Sipaydi ye Yardım lütfen

buyur gel ne istersen yaparım canım. sen yeter ki geliyorum de :ssz::ssz::54::54:

şurda 1 sene sonra evleneceğim sipaydi tarif ver sipaydi misafirim geliyor dersen yalarsın avcunu he
veririm kremalı patatesi oturursun aşağı :52::52::52::52::52::52::52::52:

aynen ona da püreli yaparım yer

sipaydimm olur mu hiç öyle şeyy bunlar hep böcünn kuruntusuu aslında ben bayılırımmm kremalı patatesle tavuga :9::9::9:

buyur gel ne istersen yaparım canım. sen yeter ki geliyorum de :ssz::ssz::54::54:

şurda 1 sene sonra evleneceğim sipaydi tarif ver sipaydi misafirim geliyor dersen yalarsın avcunu he
veririm kremalı patatesi oturursun aşağı :52::52::52::52::52::52::52::52:

aynen ona da püreli yaparım yer

ay yapma soslu tavıkında tarfını ver sipidim kız pattes bulamazsa tavık alır:52::52:

:53::53::53::53::53:şoktayım şuannn benı gaza getrmeye çalıştında ben gelmedım
sipidim neler neler bılıyo dedım
gördum yedım enfesss dedımm
sipidim bana ınanıyon demı:48:

:1::1::1::1::1::1:

neyi tavugumu patatesimi yerler yerler :52::52:

bnm sevgilim vejeteryan buarada yeni yeni bişiyler yemege başladı, çok işim var aslında bnm onla :26:

yandın o zaman evde bol bol çiğ sebze tüketirsiniz aslında en sağlıklısı da o

neyi tavugumu patatesimi yerler yerler :52::52:

bnm sevgilim vejeteryan buarada yeni yeni bişiyler yemege başladı, çok işim var aslında bnm onla :26:

ayvayı yedın sen kendımden bılıyorum cok zor benım gıbı ınsanlar:ssz:
ben zaten gıttığım yerlere rıcada bulunuyorum samımı ısem derım et olmasında ne olursa olsun dıye:6:
sana pattesle tavıkta yetmez:52:yumurta kıran olmadı

neyse arada yakalar yaparım artık :1:

hımmm deneyeyim bakalım canım sağol

yaparım artık derken:23::23:::53:
Böcük aynen bizde öyleyiz biyere yemege gidersek rica edioz samimi arkdşlarımız bilio zati :34:

Özel günlerimizde taze fasülye yaparım artık bi tanede mum dikerim ortaya :1::1:

ahh ahh bılıom işte o durumları :25:

cok severımm taze fasulyeyı bende kesın enıştede bayılır yap sen öe olur
ALIŞIRZ o zaman zamanla onlara da

ya ben kan grubumu unuttum nasıl öğreeceğim :1:

:26:kan vercen herhalde tekrar
benım kartım var duruo cüzdanda he bıde ehlıyetımde var bırı kaybolsa bırı durur ama cuzdan çalınırsa nolur bılmem:9:

Back