- 5 Şubat 2012
- 3.993
- 2.631
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.341
Çeşme olabilir oraya gelmedim hiçama İzmire geldim köy gibi dağın tepesinde bi yere aydından trenle geldik hatta sonra arabayla aldılar bizi ama inan şimdi gel deseler gelemem çok tepede
pis kokuyor ya
mutlu canim benim stres yapma babam ne dicek diye..
"bende dedim ki sevgilime bence siziinkinler gelsinler istesinler öyle adettendir hesabı sonra 1-2 haftasonra tekrar adettendir hesabı isternir söz-nişan birarada olur biter dedim" en dogrusunu demissin bak burda.. onlar istesinler adettendir ama babanda bi düsünelim dersede bu yola bas koyduysa sevgilinin ailesi git-gel yapacaklardir
etstur 20 TL fazla ödersen iptal edebiliyorsun.
olsun geldi geçti
ya tazminatımı hesapladım 17 bin TL ediyor. keşke 1 yılım dolunca işten çıksaydım tazminatımı alabiliyordum başka da yolu yok dimi bunun işten çıkartılmanın
nsıl oalcak bilmiyorum işleri yavaşlattım zaten ama başka sebeplerden.
bilmiyorum neyse canınızı sıkmayım
evet sanırım doğum yaptıktan sonra da çıkarsan tazminatını alabiliyordun, di mi?tek umudum çocuk
evet sanırım doğum yaptıktan sonra da çıkarsan tazminatını alabiliyordun, di mi?
ewet haklısın az para değil sipaydicim.. hakkında hayırlısı olsun..
ama bazı anlayışlı patronlar uzun senelerdir çalışan personeline anlaşmalı olarak fesih yapıyor.. tazminatı verip. eğer çok sıkıntın varsa bunun olabilirliğini araştır istersen
eşim bir içecek firmasında teknik eleman canım.. malum içecek sektöründe işler yazın hızlanır. çünkü yazın daha çok içecek tüketiliyor..
bu arada fotolarıma baktınız mı, kaldırıyorum da
çıkacağım birazdan çünkü
evet sanırım doğum yaptıktan sonra da çıkarsan tazminatını alabiliyordun, di mi?
tamda neden diye sorcaktim Deryaw yazmis asagida nedenini.. eger tazminatini alabiliyorsan azcik daha sabir...tek umudum çocuk
ewet haklısın az para değil sipaydicim.. hakkında hayırlısı olsun..
ama bazı anlayışlı patronlar uzun senelerdir çalışan personeline anlaşmalı olarak fesih yapıyor.. tazminatı verip. eğer çok sıkıntın varsa bunun olabilirliğini araştır istersen
eşim bir içecek firmasında teknik eleman canım.. malum içecek sektöründe işler yazın hızlanır. çünkü yazın daha çok içecek tüketiliyor..
bu arada fotolarıma baktınız mı, kaldırıyorum da
çıkacağım birazdan çünkü
çıkartıldıktan sonra her türlü alırım.
mutlu cnm ; dominosun koca fab. falan avrdı
izmirde gittiğimiz yerde dominosun yeir vardı dedim diyorum geçtiğimiz yolda gördüm kocaman fabrika gibi
aman neyse ya ne önemi var tatile gelmedik ziyarete gelmiştirk
ooo hiç haberimiz olmadı devooo
Foto isterik hee
Darısı bizim de başımıza o zaman
can sıkmak olur mu canım ya, anlatmak istersen anlat dinleriz
Günaydınnnn
,
speddy sevdim o sözü
Günaydınn kızlarr
Bugün uzun zamandır ilk defa işe geç kalmadımm
Buarada dün gece 3te yattm çok yakın bir arkdşım vardı yemek yedik sohbet muhabbet saat 3 olmuş bana hala 9 gibi geliyordu halbuki:26::26:
Yarın geliyor bizimkinler ben çok mu stresliyim ne heryerim sivilce yaaergenliğimde böyle sivilcem olmadı kolumda bile sivilce çıktı hiç sıkma huyumda yoktur kocaman kabarık iğrenç bi şekilde duruyor
Yanıma fondoten aldım en koyusundan
sakin ol ama benim kadarda olma ben isteme söz zamanı biraz fazla sakindim
mutlaka güzel geçecektir
ay inşallahh
aslına bakarsan sakinim sadece biraz heycanlıyım ama bu sivilceler neyin nesi şimdi
Günaydın hepinize
dün çok keyifli bir akşamdı bu akşamda kocam yok gezmem lazım
babannemin lafı ile ERİM evde yok keyfim beyde yok
sabah sabah keyfim yerinde
Günaydınn kızlarr
Bugün uzun zamandır ilk defa işe geç kalmadımm
Buarada dün gece 3te yattm çok yakın bir arkdşım vardı yemek yedik sohbet muhabbet saat 3 olmuş bana hala 9 gibi geliyordu halbuki:26::26:
Yarın geliyor bizimkinler ben çok mu stresliyim ne heryerim sivilce yaaergenliğimde böyle sivilcem olmadı kolumda bile sivilce çıktı hiç sıkma huyumda yoktur kocaman kabarık iğrenç bi şekilde duruyor
Yanıma fondoten aldım en koyusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?