartım var duruo cüzdanda he bıde ehlıyetımde var bırı kaybolsa bırı durur ama cuzdan çalınırsa nolur bılmem:9:
bebek yani :9:

EVET müsait olduğum bir zaman gider test yaptırırım canım artık.

Aslında babanın homozigot mu heterozigot mu olduğunu bilseydi mutlu, gitmene gerek bile kalmayacaktı az kalsın, pıt diye söyleyecekti sana kan grubunu ama napsın şimdi kızcağız, şuç senin suçun ki, babanın homozigot heterozigotunu bilmiyorsun, ayıp ayıp :9: :60:
Bu arada mutlucum sen liseden mezun olalı kaç yıl oldu, nasıl hatırlıyorsun bunları, ben bile nerdeyse hatırlamıyor gibi bişeyim :1:

Aslında babanın homozigot mu heterozigot mu olduğunu bilseydi mutlu, gitmene gerek bile kalmayacaktı az kalsın, pıt diye söyleyecekti sana kan grubunu ama napsın şimdi kızcağız, şuç senin suçun ki, babanın homozigot heterozigotunu bilmiyorsun, ayıp ayıp :9: :60:
Bu arada mutlucum sen liseden mezun olalı kaç yıl oldu, nasıl hatırlıyorsun bunları, ben bile nerdeyse hatırlamıyor gibi bişeyim :1:

dimi ya bende hiç bunları hatırlamıyorum valla

buraya kadar hatırlıom bende gerisini hatırlamıom biraz beyin fırtınası yaptım :9::9::9:

liseden mezun olalı 7 sene oldu şaka gibi :1: komşunun çocugunu biyolojı çalıştırmıştımda ordan hatırlıom aslında :9::9:

bana dese homozigot orda bittim :9::9:

Son düzenleme:
buraya kadar hatırlıom bende gerisini hatırlamıom biraz beyin fırtınası yaptım :9::9::9:

liseden mezun olalı 7 sene oldu şaka gibi :1: komşunun çocugunu biyolojı çalıştırmıştımda ordan hatırlıom aslında :9::9:

bana dese homozigot orda bittim :9::9:
ben liseyi bitireli 11 yıl olmuş yaaaa, şaka gibi:53: Aman Allah'ım ne kadar yaşlanmışımmm:104::53::30:

az önce bende yazarken aynı şeyi düşündümm :34:

hakketen o yok bugün ortalalıkta :26:
neyse lise muhabbetini kapatalım en iyisi biz, yoksa bu iyi ruh halim birden yerini depresif ruh haline bırakabilir :1:
şaka şaka, her yaşın bi güzelliği var, kompleksim yoktur ama yine de yıllar çok çabuk geçmesin artık.. insan çünkü gençlik yıllarını çok özlüyor, anne babalarımızdan görüyoruz...

burdayim kizlar, keyfim yok pek, basim asiri agriyor :50:
jinekologda randevum vardi bide öglen :52:
tam yumurtlama dönemindesin cocuk istiyorsan bugünleri degerlendir diyor deli :17:
neyse 3 haftaya kadar normalde reglim gelicekmis insallah öyle olur :26:
acaba bas agrisida bu yüzden mi ki :50:

Back