Sipaydi ye Yardım lütfen

Selam kızlarr
Ayy önce çok sevindim mutlucuğumun tanışma merasiminin iyi geçmesine
sonra ilerledikçe işlerin karmaşıklaştığını gördüm, ve hepsini okumadan yazmaya karar verdim, çünkü daha fazla dayanamadım
Canım erkek arkadaşının annesi işini çok iyi biliyor, ben de pek ısınamadım açıkçası..
Ama düğünü takıyı borcu çocuklarına yıkan ailelere kızıyorum ben.. Hee gücün olmaz yapamazsın anlarım, ama zaten sizden kimse zorla bişeyler istemiyor. Ama sırf gösteriş olsun diye takı alıp da, gelinlerinin boynuna bunu gururla takıp da borcunu oğullarına ve tabi dolayısıyla gelinlerine ödeten ailelerden nefret ediyorum.. Gücünüz yoksa çıkmayın yola arkadaşım, yapmayın gösteriş fln
Anlaşılan sizin de öyle olacak canım, o yüzden ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Sipaydimin dediği gibi evliliğinizin ilk günlerini gergin geçirmeyin..

Sizde nasıl oldu diye sormuşsun, anlatayım...
Bizde söz isteme birlikte oldu, ama sözde hiç bişey yapmadık ne bohça ne takı.. sadece biz onlara mendil verdik.
Ama sonra büyük nişan yaptık, o zaman takıyı fln fazlasıyla yaptılar.. ben hiç bişey istemedim, kendiliğinden düşündü kaynanam.Nişanda set ve kelepçe bilezik taktılar.
Düğünde de bilezik ve 5i 1 yerde taktılar. Hiç birini ben istemedim, ailem de tek kelime etmedi takı konusunda.
sadece götürüp beğendirdiler bana.
Takıda problem yaşamadık ama düğün borçlarını ödemekte zorlanan kayınpederime şuanda destek oluyorz.. daha doğrusu, mobilya, beyaz eşya, perde ıvır zıvır taksitlerini eşimle ben ödüyoruz..
Bazen çok kızıyorum amaonları çok sevdiğim için de gocunmuyorum ödemekten. Çünkü benim ailem borçlu olsa darda sıkıntıda olsa eminim onlar da bize destek olur, eşim de benim ailemin borcuna yardımcı olur. Çünkü artık biz bi aileyiz..
Bizde aileler arasında sıkıntı olmadığı için bizde gerginlik fln yaşamıyoruz. Ama senin kayınvaliden anladığım kadarıyla sıkıntı olabilir.

Bohçalara gelince daha önce anlatmıştım, nişanda biz geniş çaplı bi bohça alışverişi yapmıştık, geniş aileyi kapsadı yaptıklarımız
ama szöde hiç bişey yapmadık.
Düğünle nişan arasında da 10 ay zaman vardı, o yüzden bizi çok yormadı bu işler. Sizin zamanınız da az, o yüzden fazla açılmasanız daha iyi olacak sanki..

Buarada sipaydicim şu karnıbaharın sosunu bi daha yazar mısın? ben de yapmak istiyorum

bencede sanada yakışır güzelmiş

senin saçların dümdüz mü şuan önleri:26:

buarada böcük iyimiymiş haberin var mı :44:

bakalım bi ara kestireceğim. fırsat bulunca..

böcükle geçenlerde konuştum bri daha görüşemedik müsait olunca gel demiştim..

sos ; 1 soda 1 yumurta koyulaşana kadar un ve istediğin baharatlar

Canım valla daha hiçbişey yokken ortada çok yoruldumm benimde hatalarım çok büyük keşke gitmeseydim konuşmaya onlarla

Ben artık onların düğün yapmasından geçtim bana açık açık biz yapmıcaz demedi ama ben sevgilimin konuşmalarından anlıyorum yüklicekler üstüne herşeyi ben yapcam diyo takıyı düğünü herşeyi ben sevgilimi tanırım neden diyo desteği yok arkasında ailesinede bişiy dedirtmenk istemiyo ondan diyo kv daha agzına söz için yüzük için bile napcaz demedi sevgilim düşünüyo tek, ben bana nezaketende olsa sormasını isterdim beklerdim o kadar

İnşallah Allah'ım ben yanılıyorumdur, beni utandırırlar tek bu konuda

çok takılma herşeye, bazı şeyleri oluruna bırak canım. evlilik hazırlıkları zorlu bir süreç.. insanlar istemeden de olsa değişik karakterlere bürünebiliyor olayların stresinden.
o yüzden işleri oluruna bırakıp sakin olursan, daha karlı çıkarsın bu işten
Biz de gerginlikler yaşadık az da olsa zamanında, ama geçti gitti hepsi. Nişan hazırlıklar daha relax geçti ama düğünde daha gergindi, ama yinede aradaki ilişkileri bozmadık hiç, büyütmedik.. Çünkü düğünden sonra da herkes yine birbirinin yüzüne bakmak zorunda.
Zaten düğün bitti, bütün gerginlikler bitti çok şükür
Borcumuz da olsa huzurumuz var en azından
Allah yardımcınız olsun canım, zor bir süreç, inşallah en az hasarla çıkarsınız bu işten de

Saolasın canımm, Aminn inşallah

Son düzenleme:
Afiyet olsun
canım herzaman mı böylesin, yoksa dikkat mi ediyorsun bu aralar?

ya benim ki zoraki dikkat.
bugünde köfte geldi et yemediğim için genelde böyle yemek zorunda kalıyorum.
şerbetli tatlıyı hiç sevmem tatlı niyetine 1 tane zorla baklava yedim

yemekten sonra canım çok fena tatlı istiyor

evet benim de akşam üzerine doğru 4 gibi fln canım çok tatlı istiyor

evet görmüştüm bu tarifi, şık duruyor, ama ben butu sevmiyorum, eşime yapayım bari

evet benim de akşam üzerine doğru 4 gibi fln canım çok tatlı istiyor

evet görmüştüm bu tarifi, şık duruyor, ama ben butu sevmiyorum, eşime yapayım bari

o saatlerde de acıkıyorum. galeta getirmiştim yanımda artık onu yerim.

Gelen misafir içinde iyi olur basit çünkü yapımı

akşama da yemek derdim yok tophaneye gidiyoruz bişeyler atıştırır, öyle giderim. yarına da eşime köfte götürüyorum.

1 tane patlıcanı var onu da götürür yanında

Bide kremalı tavuk sote de mükemmel oluyor içine bide köri atarsanız harika..

Bugün içimde bir Emine Bedel yatıyor sanki ...

Son düzenleme:
Evet bugün içindeki Emine Bedel uyandı senin
Köfteyi nerden götürüyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…