- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.081
hakket nsıl unuttunkı neyse aklın başına gelır sımdı bırden hatrlamak ıstedysen unutmuşsundur
bende alzeyymır yok ıse bana öle oluoo unutuyorum bazen cok ı bıldığımı
e devlet şifremi de unuttum ya ona bakacaktım.
mutlu onlar ne ya bunu bulana kadar. gider kan veririm yahun..
e devlet şifremi de unuttum ya ona bakacaktım.
mutlu onlar ne ya bunu bulana kadar. gider kan veririm yahun..
size doyum olmasben cıkım az carilere bakım belkı para veren olur yarın maaş alıncak para lazım
özleyın benı anacumm bayyy
ben daha hıc almadım şifrecok yakın burayada postane ama cıkamıyorum işte
mutlu bız bılmıyok dıye bişiler sallıo işte
Bence en yakın ptt ye git 4lira ver al yeni şifre bende şifremi unuttum nezamndır alcamm onutuom hep
aman benim üşenmekten çocuğum olmaz hee
mutlunun dediği ihtimallerden birisi kan grubun, ama tabi bu ihtimallere göre hayatını devam ettiremezsin canım, sağlık ocaklarında bile 2 dk da öğrenebilirsin kan grubunuALIŞIRZ o zaman zamanla onlara da
ya ben kan grubumu unuttum nasıl öğreeceğim
bebek yaniyaparım artık derken:
ahh ahh bılıom işte o durumları
cok severımm taze fasulyeyı bende kesın enıştede bayılır yap sen öe olur
:26:kan vercen herhalde tekrar
benım kartım var duruo cüzdanda he bıde ehlıyetımde var bırı kaybolsa bırı durur ama cuzdan çalınırsa nolur bılmem
mutlunun dediği ihtimallerden birisi kan grubun, ama tabi bu ihtimallere göre hayatını devam ettiremezsin canım, sağlık ocaklarında bile 2 dk da öğrenebilirsin kan grubunuahh ahh az mı yapardık o testleri stajda
EVET müsait olduğum bir zaman gider test yaptırırım canım artık.
Aslında babanın homozigot mu heterozigot mu olduğunu bilseydi mutlu, gitmene gerek bile kalmayacaktı az kalsın, pıt diye söyleyecekti sana kan grubunu ama napsın şimdi kızcağız, şuç senin suçun ki, babanın homozigot heterozigotunu bilmiyorsun, ayıp ayıp
Bu arada mutlucum sen liseden mezun olalı kaç yıl oldu, nasıl hatırlıyorsun bunları, ben bile nerdeyse hatırlamıyor gibi bişeyim
ben de yok ondan bu olurmuş, şundan bu olurmuş kısmını pek hatırlayamıyorum. Ama anti-a damlatınca kan çökelirse şu olur çökelmezse bu olur fln, onları biliomdimi ya bende hiç bunları hatırlamıyorum valla
ben de yok ondan bu olurmuş, şundan bu olurmuş kısmını pek hatırlayamıyorum. Ama anti-a damlatınca kan çökelirse şu olur çökelmezse bu olur fln, onları biliom
Aslında babanın homozigot mu heterozigot mu olduğunu bilseydi mutlu, gitmene gerek bile kalmayacaktı az kalsın, pıt diye söyleyecekti sana kan grubunu ama napsın şimdi kızcağız, şuç senin suçun ki, babanın homozigot heterozigotunu bilmiyorsun, ayıp ayıp
Bu arada mutlucum sen liseden mezun olalı kaç yıl oldu, nasıl hatırlıyorsun bunları, ben bile nerdeyse hatırlamıyor gibi bişeyim
ben liseyi bitireli 11 yıl olmuş yaaaa, şaka gibiburaya kadar hatırlıom bende gerisini hatırlamıom biraz beyin fırtınası yaptım
liseden mezun olalı 7 sene oldu şaka gibikomşunun çocugunu biyolojı çalıştırmıştımda ordan hatırlıom aslında
bana dese homozigot orda bittim
evet bugün yok ortalıkta nerelerde acaba:26:tatlıkedi nerelerede ya bugün sporu bitmedi sanırım
ben liseyi bitireli 11 yıl olmuş yaaaa, şaka gibiAman Allah'ım ne kadar yaşlanmışımmm:104:
tatlıkedi nerelerede ya bugün sporu bitmedi sanırım
neyse lise muhabbetini kapatalım en iyisi biz, yoksa bu iyi ruh halim birden yerini depresif ruh haline bırakabiliraz önce bende yazarken aynı şeyi düşündümm
hakketen o yok bugün ortalalıkta :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?