- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.245
- 198
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.441
Günaydınn kızlarrrr
bencede erkenama çok acele ediyorlar illa hemen olsunda memlekete dönelim diye benim için değil yani
dün akşam onlardaydık annesi bana daha önce olsa olmaz mı annenlere sor dedi bende sordum babam yangından mal mı kaçırıyorlar kızım zaten istedikleri zaman çok bile erken yola gitcekler diye bişey demiyoruz dedi (bencede haklı!) dedim ki maalesef bizimkinlerin işleri var en erken ozamn musaitiz dedim bişey demediler ama suratlar bi karış ses tonları bianda değişti canım sıkıldı yani
sevgilimde bişiy yok sen nezaman istersen diyo bana Allah razı olsun o olmasa şuara çok yanlız hissediyorum kendimi bide annem ve siz
dün konuştuk sevgilimle önce baya tartıştık ama sonra bi orta yol bulduk, yüzüklere falan baktık
haftaya sözde bana bi tektaş bi bilezik takcak belki bide incecik set begendim kolye küpeli onu alır, bakyoruz şimdilik kısmetse cumaya falan alcaz.
sizce yanlış mı yapıyorum ben?? ya da napmam lazım :26:
bide bi olay daha var ama onu burda yazamıyorum toplu msjlaşma var mı??
günaydınnn
mutlummm
sen skın üzme kendini
farklı yerlerde aşadığınız için adetlerin farklı olması normal
bir çok yerde sözde bohça yapılmıyor
sen şimdi ne olacak ne bitecek diye düşünüpte kendi kendini üzme
su akar yolunu bulurmuş
tanışmadan öncede stres yaptın bak kolayca halloldu
erkek arkadaşını da takma kafana bişeye özenmiyor falan diye
bak gerçekten erkeklerin yüzde doksan ı aynı
bizim özendiğimiz düşündüğümüz detaylar onlara çok garip geliyor
algıları yetmiyor
kedicikkk dikkat et kendine
grip falan olmayasın
speddyim salaş topuz yaptır o zaman
en iyi o olur gibi geldi bana
Bak şimdi canım sen arada kalarak hata yapıyorsun baban sana gününü söylemiş onlar ara dedi diye dönüp aramaman lazımdı.
babam böyle söyledi bitti kız evi naz evi unutma mutlucum.
Kayınvaliden anladığım kadarı ile fazla dediğim dedikçi söz nişan olmadan sık sık görüşme bile bırak o oğluna söylesin gelsin oğlu sana söylesin ipini onların eline verme..
sonra Bir derdim var da kaynana sorunlusu olarak görebiliriz seni
Bana yolla ben yollarım röfleli ve tatlikediye
doru söylüyosun röflelimm bakalım artık hayırlısı bohçadan falan geçtim ben artık ya
Allah korusun haklısın valla
of gerçekten doru söylüyorsun bazen basiretim baglanıyor ben bunu hiç düşünemedim ya niye annemlere tekrar tekrar soruyorum ki ama bu işte ayıptır dimi ya bu kadar acele ettirilmez ki haftayada erkenden gelceklermiş içimden dedim bi gün önce geceden gelin bari die
erken gelmelerine bişey diyemem kalacak yerleri yoksa mecbur napsınlar ama.
senin yerinde olsam şu gün şöyle diye söylerim ve kapatırım konuyu bak takı muhabbetinde de beni önce istemeye geldiler sonra sözümz oldu. ama tanışma falan olmadı bizde
kv anneme adetiniz nedir bilmiyoruz istediğiniz bişeyler var mı diye sormuş. bazı yörelerde 5 altın 10 bilezik falan vardır ya varsa bunları da konuşalım demiş babamda lafa girip benden mal almıyorsunuz
ne alırsanız takarsanız şerefiniz biz bişey istemiyoruz ama kızım isterse o ayrı demiş sonra bana sordular bende istemiyorum dedim.
bohça bizde yapıldı ama eşim bana ben eşime oda ufak bir bohçaydı gönül alma gibi bişeydi iki aileninde ilk heycanı olduğu için hayır demedim yapıldı. çorap iç çamaşırı gecelik falan filan vardı basit şeyler
onlar memlekete dönmek için acele ediyorlar kalcak yer sorun olsa zaten annemler bziede buyur ederler ki geçen gelişlerinde bile ettiler
kv bana sormadı işte işin garibi annemede sormadı hadi belki sözde sormıcak nişanda sorcak diyelim ortada yüzük yok hiçbişey yok söz diye gelip birbirimize mi bakcaz?
bizdede istenmez öyle sorsalar bana bende isteemzdim kardeşimdede öyle oldu hiçbişey istemedik götürdüler begendirdiler aldılar ama bende kv agzını açmadı daha takı konusunda sevgilim stres yapıyor çünkü o ödicek bian önce bakalım,alalım diye ondan bende stres yapıyorum
bohçadan falanda geçtik yapmıcaz bohça faaln heralde 1 hafta kaldı kv daha bohça varmı die bile sormadı bana demekki yapılmıcak
Erkek arkadaşın da ödeyecekse ayağınızı ona göre uzatacaksınız. sonra o borç dönüp dolaşıp size gelecekse bu aile düğünü de çocuklarına yıkar.
Ailesine ısınamadım valla fazla gereksiz bir aile sende çok yüz göz olmamaya çalış tatlım
Ben senin yerinde olsam uzat ya sözü de canınız ne zaman isterse o zaman yapın gitsin gelsinler işleri ne siz ne zaman isterseniz o zaman gelip söz yaparlar..
Alyansı bileziği zart zurt bunları senin erkek arkadaşına laf arasında söylemen lazım öyle bilezik istiyorum diye pat diye değil ama bizde böyledir diye örneklerle falan...
yada sözde olmasın ama nişanda böyle olur falan de
Canım düğünüde biz yapcaz ki zaten herşeyi biz yapcaz onlar bize yardım etmez yapcakları sadece göstermelik gelmek bunu kendileride biliyorlar
Söz artık yapılır annemlere yansıtmak istemiyorum çok fazla
söyledim zaten sevgilime bak dedim söz böyle ama nişanda böyle böyle olur ona göre ayarla dedim
neyse çok sıkıldım bu muhabbetten artık sevgilimde çok üzülüyor şu zamanı atlatalım güzel olcak herşey diyo kavga etsekte küsmeyelim diyo ama kendiside sinirleniyo falan filan kimbilir akşam neler dediler sevgilime bugün görüşemicez ama konuşmalarından anlarım ben
Evet aynen öylee inşallah Allah'ım hayırlısıyla bu zor zamanlarıda atlatırız.
Neyse boşver karnıyarıgı beğenmişmi eşin
Bende çok severim, neden yapmadın ki şimdiye kadar:26:
ben bazen yalancı karnıyarıkta yapıyorum kıymasız
ben et yemiyorum kıymanın kokusundan da nefret ediyorum
beğendi hoşuna gitti
ben palıcanı beşemal soslu yapıyorum mükemmel oluyor
hasta olacaksındır bol bol vitamin al
o kediye hasta oldum ya pazartesi sendromununun özeti..
Dün ilk kez hayatımda karnıyarık yaptım. eşim çok seviyor. kıyma olduğu için yapmıyordum
patlıcanlar biraz fazla büyüktü bide benimde beceriksizliğimden dolayı çok kızartmamışım çünkü. sert oldu fırında yaptım.
sonra tekrar teflona aldım bide onda pişirdim bugün öğle yiyecekler bakalım
günaydınnn
mutlummm
sen skın üzme kendini
farklı yerlerde aşadığınız için adetlerin farklı olması normal
bir çok yerde sözde bohça yapılmıyor
sen şimdi ne olacak ne bitecek diye düşünüpte kendi kendini üzme
su akar yolunu bulurmuş
tanışmadan öncede stres yaptın bak kolayca halloldu
erkek arkadaşını da takma kafana bişeye özenmiyor falan diye
bak gerçekten erkeklerin yüzde doksan ı aynı
bizim özendiğimiz düşündüğümüz detaylar onlara çok garip geliyor
algıları yetmiyor
kedicikkk dikkat et kendine
grip falan olmayasın
speddyim salaş topuz yaptır o zaman
en iyi o olur gibi geldi bana
Günaydin kizlar
mutlucum, alinti yapamadim aklimda kalanlari yaziyorum.
sipaydi ne diyorsa yüzde 300 katiliyorum... Ailesiyle sen yüz göz olma canim... Sen ne zaman nasil nerde istiyorsan sevgilinle ayarla ve noktayi koy. bidaha degirstirme kararlarini onlarin istegi dogrultusunda..
sevgilinin seninle ailesi arasinda dengeyi kurmasi lazim..
madem hicbiseye karismayip siz yapicaksiniz herseyi, istediginiz zamanida siz seçin..
evlendikten sonra çok borcunuz cok olursa sıkıntılar dogurabilir canim ikinizin arasindataki olayinda anasi babasi kendi serefleri için yapacaksa yapsin ama ogullarina güveneceklerse bisey isteme
evde huzur olmadiktan sonra neyleyim surda duran pirlantayi yada bilezigi...
Hakkinda hayirlisi olsun canim, ama ezdirme kendinikadin cok sirret biseye benziyor cidden isinamadim anlatmana göre iyiki uzak olcaksiniz :26:
Patlıcanları közlüyorum. kabuklarını soyduktan sonra karnıyarık gibi ikiye bölüp ortasına beşemal sos ekliyorum.
Üzerine kaşar koyup fırına atıyorum.. harika oluyor
süper bişiye banziyorr
harika oluyor tadı:
yada tavuk kıyması ile de yapıyorum öyle de güzel oluyr
tavuk kıyması mı
ilk defa duydum galiba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?