Sipaydi ye Yardım lütfen

bende cok severim midyeyi sirf böyle dedin diye denicem bunu! kaydettim hemen dosyama :1:
yaparim canim kendim insallah.. dedigim gibi müffin kabim var küçük kalpli onlarla yaparim biseyler..
O domatesli biberli kekide kaydettim ilgimi cekti valla evde biber olsa bugun yapacaktim yani :31:
Saolasin valla orjinal fikirlerine bayiliyorum senin :16:

Bi kere ben Islak birakmistim nasilsa sicak hava diye balayinin sonuna dogru kasiklarimdan agriyla kivrandim :19: hakkaten degisik bikini iyi oluyor! bu senede bi tane alayim :1:

dene canım böyle bulduklarımı kaydediyorum daha o muffini bende denemedim ama cuma günü yaparım belki.
bu cymartesi çalışıyorum yeriz işyerinde arkadaşlarla :ssz::ssz:

her sene öyle yapıyorum diyebilirim ben güneşte durmay çok sevmem denizden çıkar direk gölgeye vucuduma değmeyecek güneş :34: üzerimde kuruması da rahatsız ediyor altıma işemiş gibi hissediyorum

bende takım istedim ama morda model yoktu :1: bende alt üst ayrı renk aldım bakalım nasıl gelecek :9:

benim yılllarrr önce vardı bikinim ama o zaman 38 bedenmişim ::53: :53: fiii tarihindne kalma yani

bence istesinler
babanda biz biraz düşünelim falan der :34:
daha iyi olur ynai
hem prosedürler yerine gelmiş olur

aslında yüzük takılsa da güzel olur ama
hazırlık yapmak lazım ona

Yüzük yok ki daha ortada canımm bide babam öyle hemen vermem diyomuş off kafam karıştı nolcak acaba:26::26:

neee yüzük mü :52:
çifte heyecan :1: babanin vermem dedigine bakma canim, o an oturup konusurlarsa uygun olani yapacaktir.. belkide oda istemez sürekli git gel yapmalarini...
hayirlisi canim :23:

ama daha yüzük yok nerden çıktı bu yüzük şimdi tamam bende çok isterdim ama yok yani yüzük falan daha :1:

ooooooooooooooooo mutluuu, yüzük heee hadi bakalımmm :52::52: :123: :118:
bu arada kedicik ben san sen gelene kadar anca bulurum foto dediydim ya, hakkaten öle oldu :1:
ekliyorum şimdi :60:

saçlar insanı bu kadar mı değiştirir her resimde farklısın sanki dimi çok güzel maşallah canm :nazar:

O ZAMNA evde kendin bişeyler yaparsın. alkollü pasta da iğrenç olur be..

midyeyi çok seviyorum tadını ona benzettim.

evet canım valla yetti her gün 3 kere değiştirdim neredeyse yemeğe giderken önce odaya çıktık hem bikinilerimi giydim. hemde ıslak kalmamış oldum.
bazılarının resimleri vardı ama hala burada var mı bilmiyorum :17:

evet canm seviyorum her yaz alıyorum eşimin arkadaşı da getirmişti bi kaç tane 10 tane oldu.

acele etmesinler önce bi aileler tanışsın ne o öyle yangondan mal kaçırırı gibi beklesinler baban ne zaman gün verirse o zaman gelecekler.
şimdi pardon ama istemeye gelmiyorlar mı

Ya aslında istemeye gelceklerdi ama babam öyle pat diye vermem diyince karıştı işler bilmiyorum ki ya isterlermiydi yada şimdi nolcak off ne zormuş şunu bi hayırlısıyla atlatsak :31::31::31:

Ya aslında istemeye gelceklerdi ama babam öyle pat diye vermem diyince karıştı işler bilmiyorum ki ya isterlermiydi yada şimdi nolcak off ne zormuş şunu bi hayırlısıyla atlatsak :31::31::31:

baban önce tanışmak istiyor galiba .

tamam şimdi gelir istemezler tanışırsınız sonra isteme+söz bir arada bir daha gelirler baban da güzelce buna ikna etmen lazım

Yüzük yok ki daha ortada canımm bide babam öyle hemen vermem diyomuş off kafam karıştı nolcak acaba:26::26:

ama daha yüzük yok nerden çıktı bu yüzük şimdi tamam bende çok isterdim ama yok yani yüzük falan daha :1:

saçlar insanı bu kadar mı değiştirir her resimde farklısın sanki dimi çok güzel maşallah canm :nazar:

hahaha :60: olsun belki yüzük alır da gelirler :23:
ee peki sana tek taş fln aldı mı enişte bey? almadıysa onu alıp getirir takarlar belki :34:
baban vermem vermem diyor da, eninde sonunda verecek canım.. benimki de geldikleri güne kadar vermem diyordu, sonra tıpış tıpış verdi :1: :16: hem de sana daha önce de demiştim, ben tek çocuğum yani, ailem çok düşkün bana..
ewt saçlar insanı çok değiştiriyor, makyaj da değiştiriyor tabi, ee kilo da ddeğiştiriyor tabi :1: şuanda kilodan epey bi değiştim :60:

haşlıyorsun onu söylemedim mi :1::1::1:
ı ıhh:50: söylememiştin :1:

baban önce tanışmak istiyor galiba .

tamam şimdi gelir istemezler tanışırsınız sonra isteme+söz bir arada bir daha gelirler baban da güzelce buna ikna etmen lazım

Ya işte zaten sorunda orda aslında babamda ne istediğini bilmiyor öyle açık açıkta konuşamıyorum babamla zaten tlfda hiç konuşulmuyor böle şeyler ben anneme söylüyorum annem babama

bende dedim ki sevgilime bence siziinkinler gelsinler istesinler öyle adettendir hesabı sonra 1-2 haftasonra tekrar adettendir hesabı isternir söz-nişan birarada olur biter dedim ama tabi bu benim düşüncem bakalım onlar ne düşünüyorlar ne yapcaklar off babam ne yapcak acaba aslında babam sevgilimle taştı biliyosunuz gayet sevdide öyle açık açık söylemesede ben bilirim babamı :34: ama ne dicek acaba nasıl olcak ki ya

Son düzenleme:
dene canım böyle bulduklarımı kaydediyorum daha o muffini bende denemedim ama cuma günü yaparım belki.
bu cymartesi çalışıyorum yeriz işyerinde arkadaşlarla :ssz::ssz:

her sene öyle yapıyorum diyebilirim ben güneşte durmay çok sevmem denizden çıkar direk gölgeye vucuduma değmeyecek güneş :34: üzerimde kuruması da rahatsız ediyor altıma işemiş gibi hissediyorum

denede söyle bizede canim :1:
ya ben günesi acayip severdim hiç dokunmazdi bana ama Antalyada senin gibi oldum, havuzdan denizden sonra direk gölgeye kaçtim her seferinde :19:
halbuki bronzlasmak istiyordum ama tahmmülüm yoktu günese nedense..
:1: degise degise kullanirsin iste her bikiniden heves almis olursun fenami :)

evet canım yeşilimsi :1:
çok teşekkür ederim canım, senin de gözlerin çok güzel :nazar:

kızlarr karnıbaharı haşlamadan mı kızartıyorsunuz peki?

tesekkür ederim canim benim :54:

valla ben yapmadimki karnibahari, tecrübelilere sormak gerek :1:

denede söyle bizede canim :1:
ya ben günesi acayip severdim hiç dokunmazdi bana ama Antalyada senin gibi oldum, havuzdan denizden sonra direk gölgeye kaçtim her seferinde :19:
halbuki bronzlasmak istiyordum ama tahmmülüm yoktu günese nedense..
:1: degise degise kullanirsin iste her bikiniden heves almis olursun fenami :)

ben aslen antalyalıyım :21::21::21:
ve güneşi severiz ama güneşlenmeyi asla :20::20::20:
bu sene tatile nereye gidicez ya düşünmesi bile çok güzel olacak şimdiden

denersem söylerim canım

bu akşam arkadaşa gidiyoruz oğlunu sevicem :D
yarında markete gidicez
cumartesi önce kv sonra dayıma
pazar evdeyiz

Son düzenleme:
haşlıyorsun onu söylemedim mi :1::1::1:

yine mi haslama :50:

ben aslen antalyalıyım :21::21::21:
ve güneşi severiz ama güneşlenmeyi asla :20::20::20:
bu sene tatile nereye gidicez ya düşünmesi bile çok güzel olacak şimdiden

:1: valla bizde ayarlamadik daha bu zamanlarda düsünüp rezervasyon yaptirsak iyi olcak..
bu sefer Ege tarafi istiyoruz ama bakalim kismet... Ama direk Kayseri'ye geliriz Allah izin verirse, esimin akrabasinin dügünü var Ramazan bayramindan sonraki pazar.
Dügünden sonra tatil için neresi olursa, ordanda Istanbul insallah :16:

Ay daha çok var ama cidden sabirsizlaniyorum simdiden tatil için :16:
Siz ne yaparsiniz? bi otel ayarlayip oraya mi gidersiniz?

Herkese selam hayırlı bi olay var herhaldee

selam hoşgeldin :34:

o ne kız :21::21:

------------------------

balayı resimlerime bakınca tatili özledim yaaaaaaaaaa

nebilim kız uyduruyorum öyle yüzük falan yok ya ortada ondan :9::9::9::9:

nerde balayı resimleriniz??

hahaha :60: olsun belki yüzük alır da gelirler :23:
ee peki sana tek taş fln aldı mı enişte bey? almadıysa onu alıp getirir takarlar belki :34:
baban vermem vermem diyor da, eninde sonunda verecek canım.. benimki de geldikleri güne kadar vermem diyordu, sonra tıpış tıpış verdi :1: :16: hem de sana daha önce de demiştim, ben tek çocuğum yani, ailem çok düşkün bana..
ewt saçlar insanı çok değiştiriyor, makyaj da değiştiriyor tabi, ee kilo da ddeğiştiriyor tabi :1: şuanda kilodan epey bi değiştim :60:
ı ıhh:50: söylememiştin :1:

yok ya nerde almadı tek taş falan daha bi evlenme teklifi bile almadım aslına bakarsan :31: öyle gümbürtüye gidiyorum :34:
ama tek taş baktık beraber geçen yıldönümümüzde beraber gider alırız dedi ben bilemem böyle şeyleri tek dedi ya bakalaım hayırlısı:34:

cmt gelcekler canım ortada yüzük falan yok olsa bilirdim sevgilim hergün yanımda şurda 2 gün var o iş zor bence :44: bide bana sormadan almazlar heralde yüzüğü :44:

seni nasıl istediler peki? önce tanıştılar sonra bida gelip istediler sonra ilk istediklerinde verdimi baban??

ilk istenişte verildiniz mi kızlar hepinize soruyorum :26::26::1::1:

:1: valla bizde ayarlamadik daha bu zamanlarda düsünüp rezervasyon yaptirsak iyi olcak..
bu sefer Ege tarafi istiyoruz ama bakalim kismet... Ama direk Kayseri'ye geliriz Allah izin verirse, esimin akrabasinin dügünü var Ramazan bayramindan sonraki pazar.

önce haşlıyorsun sonra kızartıyorsun söylememişim :34: 10/15 dk haşlasanız yeter.

Ege mi benimde eşim egeli Efelerden :1: gerçi annesi Egeli

ilk tatilimiz balayıydı işte. Kemerdeydik o sene kısa kısa tatiler yaptık.

2 tatil ise ayvalık oldu tura katıldık gezdik çınarcık tekirdağ aydın didim gezdik durduk

yani 2 dir hep otel ayarlıyoruz ultra herşey dahil otelin keyfini çıkartıyoruz güzelce deniz kum güneş bide havuz eşim havuzu çok sever

bu sene diyorum ki otele çok para bayılmayalım 2 kere adam akıllı tatil yaptık. ucuz bir otel bulalım yatacak yerimiz olsun dışarıda yiyelim içelim gezelim.

ama nereye gideriz hiç bilmiyorum :17:

yazın izmir taraflarına gelirseniz banada haber verinnnnn :16::16::16:

hatta çeşmeye ya da foçaya gelebilirsiniz çok güzel yerler :16: sonra kuşadasına gidersiniz belki didim sonra bodrumm :34:

nebilim kız uyduruyorum öyle yüzük falan yok ya ortada ondan :9::9::9::9:

nerde balayı resimleriniz??

şöyle bi baktım +18 ekleyemem ınstagrama ekledim 1 foto ama :1:

sipaydi sipit nasılsın
burnun kapıya kısılsın :33:

hoşgeldin güldürdün he beni :1::1::1::1::1: :54::54::54::54:

o bebis malum oldu sana ozaman rüyanda :31:

galiba ama o bebek başka güzeldi bak yine aklıma geldi he aldılar yağızı benden :ssz: :14::14:

Back