Sipaydi ye Yardım lütfen

aaaaaaaaa unutmuşum billiyordum dr gittiğini ya
hemen başla o zaman canım fırsatı değerlendir..
bi kaç ay böyle olması normal canım vucud dengesi bozulduğu için baş ağrısı yapıyor olabilir

aaaaaaaaa unutmuşum billiyordum dr gittiğini ya
hemen başla o zaman canım fırsatı değerlendir..
bi kaç ay böyle olması normal canım vucud dengesi bozulduğu için baş ağrısı yapıyor olabilir

daha degil, daha ne firsatlar geçer elimize

smear testide yapicak bakalim sonuç ne olcak ama çok sükür hersey normal çikti :26:
heralde düzensizlikten bas agrimda neyse geçer insallah ya..

kremali patatese takmissiniz baya az gülmedim ya delisiniz, demek speedy evirip cevirip kremali patates yapiyo kocasina

haklısın canım Allah isteyene nasip etsin inşallah.

hadi bakalım canım güzel sonuçlar çıkar inşallah genelde problem çıkmıyor canım takma ama kafana.

aynen kocam memnun hayatında bunlara dert oldu:108::108::108:

aaa hadi gözün aydın diyeyim o zaman ama neyse ki bi problem yokmuş canım, geçmiş olsun hadi

Kızlar demet akalının kocasının süprizini gördünüz mü
yok görmedim, magazini takip etmiyorum, napmış ki

Amiiiiin canim insallah :)
yok canim kafaya takan biri degilimdir o kadar yarina unutmus olurum
heh iste önemli olanda kocan zaten bosver
yarin mutluda baslar söylenmeye ne yemek yapicam aksama diye ozaman görürüz onu

Amiiiiin canim insallah :)
yok canim kafaya takan biri degilimdir o kadar yarina unutmus olurum
heh iste önemli olanda kocan zaten bosver
yarin mutluda baslar söylenmeye ne yemek yapicam aksama diye ozaman görürüz onu

aynen öyle yakında oda sıkışacak o zaman vereceğim tek tarif kremalı patates olacak

tırın üstüne yazı yazdırmış kazma ya

tırın üstüne yazı yazdırmış

seninle doğdum seninle öleceğim karıcım gibi bişiydi twitterında paylaşmış bende orda gördüm

Eee sonra o tırı da Demet Akalın'a mı hediye etmiş
başka yere yazdırsa olmuyor muymuş
Bak bu benim kocama örnek olsun, bizim kapının önünden çok tır geçiyo, birine böyle yazı yazsın, bana da "cama çık çabuk" desin, tam ben cama çıktığımda o tır geçsin ordan, ayyy ne ormantikk yaa hem dua etsin, sadece yazı istiyorum, tırı istemiyorum

Senin gibi bi hatunu bulmus kocan valla daha ne olsun Tirda bile gözün yok, yazisi yetiyor

--
Kizlar ne buldum ya cok tatli

Normal keke kirmizi gida boyasi ekleyip kalp seklinde kesikler aliyoruz (kurabiye sekil vericisi gibi biseyle)
sonrada krem santiyle süslüyoruz

Son düzenleme:
di mi yaa, benim gibi hatunu bulmuş daaaa, bunmasın yani
çok şekerlermiş cidden canım, insanın vakti olcak ki böyle hergün bişeyler deneyecek, ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…