Sipaydi ye Yardım lütfen

AKLIMDA

kremalı patates fırında
körili tavuk sote

var

ikisi de çok basit

patatesleri dilimle yuvarlak krema ile tuzu dök at fırına

tavukları sotelik doğra tencereye koy üstüne köri sosu pişsin
ben bu patatesi krema değil de süt ve kaşarla yapıodum, o da çok güzel oluyor :56: yine yemek öncesi yemek muhabbetine başladık yaa:50:

akşama hepimiz bu menüyü yapalım madem, yedikçe birbirimizin kulaklarını çınlatırız :1:

offf:ssz:1 haftadır bır kıtabı bıtıremedım daha ortalarındayım 750 sayfa falan h sonu ınşallah bıtırırım ıskender pala nın efsane yı aldım merak edıyorum
bu arada okuduğum şu çılgın türkler okuyanınız var mı:37:

benim sevgilim bugün akşam çalışıyor maalesef biz görüşemicez :31:

ama dün pasta bile kestik onun yerine sayalım dedik :1:

akşam tek başımayım evdekilerde yok, muhtemelen canm bişiy yemek istemez bile :44:

Nası uykum var yanlışlıkla kafamı biyere koyarım diye korkuyorum :31:

Bana inat gibide bugün hiç iş yok boşu boşuna burdayım resmen facebookta geziyorum sabahtan beri :15: şuan daha yeni kalkmış annemle kardeşimle kahvaltı masasında olabilirdim :31:

Öğle yemeginede çıkmadım hiç halim yok yanımda bişiyler vardı atıştırdım :ssz:

Son düzenleme:

akşam tek başımayım evdekilerde yok, muhtemelen canm bişiy yemek istemez bile :44:

beınm kocemde çalışıyo zaten bız arada görüşüyoruz:1:cocumuzda ondan yok dermışım:60:

ay acıktm tost yıycem bugun cnm yemek ıstemıyyy:37:akşamada yemem var kocem yok kendımce bişiler yerım artık sıkıla sıkıla

beınm kocemde çalışıyo zaten bız arada görüşüyoruz:1:cocumuzda ondan yok dermışım:60:

ay acıktm tost yıycem bugun cnm yemek ıstemıyyy:37:akşamada yemem var kocem yok kendımce bişiler yerım artık sıkıla sıkıla

işten çıkınca ilk uçakla gel bana ben sana kuru fasülye pilav yapıım annem turşuda göndermişti, masayada bi mum koyarız sevgililer günü kutlarız :9::9:

:52:evt bı tek onları bılıoo sızde gıdın onları yaapr:27::27:

vay sipaydi vayy bize burdaa tarifleri verio veriyo akşam kocaya geldimi kremalı patates tavuk :9::9:

işten çıkınca ilk uçakla gel bana ben sana kuru fasülye pilav yapıım annem turşuda göndermişti, masayada bi mum koyarız sevgililer günü kutlarız :9::9:

vay sipaydi vayy bize burdaa tarifleri verio veriyo akşam kocaya geldimi kremalı patates tavuk :9::9:

anam bacum bende yemek var sağol ve turşu yemem:1:
ama ılla kutlama yapceksek gelem kuru soğanda olsun masadda:27:

he kes doğra at gtsın fırına al sana yemek dıo kuru kuru kocanın önüne koyyo:27::27:

anam bacum bende yemek var sağol ve turşu yemem:1:
ama ılla kutlama yapceksek gelem kuru soğanda olsun masadda:27:

he kes doğra at gtsın fırına al sana yemek dıo kuru kuru kocanın önüne koyyo:27::27:

:9::9::9:

tamam sana elimlen soğan kırarım :1::1:

sen nie yemion turşu sevmezmisin??

yok anam yok bundan garu olmaz bebesi olsa gene kremalı patates tavuk yapar kes doğra at fırına koptum ya :9::9::9:

:9::9::9:

tamam sana elimlen soğan kırarım :1::1:

sen nie yemion turşu sevmezmisin??

yok anam yok bundan garu olmaz bebesi olsa gene kremalı patates tavuk yapar kes doğra at fırına koptum ya :9::9::9:

soğanı sarımsağı cok severım
kır yavrummm yerıkkk:38:köy cocum ben

turşu hıc yemedım kokusu bıle rahatsız edıo benı

he cocuk yaşına gelene kadar kremasını yer sonra dişi cıkarken pattsı doğrar elıne verır kemırır sonra geçer fırına:1::1:

biz de çok azcık görüşcez işte :26:
ama sana dün kestiğin pastanın mutluluğ yrtr zaten, bişey yemesen de toksundur sen şimdi , mutluluktan :16:
keşke bugün gelmeseymişsin, boşuna gelmişsin canım ya.. eski müdürüm bana da aynısını yapmıştı, gel illa çok yoğunuz demişti, izin vermemişti, bi geldim, fabrika bomboştu:53::53::53: hatırladıkça sinir krizi geçiriyorum yaa:47: halbuki o gün askerden izne gelen nişanlımla vakit geçirebilirdim ben de:26:
canım ailen nerde senin? sen arkadaşlarınla mı kalıyorsun?

bizda arada görüşüyoruz, yoksa biz de mi 4 yıl çocuk yapamıcaz :53::53::53: :9:

ben bu patatesi krema değil de süt ve kaşarla yapıodum, o da çok güzel oluyor :56: yine yemek öncesi yemek muhabbetine başladık yaa:50:

akşama hepimiz bu menüyü yapalım madem, yedikçe birbirimizin kulaklarını çınlatırız :1:

onu denemedim hiç ama güzel oluyordur. akşama hep beraber yapalım valla :46::46:

benım yedıklerım bunlardı sende en son demı:37:

kız sipaydiii yoksa hergün aynı şeylerimi yapıon adamcazaa :1::1::1:

naaaann arkamdan mı konuşuyorsunuz siz :1::1::1: heee her gün patates yapıyorum adamı karbonhidrat manyağı yapacağım :30:

siz geldiğinizde bunları yaptım çünkü ne aklıma gelse bu yemiyo diyip durdum..
ama et yiyen birisi gelsin harika rosto köfte yaparım yani :1: yanına kremalı patates. :4:

ama sana dün kestiğin pastanın mutluluğ yrtr zaten, bişey yemesen de toksundur sen şimdi , mutluluktan :16:
keşke bugün gelmeseymişsin, boşuna gelmişsin canım ya.. eski müdürüm bana da aynısını yapmıştı, gel illa çok yoğunuz demişti, izin vermemişti, bi geldim, fabrika bomboştu:53::53::53: hatırladıkça sinir krizi geçiriyorum yaa:47: halbuki o gün askerden izne gelen nişanlımla vakit geçirebilirdim ben de:26:

kesınnn :1:
onu denemedim hiç ama güzel oluyordur. akşama hep beraber yapalım valla :46::46:

naaaann arkamdan mı konuşuyorsunuz siz :1::1::1: heee her gün patates yapıyorum adamı karbonhidrat manyağı yapacağım :30:

ama et yiyen birisi gelsin harika rosto köfte yaparım yani :1: yanına kremalı patates. :4:

ben değil mutlu konuşuyo ben öle olmadığını anlatıyordum:37::1:

köfte yesem nolcek arkasından gene kremalı pattes:27::38:

Son düzenleme:
soğanı sarımsağı cok severım
kır yavrummm yerıkkk:38:köy cocum ben

turşu hıc yemedım kokusu bıle rahatsız edıo benı

he cocuk yaşına gelene kadar kremasını yer sonra dişi cıkarken pattsı doğrar elıne verır kemırır sonra geçer fırına:1::1:

:9::9::9::9:

evet bende sinir oldum bugün geldime resmen boşuna eziyet yaptı bana sanki bugün gelmesem batcaktık :31::15:

görmeden inanmam artık :1::1::1:

yaparımlarla deil kanıtlarla gel bize sipayddiii

bebenn olcak ilk patates dicek :9:

görmeden inanmam artık :1::1::1:

yaparımlarla deil kanıtlarla gel bize sipayddiii

bebenn olcak ilk patates dicek :9:

buyur gel ne istersen yaparım canım. sen yeter ki geliyorum de :ssz::ssz::54::54:

şurda 1 sene sonra evleneceğim sipaydi tarif ver sipaydi misafirim geliyor dersen yalarsın avcunu he
veririm kremalı patatesi oturursun aşağı :52::52::52::52::52::52::52::52:

aynen ona da püreli yaparım yer

evet çok güzel oluyor walla :56: krema ne kadar koyuyorsun peki, 1 küçük kutunun hepsini koyuyor musun?

Back