Sipaydi ye Yardım lütfen

size doyum olmasben cıkım az carilere bakım belkı para veren olur yarın maaş alıncak para lazım
özleyın benı anacumm bayyy

e devlet şifremi de unuttum ya ona bakacaktım.

mutlu onlar ne ya bunu bulana kadar. gider kan veririm yahun..

bence en yakın ptt ye git 4lira ver al yeni şifre bende şifremi unuttum nezamndır alcamm onutuom hep

size doyum olmasben cıkım az carilere bakım belkı para veren olur yarın maaş alıncak para lazım
özleyın benı anacumm bayyy

koş al paranı bacumm

ben daha hıc almadım şifrecok yakın burayada postane ama cıkamıyorum işte

mutlu bız bılmıyok dıye bişiler sallıo işte

lisedeki eşsiz bilgilerimi paylaştım sizlen kıymetini bilin

ALIŞIRZ o zaman zamanla onlara da

ya ben kan grubumu unuttum nasıl öğreeceğim
mutlunun dediği ihtimallerden birisi kan grubun, ama tabi bu ihtimallere göre hayatını devam ettiremezsin canım, sağlık ocaklarında bile 2 dk da öğrenebilirsin kan grubunu ahh ahh az mı yapardık o testleri stajda

bebek yani

EVET müsait olduğum bir zaman gider test yaptırırım canım artık.

Aslında babanın homozigot mu heterozigot mu olduğunu bilseydi mutlu, gitmene gerek bile kalmayacaktı az kalsın, pıt diye söyleyecekti sana kan grubunu ama napsın şimdi kızcağız, şuç senin suçun ki, babanın homozigot heterozigotunu bilmiyorsun, ayıp ayıp
Bu arada mutlucum sen liseden mezun olalı kaç yıl oldu, nasıl hatırlıyorsun bunları, ben bile nerdeyse hatırlamıyor gibi bişeyim

dimi ya bende hiç bunları hatırlamıyorum valla

buraya kadar hatırlıom bende gerisini hatırlamıom biraz beyin fırtınası yaptım

liseden mezun olalı 7 sene oldu şaka gibi komşunun çocugunu biyolojı çalıştırmıştımda ordan hatırlıom aslında

bana dese homozigot orda bittim

Son düzenleme:
ben liseyi bitireli 11 yıl olmuş yaaaa, şaka gibi Aman Allah'ım ne kadar yaşlanmışımmm:104:

az önce bende yazarken aynı şeyi düşündümm

hakketen o yok bugün ortalalıkta :26:
neyse lise muhabbetini kapatalım en iyisi biz, yoksa bu iyi ruh halim birden yerini depresif ruh haline bırakabilir
şaka şaka, her yaşın bi güzelliği var, kompleksim yoktur ama yine de yıllar çok çabuk geçmesin artık.. insan çünkü gençlik yıllarını çok özlüyor, anne babalarımızdan görüyoruz...

burdayim kizlar, keyfim yok pek, basim asiri agriyor
jinekologda randevum vardi bide öglen
tam yumurtlama dönemindesin cocuk istiyorsan bugünleri degerlendir diyor deli
neyse 3 haftaya kadar normalde reglim gelicekmis insallah öyle olur :26:
acaba bas agrisida bu yüzden mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…