Günaydin kizlar
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Hediye almadiysan bi kaç güne geliomus elinizi çabuk tutun yetisir gibi
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Cookies'ler çok güzeldi ya herkes bayildi özellikle esim cumartesi aksami cayla 3 tane götürdü hemen
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Bi dahakine evde damla cikolata bulundurcam ve antep fistigi ile denicem bakalim, malzemeleri evde olan malzemeler üstelik cok kolaydi..
Geçmis olsun canim ya simdi nasilsin? Kaçta geldiniz ya eve? Pazar pazar dügün nisan mi olurmus
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
burda hep cumartesi aksami olur ki millet pazara dinlensin yani.. Cok güzeldin ama bu arada hiç hasta gibi durmuyordun
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
yaaa baktigim 999'du canim ya ne ara 10 azaldi anlamadim yada ben karistirdim bilmiyorum :26:
Menünüz cok güzel, mezeler fazla bile canim ama annem durmaz yapar diyorsan bilemem
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Cayin yaninada yeter ya cok fazla yenmez zaten, pasta bile yeterdi
Cuma aksami disarda yicektik ama ben isten geç ciktim, islandim eve giderkende, esime tam telefon edicektim çay koyarmisin kahvalti yapalim diye sonra üsendim aramaya. Neyse eve gittim esime diyorum dusa gircem sen bi zahmet cayi koyuversene dedim, oda su kalmamis dedi (satin alma suyu kullaniyoruzda) hadi ya nasil olur falan diyerek mutfaga bi girdim kahvalti hazir cay demlenmis
bu mutlulugu hicbiseye degismem ya
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
ondan sonra caya doyamadik sinemaya giderken termosa koyduk götürdük
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
varya yakalansak yasak bizi içeri sokmazlardi ama yakalanmadik..
Cumartesi annemlerdeydik, esim evde dolaplari söktü bizde annemle gezdik eksikler varmis yeni ev icin biraz onlari tamamladik..
Aksamda eve gelince cookiesleri yaptim
![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
Pazarda görümcemin dogumgünü için aksam oraya gittik, yenildi içildi vee pazartesi oldu
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
darisi diger haftasonlarinin güzel geçmesine insallah